نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: من کاملا گیج شدم(ارتباط بانک sql با vb.net)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    اهل تهرانم روزگارم بد نیست ...
    پست
    105

    Unhappy من کاملا گیج شدم(ارتباط بانک sql با vb.net)

    سلام دوستان
    من یه تازه کار vb.net و sql server هستم
    مشکل من connect کردن بانک به برنامه هست
    تا حالا چند تا کد از این و اون گرفتم که هر کدوم با اون یکی فرق داره و من و بیشتر گیج کرده بیشتریا هم که ویبی و اکسس بلدن
    میشه لطف کنید کلا طریقه ارتباط بانک sql با vb.net رو توضیح بدید
    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
     
    Imports System.Data.SqlClient
    Imports System.Xml
    PublicClass Form1
    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    Dim CN AsNew SqlConnection()
    Dim SqlCmd AsNew SqlCommand()
    Dim SqlAdapt AsNew SqlDataAdapter(SqlCmd)
    Dim Ds AsNew DataSet
    SqlCmd.Connection = CN
    SqlCmd.CommandText = ""
    CN.Close()
    CN.ConnectionString = "SERVER = " & ServerName & _
    " ; DATABASE =" & DataBaseName & _
    " ; User ID =" & My_UserName & _
    " ; Pwd = " & My_Password
    CN.Open()
    SqlCmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    SqlCmd.ExecuteNonQuery()
    SqlAdapt.Fill(Ds)
    EndSub
    EndClass

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    Snippet مخصوص این کار رو هم از آدرس زیر میتونید دریافت کنید
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=36793

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    اهل تهرانم روزگارم بد نیست ...
    پست
    105
    خیلی ممنون
    اگه بخوام محتویات فیلدی مثلا id رو تو یه textbox نمایش بدم کدش چی می شه؟
    آخرین ویرایش به وسیله samiraamiri : یک شنبه 02 بهمن 1384 در 00:33 صبح

  5. #5
    باید bind اش کنید به textbox اکثر کنترل های .net . property هایی دارند با نام datasource , datafield که معمولا اینا رو باید با dataset ست کنید تا دیتا ها bind بشن.موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    با سلام
    دوست عزیز فیلم آموزشی زیر در مورد این چیزی که تو میخوای توضیح داده ولی به صورت ویزارد ولی خیلی ساده . جالبه! (هرچند که بعضی ها فقط از ویزارد استفاده میکنند و خیلی ها اصلا" به ویزارد توجه ندارند)
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=36283
    در ضمن در مورد استفاده از code snippet نیز توضیح کوتاهی داده.(همون چیزی که استاد زاوری اشاره فرمودند)
    در پناه حق موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله M.kavyani : یک شنبه 02 بهمن 1384 در 09:21 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    اهل تهرانم روزگارم بد نیست ...
    پست
    105
    مثل اینکه من دیگه آخر مبتدی بازیم
    اسم سرور و جای خودش می نویسم اما نمی شناسه
    من قبلا یجور کد دیگه دیده بودم ببخشید...
    آخرین ویرایش به وسیله samiraamiri : یک شنبه 02 بهمن 1384 در 12:50 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    نقل قول نوشته شده توسط samiraamiri
    مثل اینکه من دیگه آخر مبتدی بازیم
    اسم سرور و جای خودش می نویسم اما نمی شناسه
    من قبلا یجور کد دیگه دیده بودم ببخشید...
    اگر برنامه ات در روی سرور نیست به جای نام Server اسم زیر رو بنویس
     

    (local)


  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    این سوال رو باید در تاپیک دیگه مطرح کنید مضاف بر اینکه قبلا هم جواب داده شده

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط M.kavyani
    اگر برنامه ات در روی سرور نیست به جای نام Server اسم زیر رو بنویس
     

    (local)

    سلام

    اینو فقط برای اطلاع samiraamiri میگم (میدونم که بقیه دوستان میدونند).
    میتونی بجای (local) از نقطه هم استفاده کنی.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    اهل تهرانم روزگارم بد نیست ...
    پست
    105
    خیلی ممنون از فیلم آموزشی شما
    میگم که تازه واردم هنوز تو سایتم زیاد اشنا نیستم اگه مطلبی و جای خودش نمی گم عذر می خوام

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    Cool

    سلام
    منم یک خواهش داشتم . خیلی هم فوریه . ممنون می شم اگه کمکم کنین
    من برای ثبت تغییرات در دیتا بیس و اضافه کردن سطر جدید مشکل دارم . کدش رو دارم ولی خطا می ده . می خواستم بدونم مشکل از کجاست . راستی بگم من هم از sq در vb.net استفاده می کنم . بچه ها خواهشا یکم زودتر . خیلی متشکرم

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط samira222 مشاهده تاپیک
    سلام
    منم یک خواهش داشتم . خیلی هم فوریه . ممنون می شم اگه کمکم کنین
    من برای ثبت تغییرات در دیتا بیس و اضافه کردن سطر جدید مشکل دارم . کدش رو دارم ولی خطا می ده . می خواستم بدونم مشکل از کجاست . راستی بگم من هم از sq در vb.net استفاده می کنم . بچه ها خواهشا یکم زودتر . خیلی متشکرم
    با سلام
    1-شما باید اول یه تایپک جدا ایجاد میکردید
    2-لطفا کدی رو که دارید بزارید تا مشکلش بررسی بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •