نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: تنظیمات

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863

    Lightbulb تنظیمات

    با سلام
    من میخواهم در برنامه بخشی رو برای تنظیمات اختصاص بدم که تنظیمات ( مانند نام کاربر و نام شرکت ... فونت و رنگ صفحات و.... ) رو پس از تغییر در فایل ذخیره کنم.
    مشکل من اینجاست که نمیدونم این فایل رو از چه نوعی انتخاب کنم(وTXT.* یا XML.*). و همچنین چه جوری لود کنم؟؟
    با تشکر از دوستان
    در پناه حق موفق و کامروا باشید
    آخرین ویرایش به وسیله M.kavyani : دوشنبه 10 بهمن 1384 در 00:10 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    به نظر من بهترین راه فایلهای ini است .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    از Setting خود VS استفاده کن راه استانداردش اینه
    یکی اینکه میتونی به خود پروژه Setting اضافه کنی و هم اینکه
    از پروژه Property بگیر یک setting روش هست .
    نگاه کنی متوجه طرز کارش میشی

  4. #4
    سلام
    همانطور که آقای زورای فرمودند، راهی که میکروسافت در 2005 پیشنهاد میکنه اینه که یه متغیر مانند در صفحه پروژه (روی My Project در solution explorer دابل کلیک کنید) و در تب Setting یک setting به هر نامی اضافه کنید. خواهید دید که در کلاس My.Settings اضافه خواهد شد که میتونید اونو هنگام خروج مقدار دهی و در ورود بعدی فراخوانی کنید.

    راستی از دوستان کسی میدونه که مقادیر setting رو پس از مقدار دهی در اجرا کجا ذخیره میکنه؟
    ضمنا فایل های از نوع setting رو کسی میدونه چه جور باید استفاده کنیم و چه تفاوتی با settingهای My داره؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    سلام
    ممنون از همگی کمال تشکر را دارم.
    این گزینه رو دیده بودم ولی به خاطر ذهنیت قبلی که داشتم فکر میکردم باید تنظیمات به صورت دستی در فایل ذخیره شوند و بعد فراخوانی در حالی که خیلی ساده تر از این حرفاست(گویا). برم روش کار کنم اگر به مشکلی برخوردم مزاحم شما اساتید عزیز خواهم شد.
    در پناه حق موفقو کامروا باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    راستی از دوستان کسی میدونه که مقادیر setting رو پس از مقدار دهی در اجرا کجا ذخیره میکنه؟
    ضمنا فایل های از نوع setting رو کسی میدونه چه جور باید استفاده کنیم و چه تفاوتی با settingهای My داره؟
    کلیه تنظیمات در یک xml در کنار app ذخزره می شوند

    اینم یک نمونه :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    البته خود پروژه یک Setting داره و اون اغلب جوابگوی همه تنظیمات هست ولی اگر نیاز به تنظیمات بیشتری بود میتونید یک Setting دیگه اضافه کنید .
    جنس تمام این تنظیمات هم XML هست

  8. #8
    سلام
    1- اون XML هایی که شما میفرمایید رو قبلا دیده بودم. منتها آنها مقدار اولیه ای را که برای تنظیمات معین کرده ایم در خود دارند نه مقدار ذخیره شده ما را. اگه من درست منظور شما را نگرفته ام، دقیقتر بفرمایید کدام فایل؟
    2- اینکه عرض کردم فایلهای setting رو چه جوری باید استفاده کنیم، راستی راستی منظورم فایلهای setting بود نه My.Setting
    3- ضمنا عرض کرده بودم که آیا کسی تفاوتی بین این دوتا سراغ داره یا نه؟
    4- یه چیز دیگه هم که الان و با sample جناب amir.taghavizadeh به ذهنم رسید اینه که من حتی در این sample وقتی خطی که رنگ زمینه فرم رو به setting مربوط به آن نسبت میده رو به ست کردن یه رنگ ثابت به این setting تغییر دادم، بازهم هنگام فراخوانی My.Settings.Reload رنگ زمینه به آن رنگ ثابت عوض میشود. چرا؟ اصلا این متد از کجا حالیش میشه باید چه کار کنه؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نقل قول نوشته شده توسط niloufar
    سلام
    1- اون XML هایی که شما میفرمایید رو قبلا دیده بودم. منتها آنها مقدار اولیه ای را که برای تنظیمات معین کرده ایم در خود دارند نه مقدار ذخیره شده ما را. اگه من درست منظور شما را نگرفته ام، دقیقتر بفرمایید کدام فایل؟
    منم تا به حال به این موضوع که در حالت RunTime چطور میشه به این فایل اطلاعاتی رو اضافه کرد و برنخورده بودم ؛ البته اون چیزی که مسلمه اینکه با دستورات و توابع مربوط به XML میشه این کار و انجام داد ؛ اما راه حل استاندارد رو دقیق نمیدونم .
    اگر راه حلی نداشت یک تابع خودم مینویسم و میذارم همین جا


    نقل قول نوشته شده توسط niloufar
    2- اینکه عرض کردم فایلهای setting رو چه جوری باید استفاده کنیم، راستی راستی منظورم فایلهای setting بود نه My.Setting
    وقتی شما یک Setting به پروژه اضافه میکنید دقیقا مثل مورد قبلی منتها با نام اون Setting مثلا (Setting1.Val ) به مقادیر اون دسترسی پیدا میکنید .
    منظورتون همین بود یا خیر ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510

    Lightbulb

    1- اون XML هایی که شما میفرمایید رو قبلا دیده بودم. منتها آنها مقدار اولیه ای را که برای تنظیمات معین کرده ایم در خود دارند نه مقدار ذخیره شده ما را. اگه من درست منظور شما را نگرفته ام، دقیقتر بفرمایید کدام فایل؟
    2- اینکه عرض کردم فایلهای setting رو چه جوری باید استفاده کنیم، راستی راستی منظورم فایلهای setting بود نه My.Setting
    3- ضمنا عرض کرده بودم که آیا کسی تفاوتی بین این دوتا سراغ داره یا نه؟
    4- یه چیز دیگه هم که الان و با sample جناب amir.taghavizadeh به ذهنم رسید اینه که من حتی در این sample وقتی خطی که رنگ زمینه فرم رو به setting مربوط به آن نسبت میده رو به ست کردن یه رنگ ثابت به این setting تغییر دادم، بازهم هنگام فراخوانی My.Settings.Reload رنگ زمینه به آن رنگ ثابت عوض میشود. چرا؟ اصلا این متد از کجا حالیش میشه باید چه کار کنه؟


    سلام

    1.منظور من فایلیست که پس از افزودن یک Setting به پروژه، تولید میشه که نوع آن XML

    Configuration File هست نه XML خالی !!!
    و اگر اون رو Delete کنید برنامه اجرا نخواهد شد. امتحان کنید

    2و3. تا اونجاییکه من اطلاع دارم MY مانند یک Shortcut عمل میکند و به جای اینکه یک مسیر طولانی

    را برای رسیدن به هدفمون طی کنیم میتونیم خیلی ساده از My استفاده کنیم. یکی از این Shortcut

    ها مقداردهی و واکشی تنظیمات در Settings است.

    4. منظور شما رو دقیق متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید


    البته وقتی روی یکی از مثالهای msdn کار میکردم وقتی پروژه رو اجرا کردم و Setting های اونو

    مقداردهی کردم و بعد بطور کامل از هارد Delete کردم. ولی وقتی دوباره مثال رو Download کردم و

    دوباره اون رو اجرا کردم آخرین تنظیمات رو در خودش حفظ کرده بود.

    من که فکر می کنم تنظیمات فقط در کنار App ذخیره نمی شن ودر جایی مثل داریو windows ردپایی از

    خودشون بجا می ذارن. نظر شما چیه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    نقل قول نوشته شده توسط amir.taghavizadeh
    البته وقتی روی یکی از مثالهای msdn کار میکردم وقتی پروژه رو اجرا کردم و Setting های اونو

    مقداردهی کردم و بعد بطور کامل از هارد Delete کردم. ولی وقتی دوباره مثال رو Download کردم و

    دوباره اون رو اجرا کردم آخرین تنظیمات رو در خودش حفظ کرده بود.

    من که فکر می کنم تنظیمات فقط در کنار App ذخیره نمی شن ودر جایی مثل داریو windows ردپایی از

    خودشون بجا می ذارن. نظر شما چیه؟
    جواب شما به همراه یک سری اطلاعات دیگه اینجا پیدا میشه .
    http://msdn.microsoft.com/library/de...mysettings.asp

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط habedijoo
    جواب شما به همراه یک سری اطلاعات دیگه اینجا پیدا میشه .
    http://msdn.microsoft.com/library/de...mysettings.asp
    با سلام و عرض شرمندگی
    این لینکی که گفتید درست نیست. با پیغام زیر رو به رو شدم:
    نقل قول نوشته شده توسط سایت مایکروسافت

    Location Cannot Be Found


    We apologize for the inconvenience, but the location you are seeking cannot be found. If you are looking for a particular document, please try one of the following areas:
    Search

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط M.kavyani
    با سلام و عرض شرمندگی
    این لینکی که گفتید درست نیست. با پیغام زیر رو به رو شدم:
    سلام
    بله همینطوره، صحیح است.

  14. #14
    آقا بابک ممنون
    من اصلا حواسم نبود که این Settings هم یه کلاسه و ازش Instance نمیگرفتم و مشکل اینجا بود
    در مورد ذخیره RunTime هم منظورم این نبود که خود اون Xml رو تغییر دهیم (که البته لازم هم نیست چون هر settingای که از نوع user تعریف شود میشه راحت تو اجرا عوضش کرد) بلکه منظورم این بود که وقتی عوضش میکنیم، خود 2005 اونو تو همون فایل xml ذخیره نمیکنه و هرچی گشتم هم پیدا نکردم کجاست!!

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط amir.taghavizadeh
    سلام

    1.منظور من فایلیست که پس از افزودن یک Setting به پروژه، تولید میشه که نوع آن XML

    Configuration File هست نه XML خالی !!!
    و اگر اون رو Delete کنید برنامه اجرا نخواهد شد. امتحان کنید

    2و3. تا اونجاییکه من اطلاع دارم MY مانند یک Shortcut عمل میکند و به جای اینکه یک مسیر طولانی

    را برای رسیدن به هدفمون طی کنیم میتونیم خیلی ساده از My استفاده کنیم. یکی از این Shortcut

    ها مقداردهی و واکشی تنظیمات در Settings است.

    4. منظور شما رو دقیق متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید


    البته وقتی روی یکی از مثالهای msdn کار میکردم وقتی پروژه رو اجرا کردم و Setting های اونو

    مقداردهی کردم و بعد بطور کامل از هارد Delete کردم. ولی وقتی دوباره مثال رو Download کردم و

    دوباره اون رو اجرا کردم آخرین تنظیمات رو در خودش حفظ کرده بود.

    من که فکر می کنم تنظیمات فقط در کنار App ذخیره نمی شن ودر جایی مثل داریو windows ردپایی از

    خودشون بجا می ذارن. نظر شما چیه؟
    به جون خودم اون فایلی رو که شما می فرمایید دیده بودم ولی همانطور که در پست قبلی هم دوباره عرض کردم، می خوام بدونم بعد از ذخیره در اجرا اینا چی میشن، یعنی دقیقا همون سوالی که آخرسر برای خودتون پیش اومد.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    سلام

    میدونم با وجود Setting در VS2005 دیگه احتیاج به هیچ کلاسی برای ذخیره تنظیمات نیست، اما گفتم این 2تا کلاس رو هم بد نیست دوستان داشته باشند:
    Imports System
    'a class for reading and writing XML style application settings
    'sample usage:
    ' Create the object -
    ' Dim a As New AppSettings(AppSettings.Config.PrivateFile)
    ' Retrieve a setting -
    ' Dim myString As String = a.GetSetting("SettingName")
    ' Save a setting -
    ' a.SaveSetting("SettingName", value)
    '
    Public Class ClassAppSettings
    Private _configFileName As String 'local var to hold the config file name
    Private _configFileType As Config 'local var to hold the config file type (private or shared)

    Public Shared filePath As String

    'config file options
    Public Enum Config
    SharedFile 'all users use the same config file
    PrivateFile 'each user has their own config file
    End Enum

    'constructor
    Public Sub New(ByVal ConfigFileType As Config)
    _configFileType = ConfigFileType 'remember this setting

    InitializeConfigFile() 'setup the filename and location
    End Sub

    'initialize the apps config file, create it if it doesn't exist
    Private Sub InitializeConfigFile()
    Dim sb As New Text.StringBuilder

    'build the path\filename depending on the location of the config file
    Select Case _configFileType
    Case Config.PrivateFile 'each user has their own personal settings
    'use "\documents and settings\username\application data" for the config file directory
    sb.Append(Environment.GetFolderPath(Environment.Sp ecialFolder.ApplicationData))
    Case Config.SharedFile 'all users share the same settings
    'use "\documents and settings\All Users\application data" for the config file directory
    sb.Append(Environment.GetFolderPath(Environment.Sp ecialFolder.CommonApplicationData))
    End Select

    'add the product name
    sb.Append("\")
    sb.Append(Application.ProductName)

    'create the directory if it isn't there
    If Not IO.Directory.Exists(sb.ToString) Then
    IO.Directory.CreateDirectory(sb.ToString)
    End If

    'finish building the file name
    sb.Append("\")
    sb.Append(Application.ProductName)
    sb.Append(".config")

    _configFileName = sb.ToString 'completed config filename

    filePath = _configFileName

    'if the file doesn't exist, create a blank xml
    If Not IO.File.Exists(_configFileName) Then
    Dim fn As New IO.StreamWriter(IO.File.Open(_configFileName, IO.FileMode.Create))
    fn.WriteLine("<?xml version=""1.0"" encoding=""utf-8""?>")
    fn.WriteLine("<configuration>")
    fn.WriteLine(" <appSettings>")
    fn.WriteLine(" <!-- User application and configured property settings go here.-->")
    fn.WriteLine(" <!-- Example: <add key=""settingName"" value=""settingValue""/> -->")
    fn.WriteLine(" </appSettings>")
    fn.WriteLine("</configuration>")
    fn.Close() 'all done
    End If
    End Sub

    'get an application setting by key value
    Public Function GetSetting(ByVal key As String) As String
    'xml document object
    Dim xd As New Xml.XmlDocument

    'load the xml file
    xd.Load(_configFileName)

    'query for a value
    Dim Node As Xml.XmlNode = xd.DocumentElement.SelectSingleNode( _
    "/configuration/appSettings/add[@key=""" & key & """]")

    'return the value or nothing if it doesn't exist
    If Not Node Is Nothing Then
    Return Node.Attributes.GetNamedItem("value").Value
    Else
    Return Nothing
    End If
    End Function

    'save an application setting, takes a key and a value
    Public Sub SaveSetting(ByVal key As String, ByVal value As String)
    'xml document object
    Dim xd As New Xml.XmlDocument

    'load the xml file
    xd.Load(_configFileName)

    'get the value
    Dim Node As Xml.XmlElement = CType(xd.DocumentElement.SelectSingleNode( _
    "/configuration/appSettings/add[@key=""" & _
    key & """]"), Xml.XmlElement)
    If Not Node Is Nothing Then
    'key found, set the value
    Node.Attributes.GetNamedItem("value").Value = value
    Else
    'key not found, create it
    Node = xd.CreateElement("add")
    Node.SetAttribute("key", key)
    Node.SetAttribute("value", value)

    'look for the appsettings node
    Dim Root As Xml.XmlNode = xd.DocumentElement.SelectSingleNode("/configuration/appSettings")

    'add the new child node (this key)
    If Not Root Is Nothing Then
    Root.AppendChild(Node)
    Else
    Try
    'appsettings node didn't exist, add it before adding the new child
    Root = xd.DocumentElement.SelectSingleNode("/configuration")
    Root.AppendChild(xd.CreateElement("appSettings"))
    Root = xd.DocumentElement.SelectSingleNode("/configuration/appSettings")
    Root.AppendChild(Node)
    Catch ex As Exception
    'failed adding node, throw an error
    Throw New Exception("Could not set value", ex)
    End Try
    End If
    End If

    'finally, save the new version of the config file
    xd.Save(_configFileName)
    End Sub
    End Class


    Imports System.Collections.Hashtable
    Module modSettings
    Dim myHashes As Hashtable

    Sub BuildHashTable(ByVal myControl As Control, Optional ByVal isInit As Boolean = True)
    If isInit Then
    If myHashes Is Nothing Then myHashes = New Hashtable(myControl.Controls.Count)
    myHashes.Clear()
    End If
    Dim i%
    Dim c As New Control
    If myControl Is Nothing Then Exit Sub
    If myControl.Controls Is Nothing Then Exit Sub
    If myControl.Controls.Count <= 0 Then Exit Sub
    For i = 0 To myControl.Controls.Count - 1
    myHashes.Add(myControl.Controls(i).Name, myControl.Controls(i))
    BuildHashTable(myControl.Controls(i), False)
    Next
    End Sub

    Sub SetProperty(ByVal myObject As Object, ByVal Prop As String)
    If myObject Is Nothing Then Exit Sub
    Dim s$
    Try
    s = Prop
    If s <> "" Then
    Select Case myObject.GetType.ToString
    Case "System.Windows.Forms.TextBox"
    myObject.Text = s
    Case "System.Windows.Forms.Label"
    myObject.Text = s
    Case "System.Windows.Forms.RadioButton"
    If Mid(s, 1, 1) = "1" Then
    myObject.checked = True
    Else
    myObject.checked = False
    End If
    Case "System.Windows.Forms.CheckBox"
    If Mid(s, 1, 1) = "1" Then
    myObject.checked = True
    Else
    myObject.checked = False
    End If

    End Select
    End If
    Catch ex As System.Exception

    End Try
    End Sub

    Sub LoadControls(ByVal me1 As Control)
    Dim key$, value$
    Dim o As Control
    While Not EOF(FileNo)
    Try
    key = LInput(FileNo)
    o = myHashes.Item(key)
    value = LInput(FileNo)
    SetProperty(o, value)
    Catch ex As System.Exception
    FClose(FileNo)
    Throw New System.Exception(ex.Message)
    End Try
    End While
    End Sub

    Sub SaveControls(ByVal me1 As Control)
    Dim c As Object
    Dim i%, s$, t$
    If me1 Is Nothing Then Exit Sub
    If me1.Controls Is Nothing Then Exit Sub
    If me1.Controls.Count <= 0 Then Exit Sub
    For i = 0 To me1.Controls.Count - 1
    c = me1.Controls(i)
    Try
    Select Case c.GetType.ToString
    Case "System.Windows.Forms.TextBox"
    RSet(c.name, c.text)
    Case "System.Windows.Forms.Label"
    RSet(c.name, c.text)
    Case "System.Windows.Forms.RadioButton"
    If c.checked Then
    RSet(c.name, "1")
    Else
    RSet(c.name, "0")
    End If
    Case "System.Windows.Forms.CheckBox"
    If c.checked Then
    RSet(c.name, "1")
    Else
    RSet(c.name, "0")
    End If
    End Select
    Catch ex As System.Exception

    End Try
    SaveControls(me1.Controls(i))
    Next
    End Sub

    Public Sub SaveSettings(ByVal Cntl As Control, ByVal File$)
    FileNo = FOpen(File, OpenMode.Output)
    If FileNo = -1 Then Throw New System.Exception("File - " + File + " cannot be opened for writing!")
    BuildHashTable(Cntl)
    SaveControls(Cntl)
    FClose(FileNo)
    End Sub

    Public Sub LoadSettings(ByVal Cntl As Control, ByVal File$)
    FileNo = FOpen(File)
    If FileNo = -1 Then Throw New System.Exception("File - " + File + " cannot be opened for reading!")
    BuildHashTable(Cntl)
    LoadControls(Cntl)
    FClose(FileNo)
    End Sub

    Dim FileNo% = -1

    Private Sub RSet(ByVal Key$, ByVal Value$)
    Print(FileNo, Key & vbCrLf)
    Print(FileNo, Value & vbCrLf)
    End Sub

    Public Function FOpen(ByVal File$, Optional ByVal Mode As Microsoft.VisualBasic.OpenMode = OpenMode.Input) As Integer
    FOpen = FreeFile()
    Try
    FileOpen(FOpen, File, Mode)
    Catch ex As System.Exception
    Try
    FileClose(FOpen)
    Catch ex2 As System.Exception

    End Try
    Return -1
    End Try
    End Function

    Public Function FClose(ByVal FILE%) As Integer
    Try
    FileClose(FILE)
    Catch ex As System.Exception
    Return -1
    End Try
    Return 0
    End Function
    Public Function LInput(ByVal FILE%, Optional ByVal STR$ = "Error - Cannot read another line from file ") As String
    Try
    LInput = LineInput(FILE)

    Catch ex As System.Exception
    Throw New System.Exception(STR)
    End Try
    End Function

    End Module


    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری
    البته خود پروژه یک Setting داره و اون اغلب جوابگوی همه تنظیمات هست ولی اگر نیاز به تنظیمات بیشتری بود میتونید یک Setting دیگه اضافه کنید .
    یه سوال:
    هر تنظیمات مربوط به بخش خاصی میشود . مثلا" فونت یا رنگ و یا کاربر و... . من برای تنظیمات از این گزینه ها استفاده میکنم. اما این با گفته شما تناقض دارد. آیا راه ساده تری هم وجود دارد؟ ( Setting خود پروژه کافی نیست باید بازم Setting اضافه کنم!).

    با تشکر

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط M.kavyani
    یه سوال:
    هر تنظیمات مربوط به بخش خاصی میشود . مثلا" فونت یا رنگ و یا کاربر و... . من برای تنظیمات از این گزینه ها استفاده میکنم. اما این با گفته شما تناقض دارد. آیا راه ساده تری هم وجود دارد؟ ( Setting خود پروژه کافی نیست باید بازم Setting اضافه کنم!).

    با تشکر
    سلام
    من همچنان منتظرم.
    مشکل من اینجاست که مثلا" میخواهم برای تکست باکس و فرم ها رنگ جدا گانه ای داشته باشم. من در این حالت باید در بخش تنظیمات دوتا تنظیمات رنگ ایجاد کنم. اگر بخوام برای هر فرم رنگ جداگانه ای داشته باشم باید به تعداد فرم ها تنظیمات برای رنگ داشته باشم. آیا راه ساده تری هم وجود داره یا همین کاری که میکنم درسته؟؟( اگر گفته آقای زاوری نبود من همین شیوه رو پیش میگرفتم اما احساس میکنم راه حل ساده تری هم وجود داره).
    در پناه حق موفق و کامروا باشید.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط M.kavyani
    سلام
    من همچنان منتظرم.
    مشکل من اینجاست که مثلا" میخواهم برای تکست باکس و فرم ها رنگ جدا گانه ای داشته باشم. من در این حالت باید در بخش تنظیمات دوتا تنظیمات رنگ ایجاد کنم. اگر بخوام برای هر فرم رنگ جداگانه ای داشته باشم باید به تعداد فرم ها تنظیمات برای رنگ داشته باشم. آیا راه ساده تری هم وجود داره یا همین کاری که میکنم درسته؟؟( اگر گفته آقای زاوری نبود من همین شیوه رو پیش میگرفتم اما احساس میکنم راه حل ساده تری هم وجود داره).
    در پناه حق موفق و کامروا باشید.
    سلام

    اگه بخواهی برای هر فرم یک رنگ جداگانه بزاری، کار کمی سخته، اما اگه بخواهی برای تمام فرمها یک رنگ قرار بدی، چرا از DataBindings استفاده نمیکنید؟

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    آقای کاویانی من متوجه منظورتون نمیشم ؟؟؟؟ شما میتونید چند تا تنظیم دیگه هم به پروژه اضافه کنید و جداگانه با نامهای مختلف به اون دسترسی داشته باشید و استفاده کنید حالا مسئله چی میمونه ؟

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری
    آقای کاویانی من متوجه منظورتون نمیشم ؟؟؟؟ شما میتونید چند تا تنظیم دیگه هم به پروژه اضافه کنید و جداگانه با نامهای مختلف به اون دسترسی داشته باشید و استفاده کنید حالا مسئله چی میمونه ؟
    با سلام

    من در پست قبلیم گفتم که اگر نوشته شما نبود من همین شیوه رو در پیش میگرفتم. راستش بنا به این گفته شما :

    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری
    البته خود پروژه یک Setting داره و اون اغلب جوابگوی همه تنظیمات هست ولی اگر نیاز به تنظیمات بیشتری بود میتونید یک Setting دیگه اضافه کنید .
    من احساس کردم که اضافه کردن Setting های جدید کاری اشتباه است مگر اینکه اجباری ( نیازی ) در کار باشد.

    در پناه حق موفق و کامروا باشید.

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    من خودم برای تنظیمات مختلف از Setting های مختلف استفاده میکنم و اونا رو دسته بندی میکنم .
    زمانی که Setting زیادی دارم این روش خوبیه ؛ اما برای 4 تا Setting دیگه نیازی به دسته بندی و از اینجور کارا نیست.

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    با سلام به دوستان خوبم
    ببخشید وسط صحبتتون میپرم اما من درباره ی مثالی که آقای تقویان گذاشتن یه مشکل دارم:
    من اومدم این کد رو در قسمت Form_Closing قرار دادم:
    My.Settings.Manualbg = Me.Button1.BackColor
    My.Settings.Save()

    کار دیگه ای هم که کردم این بود که یه فرم دیگه به برنامه اضافه کردم

    و بعد از اجرای دوباره ی برنامه دیدم که هنوزم داره Form1.BackColor عوض میشه (دقت کنید که فقط و فقط بک کالر مربوط به فرم اول عوض شد) . و از این به این نتیجه رسیدم که : System.Drawing.Color فقط برای Form1.BackColor بوده یعنی در حقیقت میتونم اینجوری بگم که میشه بگید کجا این رنگی که در Setting ذخیره میشه خودش رو به Form1.BackColor میچسبونه؟

    ممنون

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    سلام به همگی :

    نقل قول نوشته شده توسط habedijoo
    جواب شما به همراه یک سری اطلاعات دیگه اینجا پیدا میشه .
    http://msdn.microsoft.com/library/de...mysettings.asp
    دوستان Offline این لینک رو من الان دوباره باز کردم . و ازش پرینت گرفتم و ضمیمه کردم .


    نقل قول نوشته شده توسط amir.taghavizadeh
    سلام

    البته وقتی روی یکی از مثالهای msdn کار میکردم وقتی پروژه رو اجرا کردم و Setting های اونو

    مقداردهی کردم و بعد بطور کامل از هارد Delete کردم. ولی وقتی دوباره مثال رو Download کردم و

    دوباره اون رو اجرا کردم آخرین تنظیمات رو در خودش حفظ کرده بود.

    من که فکر می کنم تنظیمات فقط در کنار App ذخیره نمی شن ودر جایی مثل داریو windows ردپایی از

    خودشون بجا می ذارن. نظر شما چیه؟
    جواب شما رو هم بصورت Bold مشخص کردم . امیدوارم مفید باشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25
    سلام
    جناب habedijoo
    1- ما که هنوزم رو لینک شما کلیک می کنیم و همون پاسخ رو می گیریم :-(
    2- ولی pdf شما را گرفتیم و دیدیم، خیلی باحال بود :-)

    ممنون

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510

    Lightbulb

    سلام

    آقای عابدی جو ممنون از لطفتون استفاده کردیم.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    سلام به همه و دوست عزیز niloufar .
    این فایل pdf پرینت همون لینک هست که گذاشته بودم . راستش خودم هم نتونستم بازش کنم . Off Line اونو پیدا کردم و کردمش PDF . هر دوتاش یکیه .

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    نقل قول نوشته شده توسط vbapr2005
    با سلام به دوستان خوبم
    ببخشید وسط صحبتتون میپرم اما من درباره ی مثالی که آقای تقویان گذاشتن یه مشکل دارم:
    من اومدم این کد رو در قسمت Form_Closing قرار دادم:
    My.Settings.Manualbg = Me.Button1.BackColor
    My.Settings.Save()

    کار دیگه ای هم که کردم این بود که یه فرم دیگه به برنامه اضافه کردم

    و بعد از اجرای دوباره ی برنامه دیدم که هنوزم داره Form1.BackColor عوض میشه (دقت کنید که فقط و فقط بک کالر مربوط به فرم اول عوض شد) . و از این به این نتیجه رسیدم که : System.Drawing.Color فقط برای Form1.BackColor بوده یعنی در حقیقت میتونم اینجوری بگم که میشه بگید کجا این رنگی که در Setting ذخیره میشه خودش رو به Form1.BackColor میچسبونه؟

    ممنون
    با سلام
    من راستش درست منظورتو متوجه نشدم ولی حدس میزنم شما میخوای هروقت که پروژه لود میشه اوتوماتیک رنگ زمینه عوض بشه؟
    برای اینکار بر رو تنظیمات(Propeties) شی مورد نظر( مثلا" فرم) در قسمت propertyBiding کار کنید. ( در آنجا هر چیزی رو که بخواهید میتوانید به تنظیمات پروژه متصل کنید.)
    در پناه حق موفق و کامروا باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله M.kavyani : شنبه 15 بهمن 1384 در 11:41 صبح

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    با سلام
    جنا آقای عابدی جو ممنون. لطفت ممنون که آفلاین رو به PDF تبدیل کردی
    ممنون

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    وقتی یک قسمتی مانند connection string به setting اضافه میشه از طریق ویزارد دیتا هرکسی میتون فایل app.config را باز کنه و پسورد را ببیند چطور میشه کاری کرد که کسی نتونه پسورد را ببیند؟

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    39
    پست
    740

    نقل قول: تنظیمات

    سلام.

    ببخشید همه این بحث ها در VB2005 هست. اما من یه برنامه توی VB2003 دارم که باید Edit اش کنم و بهش تنظیمات اضافه کنم. چیکار کنم؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •