نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: کد کردن اطلاعات ارسالی در url

  1. #1

    Question کد کردن اطلاعات ارسالی در url

    من میخواهم اطلاعاتی که در url میفرستم رو به صورت کد در بیارم که برای کاربر نامفهموم باشه و البته بتونم باز اون اطلاعات رو دیکود کنم.چطور این کار و انجام بدم؟

  2. #2
    تا به حال کسی این کار رو انجام داده؟
    میخواهم بدونم که خودم باید فکری برای این قضیه بکنم یا اینکه دات نت امکانی داره برا این قضیه؟

  3. #3
    دوست خوبم.
    از متد UrlEncode و UrlDecode کلاس Server یا HttpUtility استفاده بفرمایید.
    موفق باشید.

  4. #4

    Cool

    به صورت کامل کد نمیکنه.فقط / و @ رو به صورت کد در میاره!
    شاید من جایی رو اشتباه میکنم.

    str = "www.site.com/member.aspx?mail="+mailTxt.Text;
    str1 = Server.UrlEncode(str);

    ممکنه من رو راهنمایی کنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    میتونید از تبدیل به Base64 استفاده کنید :

    Convert.ToBase64String
    Convert.FromBase64String

  6. #6
    دوست خوبم!
    متدهای UrlEncode و UrlDecode، به منظور تبدیل کاراکترهای غیر AlphaNumeric، به معادل آنها استفاده می شوند.
    به عنوان مثال، کاراکترهای < و >، به معادل کد شده ی خود یعنی 3c% و 3d% تبدیل می شوند و یا کاراکتر فاصله (Space)، با کاراکتر + جایگزین می گردد.
    این متدها، هیچ گونه تغییری بر روی کاراکترهای AlphaNumeric ایجاد نمی کنند.
    این متدها، در ترکیبی با متدها و الگوریتم های کد گذاری و کد گشایی همانند متدهای ToBase64String و FromBase64String کلاس Convert استفاده می شوند.
    نمونه کدی که در زیر نوشتم، گویای همه چیز است:

    Dim strTest As String = "This is a Test String"

    Dim strBase64String As String = Convert.ToBase64String(System.Text.Encoding.ASCII. GetBytes(strTest))
    Response.Write("Encoded String is: " & strBase64String & "<br>")

    Dim arrData() As Byte = Convert.FromBase64String(strBase64String)
    Response.Write("Decoded String is: " & System.Text.Encoding.ASCII.GetString(arrData))

    موفق باشید.

  7. #7

    تشکر و تکمیل

    ممنون از کمکتون.
    این لینک و پیدا کردم گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره:
    http://iranasp.net/Articles/ShowArti...?articleid=165

  8. #8
    بهروز جان سلام
    میشه یه کم درمورد base64 و این که چی هست توضیح بدین؟
    ممنونم

  9. #9

  10. #10
    ممنون از لطفت

  11. #11

    نقل قول: کد کردن اطلاعات ارسالی در url

    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    دوست خوبم!
    متدهای UrlEncode و UrlDecode، به منظور تبدیل کاراکترهای غیر AlphaNumeric، به معادل آنها استفاده می شوند.
    به عنوان مثال، کاراکترهای < و >، به معادل کد شده ی خود یعنی 3c% و 3d% تبدیل می شوند و یا کاراکتر فاصله (Space)، با کاراکتر + جایگزین می گردد.
    این متدها، هیچ گونه تغییری بر روی کاراکترهای AlphaNumeric ایجاد نمی کنند.
    این متدها، در ترکیبی با متدها و الگوریتم های کد گذاری و کد گشایی همانند متدهای ToBase64String و FromBase64String کلاس Convert استفاده می شوند.
    نمونه کدی که در زیر نوشتم، گویای همه چیز است:

    Dim strTest As String = "This is a Test String"

    Dim strBase64String As String = Convert.ToBase64String(System.Text.Encoding.ASCII. GetBytes(strTest))
    Response.Write("Encoded String is: " & strBase64String & "<br>")

    Dim arrData() As Byte = Convert.FromBase64String(strBase64String)
    Response.Write("Decoded String is: " & System.Text.Encoding.ASCII.GetString(arrData))

    موفق باشید.


    با سلام خدمت تمامی دوستان


    دوست عزیز میشه لطفا مشخص کنید این کد ی که شما نوشتید کجا باید قرار بدیم و یا اینکه باید چه کارش بکنیم تا عمل کنه و یه نمونه برای ما توضیح بدید که این کدینگ خیلی به درد میخوره با تشکر از شما

  12. #12

    نقل قول: کد کردن اطلاعات ارسالی در url

    کسی نیست که راهنمائی کنه؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    Wink نقل قول: کد کردن اطلاعات ارسالی در url

    نقل قول نوشته شده توسط omidghadiri مشاهده تاپیک
    کسی نیست که راهنمائی کنه؟
    دوست عزیز پست 2 تاپیک ذیل مثال آوردم ,میتونید با این روش کدینگ رو انجام بدید :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=127376
    این هم یه مثال که از Dll همین کد استفاده شده :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=154739

    موفق باشید

  14. #14

    نقل قول: کد کردن اطلاعات ارسالی در url

    نقل قول نوشته شده توسط kiosksoft مشاهده تاپیک
    دوست عزیز پست 2 تاپیک ذیل مثال آوردم ,میتونید با این روش کدینگ رو انجام بدید :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=127376
    این هم یه مثال که از Dll همین کد استفاده شده :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=154739

    موفق باشید

    با عرض تشکر فراوان در موردپاسخ شما
    ولی با عرض پوزش این کد های شما در #C به کار میره و لی من با زبان VB نیاز دارم اگر لطفا به من این کمک رو بکنید که بتونم در VB این کارو انجام بدم ممنون میشم
    بی صبرانه منتظر شما دوستان هستم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •