نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نحوه استفاده از Transaction در 2005

  1. #1

    Cool نحوه استفاده از Transaction در 2005

    سلام به همه دوستان

    من تا به حال موفق به استفاده از Transaction در کار با بانک اطلاعاتی نشده‌ام. اگه کسی کار کرده یه مثال بفرسته که من هم از آن استفاده کنم. ترجیحا با Data.Odbc باشه بهتره.
    با احترام - خدانگهدار

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط روح اله معینی زاده
    سلام به همه دوستان

    من تا به حال موفق به استفاده از Transaction در کار با بانک اطلاعاتی نشده‌ام. اگه کسی کار کرده یه مثال بفرسته که من هم از آن استفاده کنم. ترجیحا با Data.Odbc باشه بهتره.
    با احترام - خدانگهدار
    سلام

    من نحوه کارشو در 2003 بلدم. اگه بخواهی در 2003 بهت توضیح میدم.

    راستی جدا شما تاحالا در فرستادن QUERY به دیتابیس، از Transaction استفاده نمیکردید؟ اینجوری اگه وسط چندتا INSERT یا UPDATE که به هم مرتبط هستند مشکلی پیش میومد چه کار میکردید؟

    در پناه حق موفق و پرتوان

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    نقل قول نوشته شده توسط Hamedm
    راستی جدا شما تاحالا در فرستادن QUERY به دیتابیس، از Transaction استفاده نمیکردید؟ اینجوری اگه وسط چندتا INSERT یا UPDATE که به هم مرتبط هستند مشکلی پیش میومد چه کار میکردید؟
    آقای محمدی شاید یک Transaction توی دیتابیس باشه . فکر نکنم حتما لازمه Transaction رو توی برنامه بگذاریم .
    نظر شما چیه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط habedijoo
    آقای محمدی شاید یک Transaction توی دیتابیس باشه . فکر نکنم حتما لازمه Transaction رو توی برنامه بگذاریم .
    نظر شما چیه ؟
    سلام

    منظورتون چیه که گفتید "میتونه در دیتابیس باشه"؟

    دیتابیس چطوری میتونه QUERYهای مرتبط با هم که ما میفرستیمو تشخیص بده؟

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    سلام
    SP ها . بنای حرف من استفاده از SP بود .(Store Procedure) از آنجا که گفته میشود SP سرعت و انعطاف پذیری کار رو به شدت بالا می بره پس به نظر من بهتره کارها را حداکثر به سمت سرور ببریم و توی کد فقط اجرا بشن .
    البته ، ناگفته نماند که این کار از نظر اقتصادی اصلا توصیه نمیشه و به نوعی نبض کار رو از دست برنامه نویسان در میاره .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط habedijoo
    سلام
    SP ها . بنای حرف من استفاده از SP بود .(Store Procedure) از آنجا که گفته میشود SP سرعت و انعطاف پذیری کار رو به شدت بالا می بره پس به نظر من بهتره کارها را حداکثر به سمت سرور ببریم و توی کد فقط اجرا بشن .
    البته ، ناگفته نماند که این کار از نظر اقتصادی اصلا توصیه نمیشه و به نوعی نبض کار رو از دست برنامه نویسان در میاره .
    سلام

    من یک INSERT INTO داشتم که حدود ٧٠ فیلد رو در دیتابیس اضافه میکرد. حالا بنظر شما بهتره در این مواقع دستور INSERT INTO رو در SP انجام بدم یا برنامه؟

    بنظر من SP برای INSERT INTO و UPDATEهایی که فیلدهای زیادی داره مناسب نیست.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان
    آخرین ویرایش به وسیله Hamedm : چهارشنبه 28 دی 1384 در 15:33 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    سلام
    از چه نظر مناسب نیستند .؟ طولانی شدن دستور ؟ یا سرعت ؟
    لطفا ذکر کنید .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط habedijoo
    سلام
    از چه نظر مناسب نیستند .؟ طولانی شدن دستور ؟ یا سرعت ؟
    لطفا ذکر کنید .
    سلام

    تاحالا فکر کردید چطوری ٧٠ تا پارامتر رو به SP پاس داد؟ هیچ کدومشون محاسباتی هم نیست که بگیم محاسباتو در SP انجام بدیم.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  9. #9
    سلام
    من تا وی بی 6 استفاده می کردم ولی از نسخه دات نت به بعد هیچ وقت استفاده نکردم و چون برنامه‌هایی رو هم که می نوشتم فقط خودم یا یکی دو نفر دیگر بیشتر استفاده نمی کردند، نیاز جدی برای اضافه کردن آن ندیدم و بنابراین دنبالش هم نرفتم.
    الان همین جوری توی یه کاری گفتم بذار از اون روش استفاده کنم و چون نمی دونستم که به چه شکل باید باشه گفتم بذار بپرسم شاید دوستان کار کرده باشند و جواب بدن.
    بی زحمت شما آقا حامد 2003 رو بنویس انشاءالله توی 2005 هم جواد!!! بده
    با احترام - خدانگهدار

  10. #10
    dcNorthwind.Open()

    Dim transaction1 As SqlClient.SqlTransaction
    transaction1 = dcNorthwind.BeginTransaction()

    daCustomers.UpdateCommand.Transaction = transaction1
    daOrders.UpdateCommand.Transaction = transaction1

    Try
    daCustomers.Update(dsNorthwind1)
    daOrders.Update(dsNorthwind1)
    transaction1.Commit()

    Catch dbcex As DBConcurrencyException
    MessageBox.Show("Update Failed, Concurrency Exception")
    transaction1.Rollback()

    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show("Update Failed")
    transaction1.Rollback()

    Finally
    dcNorthwind.Close()
    End Try

    من از این کد کمک گرفتم در 2005
    فکر نکنم با 2003 تفاوت داشته باشه

  11. #11
    باید از System.Transactions
    استفاده کنی


    Using transScope As New TransactionScope() Using connection1 As New SqlConnection(connectString1) ' Opening connection1 automatically enlists it in the ' TransactionScope as a lightweight transaction. connection1.Open() ' Do work in the first connection. ' Assumes conditional logic in place where the second ' connection will only be opened as needed. Using connection2 As New SqlConnection(connectString2) ' Open the second connection, which enlists the ' second connection and promotes the transaction to ' a full distributed transaction. connection2.Open() ' Do work in the second connection. End Using End Using ' Commit the transaction. transScope.Complete()End Using
    آخرین ویرایش به وسیله sh : چهارشنبه 28 دی 1384 در 17:21 عصر

  12. #12
    با سلام و تشکر از جناب مطهر
    جالب بود و به کار آمد و جواب داد.
    با احترام- خدانگهدار

  13. #13

    Talking

    این Transaction که میگید یعنی چه و به چکار میاد من که نمفهمم . یکی یکم توضیح بده شاید فهمیدم.

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در Transaction
    نوشته شده توسط dontcare در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 15:16 عصر
  2. سیستم سه لایه - استفاده از Transaction
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 آذر 1386, 09:43 صبح
  3. Transaction
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1385, 01:51 صبح
  4. Transaction
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1385, 14:58 عصر
  5. پیاده سازی transaction در asp.net
    نوشته شده توسط Identifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 10:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •