نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سوال در رابطه با CheckedListBox

  1. #1

    سوال در رابطه با CheckedListBox

    سلام دوستان
    من یک CheckedListBox دارم که بصورت کد زیر مقدار دهی میکنم ولی میخوام بعد از انتخاب یک آیتم کد مربوط به آن آیتم که در تیبل هست برگرده حالا نمیدونم چطوری انجام بدم

    For i = 0 To Me.KosorListBindingSource.Count - 1
    a = Me.KosorListBindingSource.Item(i).Row.ItemArray(1) .ToString
    Me.NameKosorCheckedListBox.Items.Add(a)
    Next

  2. #2
    شما می تونید CheckedListBox خود را بایند کنید
    CheckedListBox1.DataSource = TblCompanyBindingSource
    CheckedListBox1.DisplayMember = "Companyname"
    CheckedListBox1.ValueMember = "CompanyId"
    که DisplayMember نام فیلدی که می خواهید در CheckedListBox به نمایش در بیاید و ValueMember نام فیلد مربوط به کد است .
    بعد داخل event مورد نظر این کد را بنویسید:
    Private Sub CheckedListBox1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles CheckedListBox1.Click
    MsgBox(Me.TblCompanyBindingSource.Current.row.item ("CompanyId"))
    End Sub

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط م_پورنگ
    شما می تونید CheckedListBox خود را بایند کنید
    CheckedListBox1.DataSource = TblCompanyBindingSource
    CheckedListBox1.DisplayMember = "Companyname"
    CheckedListBox1.ValueMember = "CompanyId"
    که DisplayMember نام فیلدی که می خواهید در CheckedListBox به نمایش در بیاید و ValueMember نام فیلد مربوط به کد است .
    بعد داخل event مورد نظر این کد را بنویسید:
    Private Sub CheckedListBox1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles CheckedListBox1.Click
    MsgBox(Me.TblCompanyBindingSource.Current.row.item ("CompanyId"))
    End Sub
    من با 2005 کار میکنم و برای checkedlistbox خاصیت DataSource و DisplayMember نداره !

  4. #4
    من این کد رو درون 2005 نوشتم و جواب گرفتم !

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط م_پورنگ
    من این کد رو درون 2005 نوشتم و جواب گرفتم !
    تو vb.2005
    من که خاصیت datasource ندیدم ! مطئنی پس اشکال من کجاست ؟

  6. #6
    نمی دونم چرا نمی یاره ؟! ولی جواب می ده
    به نشناختنش توجه نکن کد رو بنویس ببین error میگیره یا نه

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط م_پورنگ
    نمی دونم چرا نمی یاره ؟! ولی جواب می ده
    به نشناختنش توجه نکن کد رو بنویس ببین error میگیره یا نه
    پورنگ جان فرمایش شما صحیح بود و با اینکه تو خاصیتش نبود error نمی ده و کار میکنه
    ممنون
    راستی چه علتی داره که datasource تو خاصیت CheckedListBox نیست ولی با دادن کد کار میکنه و خطا نمیده

  8. #8

    نقل قول: سوال در رابطه با CheckedListBox

    علتش این هست که checkedlistbox خاصیت datasource رو از listBox ارث بری میکنه.

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از تیک زدن آیتم های CheckedListBox
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 15:02 عصر
  2. CheckedListBox
    نوشته شده توسط Neda_Bagheri در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 09:10 صبح
  3. آپدیت کردن CheckedListBox در vb.net 2005
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 20:36 عصر
  4. پر کردن checkedlistbox
    نوشته شده توسط امیر تورانی در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1384, 16:05 عصر
  5. حذف گزینه انتخاب شده از checkedlistbox
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1384, 21:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •