صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 127

نام تاپیک: ابزارهای Obfuscating و محافظت از سورس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628

    ابزارهای Obfuscating و محافظت از سورس

    همانطور که میدونید در دات نت فایل اجرایی شما با کمک ابزارهایی به سورس تبدیل میشه و در اکثر موارد افراد میتوانند سورس کامل برنامه شما رو ببینن و یا از خیلی تکنیکها و مسائل امنیتی شما به راحتی آب خوردن مطلع بشن.
    با کمک ابزارهای دیگه هم شما میتونید جلوی این کار رو بگیرید ( با همان لیوان و به همان راحتی آب خوردن قبلی)
    در این سایت شما اطلاعاتی راجع به این ابزاها پیدا میکنید ؛ با تشکر از آقای شهریار که این سایت رو معرفی کردن
    http://www.howtoselectguides.com/dot...FUtRGgodnhhqAA

    اگر هم محافظی برای دات نت نسخه 2 پیدا کردید بقیه رو بی نصیب نذارید ؛ منم روی محافظهایی برای دات نت کار میکنم ببینم میشه برای نسخه جدید دات نت استفاده کرد یا نه

  2. #2
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    توی سایت ماکروسافت ، هم چیزهایی هست که البته اکثرشون توی همون لینکی که مرحمت فرمودید هم موجود است ...
    http://msdn.microsoft.com/vcsharp/programming/tools

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    این ابزاهای Obfuscating برای دات نت نسخه یک برای نسخه جدید هم جواب میده؟

  4. #4
    سلام بابک

    برای دات نت نسخه 2.0 اگر شد امشب لینکشو میگذارم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    ممنون شهریار جان
    منم همچنان در حال جستجو هستم

  6. #6
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    این با 1 و 1.1 و 2.0 سازگار است : جایزه هم برده !

    http://www.9rays.net/cgi-bin/compone...&cid=86&ADV=ST

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    به خاطر این ابزار من امروز نزدیک به 6 ساعت آنلاین بودم اما کرکش گیر نیومد که نیومد

  8. #8
    منم گیر همین کرکش هستم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    کسی این ابزار یا مشابه اونو گیر نیاورد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    اسم کامل نرم افزار رو بگید من با DC++‎ کرکش رو search می کنم.

  11. #11
    منم هر روز حداقل نیم ساعت وقتم صرف جستجوی همین ابرارهاست ولی .....

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    نمیدونم با این برنامه کار کردی یا نه. ولی اطلاعاتش رو از user هاش می گیره برای عضو شدن در اون هم حداقل باید بالای 5 گیگابایت اطلاعات Share کنی. فکر کنم بشه با این وضعیت پیداش کرد.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    پیدا بشه با هرچی میشه بشه
    من تا به حال اینقدر درگیر کرک یک نرم افزار نبودم

  14. #14
    من تو نرم افزارهای Emule و Edonkey ندیدم اگر برنامه اشتراک فایل بهتری میشناسین بگین من اینترنت پر سرعت دارم بلکه تو اونا باشه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    بهترین جا برای جستجو یکی BitTorrent هست و یکی هم RapisShare

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    در ضمن من دارم به جاهایی میرسم
    یعنی قولش رو دادن که بهم بدن

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    xenocode هم در این باره نسخه جدید 2006 داده.
    فکر کنم کرک این راحت تر گیر بیاد..
    به هر حال اگه موفق شدید منو بی خبر نذارین.
    XENOCODE

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری
    پیدا بشه با هرچی میشه بشه
    من تا به حال اینقدر درگیر کرک یک نرم افزار نبودم
    من برای دات نت 1.1 بیشتر از یه هفته وقت گذاشتم ولی کرک 9rays گیر نیومد.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    Xenocode یک سرویس پک برای نسخه نهایی VS2005 داده یک نسخه هم به نام PostBuilder نمیدونم چی کار کنیم .
    همینطور موندیم

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    دوست عزیز SM ممنون از لینکهاتون ؛ اما متاسفانه هر دوی اونا آلوده به کرم بودن و سیستم خود منم آلوده کردن.
    به همین خاطر برای جلوگیری از آلودگی دیگران اونا رو پاک کردم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    معذرت میخوام...

  22. #22
    با عرض سلام
    پس این Dotfuscator Community Edition که همراه VS 2005 نصب میشه چیه؟
    --------------------
    با تشکر
    محمد عرب

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نقل قول نوشته شده توسط محمد عرب
    با عرض سلام
    پس این Dotfuscator Community Edition که همراه VS 2005 نصب میشه چیه؟
    فکر کنم نسخه فول نیست ؛ مینویسه Unregister نمیشه روش حساب کرد و ریسک کرد

  24. #24
    با سلام
    فایل HELP این برنامه ای که گفتم در آدرس
    \\Microsoft Visual Studio 8\Application\PreEmptive Solutions\Dotfuscator Community
    Edition
    هستش و توی آن نوشته که این برنامه دو نسخه دیگر هم دارد که یکی از آنها نسخه Professional هستش و لینکی برای آنها داده .
    در صورت امکان شما هم یک نگاهی بیاندازید.
    -----------------
    با تشکر
    محمد عرب

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    دقیقا منم هر دو نسخه رو دانلود کردم ؛ اما نیاز به یک کرک کوچولو داره که گیر نمیاد

  26. #26
    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری
    دقیقا منم هر دو نسخه رو دانلود کردم ؛ اما نیاز به یک کرک کوچولو داره که گیر نمیاد
    لطفا لینک دانلود را بگذارید.

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    کسی این برنامه ها رو گیر نیاورد ؟
    واقعا کسی بدون protect کردن برنامه اش رو میده بیرون ؟

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    آقای زواری و دوستان عزیز دیگه اسم چند تا برنامه مربوط به این کار رو اینجا بگید من دنبال کرکش بگردم ببینم پیدا میشه
    آخرین ویرایش به وسیله HO457 : یک شنبه 21 اسفند 1384 در 02:13 صبح

  29. #29
    آقای زواری منظورتون برنامه این سایته :
    http://preemptive.com/products/dotfuscator/index.html
    همینه ؟

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نقل قول نوشته شده توسط Mehrafrooz
    آقای زواری منظورتون برنامه این سایته :
    http://preemptive.com/products/dotfuscator/index.html
    همینه ؟
    یکیش همینه ؛ اما مهمترین اون XenoCode هست

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    برنامه decompiler .net 2005 رو با **** گرفتم. نصب کردم، ولی هی راه میره رو اعصابم. یه برنامه ساده دات نت 2 رو با حالت obfuscate، زدم decompile کرد. ولی موقع اجرا ایراد میگیره. پدر کدی که نوشته بودم و در آورد. $512 دلار هم قیمتشه.
    کسی با این کار کرده؟؟؟؟؟

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نقل قول نوشته شده توسط HO457
    برنامه decompiler .net 2005 رو با **** گرفتم. نصب کردم، ولی هی راه میره رو اعصابم. یه برنامه ساده دات نت 2 رو با حالت obfuscate، زدم decompile کرد. ولی موقع اجرا ایراد میگیره. پدر کدی که نوشته بودم و در آورد. $512 دلار هم قیمتشه.
    کسی با این کار کرده؟؟؟؟؟
    این برنامه که میخواهید decompile کنید خودتون نوشتید یا یک برنامه دیگه هست ؟ چون معمولا برنامه هایی که protect میشن این وضعیت پیش میاد ؛ یعنی موقع انجام عملیات ایراد میگیره.
    من فکر کنم مجبور بشم که XenoCode رو اورجینال بخرم ؛

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    این برنامه که میخواهید decompile کنید خودتون نوشتید یا یک برنامه دیگه هست ؟
    نه،‌خودم نوشتم. یه برنامه خیلی ساده که فکر نکنم 10 خط هم باشه. خیلی خفن هم obfuscate کرده. ولی اجرا نمیکنه. از اینجا نسخه trial رو بگیرید. 50% کد رو بیشتر رمز نمیکنه. ولی اگه مشکلی نداره کرکش رو هم بزارم:
    http://www.junglecreatures.com/

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نقل قول نوشته شده توسط HO457
    نه،‌خودم نوشتم. یه برنامه خیلی ساده که فکر نکنم 10 خط هم باشه. خیلی خفن هم obfuscate کرده. ولی اجرا نمیکنه. از اینجا نسخه trial رو بگیرید. 50% کد رو بیشتر رمز نمیکنه. ولی اگه مشکلی نداره کرکش رو هم بزارم:
    http://www.junglecreatures.com/
    این برنامه هم سورس میکنه و هم Protect ؟
    من دقیق متوجه منظور شما نشدم شما با این ابزار نمیتونید سورس کنید ؟ یا اینکه برنامه محافظت شده اتون اجرا نمیشه ؟

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    آقای زواری، این برنامه فایل exe برنامه شما رو میگیره، بعد داخل برنامه با حالت obfuscation میزنید فایل رو decompile کنه، وقتی این کار تموم شد، سورسی که به شما میده اصلا" قابل فهم نیست،‌من که خودم هیچی از کدهای تولید شده نفهمیدم.مرحله بعد پروژه تولید شده رو داخل vs باید دوباره کامپایل کنید.
    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.

  36. #36
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    با سلام

    آیا نوشتن یک برنامه obfuscator خیلی مشکله ؟

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad .net
    با سلام

    آیا نوشتن یک برنامه obfuscator خیلی مشکله ؟
    یک مدته میخوام روی این موضوع مطالعه کنم ولی نمیشه چرخ رو دوباره اختراع کرد مخصوصا اینکه ما امکان فروش بین اللملی هم نداریم و این برنامه هم بسیار پیچیده هست .
    من شخصا فکر کنم اگر بخرم بهتره چون واقعا نمیتونم ریسک کنم و برنامه هام رو همینطور بدم بیرون .

    نمونه کد ریسورس شده
    بخش چک کردن لایسنس (هر چند در انتهای کد درست دیکد نشده اما ابزارهای دیگه ایی هستند که همون قسمت آخر رو هم صاف و درست میدن دست هکر )
    شما باشید برای کدی که ماه ها و یا شاید بیش یکسال زحمت کشیدید میدید دست یکنفر اونم به این راحتی سورسش کنه و استفاده کنه ؟


     

    using Microsoft.VisualBasic;
    using Microsoft.VisualBasic.CompilerServices;
    using System;
    using System.Management;
    namespace ClassBuilderLicensing
    {
    public class Licensing
    {
    public string GetMyKey
    {
    get
    {
    try
    {
    string str2 = "";
    string[] strs1 = Strings.Replace(GetMACAddress(), "-", ":", 1, -1, CompareMethod.Binary).Split(":".ToCharArray());
    str1 = String.Concat(new string[]{"00452", strs1[0], "62-FE", strs1[1], "CB", strs1[2], strs1[4], "-", strs1[3], "RC", strs1[5]});
    }
    catch (string str1)
    {
    ProjectData.SetProjectError(str1);
    str1 = "";
    ProjectData.ClearProjectError();
    }
    return str1;
    }
    }
    // Decompilation not complete! (2)
    public string GetMACAddress()
    {
    string str2;
    ManagementObject managementObject;
    ManagementObjectCollection managementObjectCollection;
    ManagementObjectEnumerator managementObjectEnumerator;
    str2 = "";
    ManagementClass managementClass = new ManagementClass("Win32_NetworkAdapterConfiguration ");
    managementObjectCollection = managementClass.GetInstances();
    managementObjectEnumerator = managementObjectCollection.GetEnumerator();
    managementObject = (ManagementObject)managementObjectEnumerator.Curre nt;
    if (!BooleanType.FromObject(managementObject["IPEnabled"])) goto IL_0056 else goto IL_0043;
    str2 = managementObject["MacAddress"].ToString();
    IL_0054: leave.s IL_0072
    if (managementObjectEnumerator.MoveNext()) goto IL_0024 else goto IL_005f;
    IL_005f: leave.s IL_0072
    if (managementObjectEnumerator != null)
    {
    ((IDisposable)managementObjectEnumerator).Dispose( );
    }
    IL_0071: endfinally
    IL_0072: leave.s IL_0086
    ProjectData.SetProjectError(e);
    str2 = "";
    ProjectData.ClearProjectError();
    IL_0084: leave.s IL_0086
    return str2;
    }
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله بابک زواری : دوشنبه 22 اسفند 1384 در 19:07 عصر

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    فکر کنم بتونم بنویسم ؛ ببینم کسی ابزار توپی برای ریسورس کردن داره که باهاش بتونم تست کنم ؟

  39. #39
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93

    Smile

    براتون آرزوی موفقیت می کنم و اگه کمکی ازم بر بیاد در خدمتم

    -
    من از این استفاده می کنم:

    http://www.aisto.com/roeder/dotnet/
    آخرین ویرایش به وسیله Mohammad .net : چهارشنبه 24 اسفند 1384 در 18:45 عصر

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad .net
    براتون آرزوی موفقیت می کنم و اگه کمکی ازم بر بیاد در خدمتم
    -
    من از این استفاده می کنم:
    http://www.aisto.com/roeder/dotnet/
    قربانت ؛ فکر کنم این برای دات نت نسخه یک باشه ؟

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •