نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: تقویم هجری قمری

  1. #1

    تقویم هجری قمری

    چه طور می تونم از تقویم قمری در Net 2005. استفاده کنم؟
    از HijriCalendar نمی شه استفاده کرد(2 روز با تقویم قمری که ما در تقویم ها داریم فرق داره)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    چرا میشه استفاده کرد می تونی تنظیم کنی

  3. #3
    چه طوری می شه تنظیم کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    Dim hc As New Globalization.HijriCalendar
    hc.HijriAdjustment = 2

    بقیه اش هم از msdn

  5. #5
    سلام
    شنیدم تو 2005 شمسی هم گذاشته. آیا کسی خبری داره؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط niloufar
    سلام
    شنیدم تو 2005 شمسی هم گذاشته. آیا کسی خبری داره؟
    http://polytopia.com.au/default%5Bla...D%5Blang=fa%5D

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ
    سلام
    خیلی ممنون
    من سعی کردم که بر عکس اون کد رو عمل کنم یعنی میلادی بدهم و شمسی بگیرم، اما بازم خود میلادیه را برگردوند، چرا؟
    شما یا هر یک از دوستان میشه توضیحات کامل تری در مورد کلاس های مربوط به تقویم بدهید؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    !
    اگر به چندتا موضوع قبلتر نگاه کنی من یه مثال هم زدم.
    توی msdn هم کاملا توضیح داده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط niloufar
    سلام
    خیلی ممنون
    من سعی کردم که بر عکس اون کد رو عمل کنم یعنی میلادی بدهم و شمسی بگیرم، اما بازم خود میلادیه را برگردوند، چرا؟
    شما یا هر یک از دوستان میشه توضیحات کامل تری در مورد کلاس های مربوط به تقویم بدهید؟
    کدام قسمت کد را دوست دارید توضیح بدم؟
    شما ممکنه کدی را که برایه تبدیل میلادی به شمسی استفاده کردید را با مثال تبدیل تاریخ میلادی به شمسی که در لینکی که فرستادم مقایسه کنید. هر دوتاشن یکیین؟
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : چهارشنبه 05 بهمن 1384 در 02:28 صبح

  10. #10
    دستت درست linux

  11. #11
    سلام
    من دقیقا همون کد اونجا را (که اول فقط برای شمسی به میلادی بود و الان دو طرف هم داره) رو دقیقا کپی کردم ولی در هر دوصورت میلادیه اونا رو نشون میده.
    اصلا همین که کلاس Date ساخته میشه (در New کردن یک نمونه از آن) هرچی باشه، میلادی برمیگردونه!!!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    <code>
    Dim pc As New Globalization.PersianCalendar
    Dim d As Date = Now.Date
    MsgBox(pc.ToDateTime(1384, 11, 6, 0, 0, 0, 0))
    MsgBox(pc.GetYear(d) & "/" & pc.GetMonth(d) & "/" & pc.GetDayOfMonth(d))
    </code>
    این هم یک مثال

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط niloufar
    سلام
    من دقیقا همون کد اونجا را (که اول فقط برای شمسی به میلادی بود و الان دو طرف هم داره) رو دقیقا کپی کردم ولی در هر دوصورت میلادیه اونا رو نشون میده.
    اصلا همین که کلاس Date ساخته میشه (در New کردن یک نمونه از آن) هرچی باشه، میلادی برمیگردونه!!!
    مرسی، درستش کردم، تستش هم کردم، برایه تبدیل از هر نوع تقویمی میتوانید استفاده‌اش کنید.
    به هیچ مشکلی نباید بر بخورید، مشکلی داشتید بهم لطفاً اطلاع بدید

  14. #14
    سلام
    ممنون. صحیح بود.

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط linux
    Dim hc As New Globalization.HijriCalendar
    hc.HijriAdjustment = 2

    بقیه اش هم از msdn
    دستت درد نکنه ولی این کد اشکال داره MSDN رو هم دیدم اونم اشکال داشت. برای دو تا ماه مختلف امتحان کنید درست جواب نمی ده یک روز پس و پیش می شه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    :)
    تقویمی که روی شکم محاسبه بشه همین هست.
    با توجه به اینکه این تقویم قمری بر اساس رویت هلال ماه هست خیلی دقیق نیست آن وقت چیزی که توی عربستان استخراج می کنند با ایران فرق می کنه و خود اعراب الان دارن از تقویم میلادی استفاده می کنند. مصر و عراق و .. کلا همه کشورها بجز عربستان تقویم رسمی شان میلادی هست و کشورهای عربی هم مراسم مذهبی را با عربستان انجام میدهند این وسط ماایرانیها ساز دیگری میزنیم! حالا این تقویم را برای چه کاری می خواهید؟

  17. #17
    یک برنامه تقویم قمری لازم دارم که با تقویم ما یکسان باشه.
    کد تبدیل میلادی یا شمسی به قمری نیست؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    چرا من قبلا کدش را فرستادم یه جستجو کن در این فروم و در گوگل دنبال calmath بگرد.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    توی msdn گفته که در حالت عادی بین صفر تا دوروز خطا داره البته شاید من درست متوجه نشدم
    خودتون این قسمت رو بخونین شاید تقصیر رمضان باشه!

    This implementation of the HijriCalendar class adjusts the calendar date by adding or subtracting a value from zero to two days to accommodate the variances in the start and the end of Ramadan and to accommodate the date difference between countries/regions. That value is stored in the HijriAdjustment property. If HijriAdjustment is not set explicitly, it derives its value from the settings in Regional and Language Options (or Regional Options or Regional Settings) in Control Panel in Windows and is stored in the registry value HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\International\AddHijriDate. However, that information can change during the life of the AppDomain. The HijriCalendar class does not detect changes in the system settings automatically.

  20. #20
    حق با شماست ولی چیزی که اشتباه باشه که به مفت هم نمی ارزه. دست شما هم درد نکنه linux من اون تابع calmath هم امتحان کردم اون هم درست جواب نمی ده.
    آخرین ویرایش به وسیله SYSMAN : یک شنبه 16 بهمن 1384 در 10:46 صبح

  21. #21
    ببخشید ولی من اصلا با گرفتن تاریخ درست شمسی و قمری مشکل دارم چجوری باید این کارو بکنم؟ اخه تاریخهایی که میده 2765/11/13 هستش برای فمری و برای شمسی هم یک تاریخ بی معنی دیگه مثل همین !!!!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849
    میخواستم ببینم چطوری میشه یه کدی رو از دستگاه کدخوان گرفت ؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    با سلام
    این کد برای تبدیل میلادی به شمسی
    Dim F As New Globalization.PersianCalendar
    MsgBox(DateSerial(F.GetYear(Now), F.GetMonth(Now), F.GetDayOfMonth(Now)))

    برای قمری هم از کلاس Hijri استفاده کنید و طریقه استفادشم دقیقا مثل شمسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •