نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: یه مشکل با دیتا گرید 2005 در ستون ها

  1. #1

    Question یه مشکل با دیتا گرید 2005 در ستون ها

    با سلام خدمت اساتید محترم

    یه مشکل کوچک با دیتاگرید دارم
    اونم اینه که در 2003 دیتاگرید یه چیزی داشت که انگار اسمش TableStyles بود و در اون ستون ها و مشخصاتشون
    را وارد می کردیم و یه چیزی هم داشت به نام MapName اگه اشتباه نکنم که نام فیلد رو انتخاب میکردیم

    ولی الآن در 2005 پیداش نمی کنم . یه بخش برای مدیریت ستون ها داره ولی بخش برای نام فیلد و نام تیبل پیدا نکردم

    ممنونم راهنمایی کنید

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    آقای محسن اُلیکی به این خاصیتهای دقیقا نگه بنداز پیدا شون میکنی .
    - Columns
    - AlternatingRowDefaultCellStyle
    - ColumnHeaderDeafaultCellStyle
    - DefaultCellStyle
    - RowHeaderDefaultCellStyle

  3. #3

    Unhappy حل نشد

    با تشکر از شما آقای هدایت

    ولی مشکل حل نشد . چیزی پیدا نکردم .

    Columns دارای چنین چیزی هست . ولی خودش ستون اضافه میکنه . نمیشه نام فیلد بهش داد

    ممنون میشم سایر دوستان هم کمک کنند .

    با تشکر

  4. #4
    بعد از اینکه مطمئن هستیم datagrid به یه منبع داده وصل هستش
    به فسمت Column ستون add می کنیم . حتماً می بینید که دو نوع ستون داره
    DataBound / Unbound Column

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    این هم در حالت کد نویسی . اول دیتا گریدت رو پر کن بعد اسم ستونهایت رو تغییر بده . درست فهمیدم . ؟


    OrderDA.Fill(OrderDS)
    OrderDV = OrderDS.Tables(0).DefaultView
    DGorders.DataSource = OrderDV

    DGorders.Columns(0).HeaderText = "شماره"
    DGorders.Columns(0).DefaultCellStyle.Format = "N0"
    DGorders.Columns(0).DefaultCellStyle.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter
    DGorders.Columns(0).AutoSizeMode = DataGridViewAutoSizeColumnMode.Fill


    DGorders.Columns(1).HeaderText = "تاریخ تحویل"
    DGorders.Columns(1).DefaultCellStyle.Format = "N0"
    DGorders.Columns(1).DefaultCellStyle.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter
    DGorders.Columns(1).AutoSizeMode = DataGridViewAutoSizeColumnMode.Fill

    DGorders.Columns(2).HeaderText = "مبلغ"
    DGorders.Columns(2).DefaultCellStyle.Format = "N0"
    DGorders.Columns(2).DefaultCellStyle.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter
    DGorders.Columns(2).AutoSizeMode = DataGridViewAutoSizeColumnMode.Fill

    آخرین ویرایش به وسیله habedijoo : سه شنبه 27 دی 1384 در 16:37 عصر

  6. #6

    Red face تشکر

    ضمن تشکر از شما

    ولی هنوز یه مشکلی پا بر جاست .

    من توی وی بی 2003 میتونستم کل یک تیبل را سلکت کنم و مثلا فقط 2 تا فیلد را نشون میدادم
    برای مثال کد ها را نشون نمیدادم و فقط پشت صحنه ازشون استفاده می کردم

    به نظر شما برای این کار چکار کنم ؟

    کاری که شما پیشنهاد کردین مثل اینکه فقط برای تغییر نام ستون ها است .

    به هر حال ممنونم . خواهشا کمک کنید

    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    آقای محسن اُلیکی با خاصیت Columns کار کردید ؟ خیلی راحت ستون اضافه میکنید . ؟ تازه مشخص می کنید از چه نوعی باشد ؟
    تصویر زیر رو یه نگاه بنداز ...

    این هم برای مخفی کردن ستون .

    DGorders.Columns(3).Visible = False
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله habedijoo : چهارشنبه 28 دی 1384 در 15:17 عصر

  8. #8
    تمام اینکار ها رو از توی قسمت طراحی نیز میتونی انجام بدی

  9. #9

    Exclamation مشکل هنوز پا بر جاست

    با تشکر از همه

    ولی آقایون مشکلم حل نشد

    تصویری که آقای هدایت لطف کردند و گذاشتند مربوط به UnboundColumns می باشد
    و نمی توان فیلدی را به آن مقید کرد .

    در ضمن برای استفاده از BoundColumns نیز دیتا ست میخواهد
    در صورتی که من دیتاست را بعدا میسازم

    خواهشا کمک کنید که چجوری میشه این مشکل را حل کرد . ممنونم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    آقای محسن اُلیکی
    ببین یک کمی سوالت داره مبهم میشه . شاید برای من اینطوریه ...

    دقیقا و مرحله به مرحله توضیح میدید چی می خواید و مشکل کجاست . ؟

  11. #11
    الان میگم

    ببینید من یه دیتا ست دارم که مثلا دارای 3 فیلد "کد - نام - نام خانوادگی" است .
    من دیتاست رو Fill میکنم و در نمایش هم مشکلی ندارم .
    ولی برای مثال میخوام فیلد کد رو توی دیتاگرید نشون ندم
    توی وی بی 2003 میشد یه TabelStyle تعریف کنیم و توی اون فیلدهایی که میخواهیم نشون
    بدیم رو تعریف میکردیم . مثلا فقط فیلد name , Family رو نشون میدادم و با فیلد کد فقط
    در پشت صحنه کار میکردم .
    ولی اینجا نمیتونم این کارو انجام بدم .
    ممنون میشم کمک کنید .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    آقای محسن اُلیکی ناراحت نشو دیگه .

    ببین من قبلا برای کارت یه راه حل دادم که فکر کنم خیلی بهش توجه نکردی . مهم نیست . الان یه مثال گذاشتم ببین امیدوارم همونی باشه که میخوای .
    اگر باز هم سوالی بود بگو تا اگر من بلد بودم جواب بدم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    خواهش می کنم . قابلی نداشت .
    در ضمن از دست دوستان ناراحت نشو بعضی ها واقعا سرشون شلوغه .
    به هر حال موفق باشی .

  14. #14

    Question یه مشکل کوچک جدید

    با سلام مجدد خدمت همگی دوستان

    لطفا اگه میشه این مشکل رو هم حل کنید .
    راستش تو وی بی 2003 اگه یکی از فیلدهامون Yes/No بود در دیتاگرید خودش بصورت CheckBox نشون داده میشد .

    ولی الان توی وی بی 2005 توی فیلد Yes/No هیچی نشون نمیده . حتی صفر و یک .
    خواهشا کمک کنید . راستش خودم توی خواص ستون چیزی پیدا نکردم

    DataGridView1.Columns("YesNo").?

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    102
    سلام
    خاصیت ColumnType رو به CheckBox تغییر بده

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    102
    فکر نمی کنم بشه در حالت RunTime تغییرش داد باید در حالت طراحی اونو تغییر داد

  17. #17

    نقل قول: یه مشکل با دیتا گرید 2005 در ستون ها

    datproper name

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •