نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ارسال یک فایل wordبه یک کامپیوتر دیگر(خیلی فوری)

  1. #1

    ارسال یک فایل wordبه یک کامپیوتر دیگر(خیلی فوری)

    یک فایل word را چگونه میتوان از یک کامپیوتر ، به کامپیوتر دیگری بفرستیم.

    جوابهای موجود به درد من نخورد،ضمنا برنامه ام vb.netاست.
    با تشکر

  2. #2
    توضیح بیشتری بدهید
    آیا دو کامپیوتر باtcp/ip به هم متصل هستند یا از طریق پورت کام یا پورت پرینتر

  3. #3
    کد زیر رو ببینید با استفاده از winsock این کار رو انجام داده

    Public Sub SendData(sFile As String, sSaveAs As String, tcpSend As Winsock)
    On Error GoTo ErrHandler
    Dim sSend As String, sBuf As String
    Dim ifreefile As Integer
    Dim lRead As Long, lLen As Long, lThisRead As Long, lLastRead As Long
    Dim strData As String
    tcpSend.GetData strData
    ifreefile = FreeFile

    ' Open file for binary access:
    Open sFile For Binary Access Read As #ifreefile
    lLen = LOF(ifreefile)

    ' Loop through the file, loading it up in chunks of 64k:
    Do While lRead < lLen
    lThisRead = 65536
    If lThisRead + lRead > lLen Then
    lThisRead = lLen - lRead
    End If
    If Not lThisRead = lLastRead Then
    sBuf = Space$(lThisRead)
    End If
    Get #ifreefile, , sBuf
    lRead = lRead + lThisRead
    sSend = sSend & sBuf
    sBuf = Space$(0)
    Loop
    lTotal = lLen
    Close ifreefile
    bSendingFile = True
    '// Send the file notification
    tcpSend.SendData "FILE" & sSaveAs
    DoEvents
    '// Send the file
    tcpServer.SendData sSend
    DoEvents
    '// Finished
    tcpSend.SendData "FILEEND"
    bSendingFile = False
    MMControl1.FileName = "FileDone.wav"
    MMControl1.Command = "Open"
    MMControl1.Command = "Play"
    Exit Sub
    ErrHandler:
    MsgBox "Err " & Err & " : " & Error
    End Sub

    Private Sub tcpServer_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
    Dim strData As String
    Dim ifreefile

    ' DoEvents
    tcpServer.GetData strData
    If Right$(strData, 7) = "FILEEND" Then
    bFileArriving = False
    lblProgress = "Saving File to " & App.Path & "\" & sFile
    sArriving = sArriving & Left$(strData, Len(strData) - 7)
    ifreefile = FreeFile
    MMControl1.FileName = "File.wav"
    MMControl1.Command = "Open"
    MMControl1.Command = "Play"
    Open sFile For Binary Access Write As #ifreefile
    Put #ifreefile, 1, sArriving
    Close #ifreefile
    ShellExecute 0, vbNullString, App.Path & "\" & sFile,
    vbNullString, vbNullString, vbNormalFocus
    lblProgress = "Complete"
    ElseIf Left$(strData, 4) = "FILE" Then
    bFileArriving = True
    sFile = Right$(strData, Len(strData) - 4)
    ElseIf bFileArriving Then
    lblProgress = "Receiving " & bytesTotal & " bytes for " & sFile & "
    >from " & tcpServer.RemoteHostIP
    sArriving = sArriving & strData
    MMControl1.FileName = "FileDone.wav"
    MMControl1.Command = "Open"
    MMControl1.Command = "Play"
    End If
    End Sub


  4. #4

    یک گروه از کامپیوترها

    من چند کامپیوتر دارم که بصورت یک گروه به هم وصل هستند.
    حلا میخوام یه فایل word رو که روی یه کامپیوتر تایپ کردم به کامپیوتر دیگری که جز این گروه است بفرستم.
    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300
    با سلام
    به نظر من فایل مورد نظرت رو هر چی که میخواد باشه با filestream بصورت باینری در یک متغیر ذخیره کن و اونر ارسال کن. اینطوری حتی میتونی فایلت رو کد هم بکنی (البته اگه لازم باشه)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    منظورتان از :
    نقل قول نوشته شده توسط maryam_jamshid
    به کامپیوتر دیگری که جز این گروه است بفرستم.
    چی هست؟
    یعنی در یک فلدر در آن یکی کامپیوتر ذخیره بشه؟

  7. #7
    منظور م هم از فرستادن فایل به کامپیوتر دیگر هم که جزاین گروه است، یعنی کامپیوتر هایی که بهم وصل هستند.
    خواهش میکنم اگر کدی در زمینه فرستادن فایل دارید برایم بنویسید.

    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    دوست عزیز برای این کار شما باید دو تکه برنامه داشته باشید . Client و Server .
    این مثال رو توی کامپیوترم داشتم ولی راستش هر چی می گردم پیداش نمیکنم .
    ولی لینک مثالش رو برات گذاشتم . فکر کنم مشکلت حله دیگه ؟ . . .

    http://www.eggheadcafe.com/forums/Fo...t.asp?ID=22768

  9. #9
    از کمک هایی که به من کردید ممنونم .
    آقای habedijoo از کمکتون ممنونم ولی آیا با این کدها client ها میتونند به هم دیگر فایل ارسال نمایند واینکه علاوه بر این کدها به تنظیمات خاصی نیاز هست یا نه؟
    با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    دوست عزیز اول Paste, Copy بکن . با برنامه کار کن بعد خودت دست میاد که ساختار کار چجوریه ؟ بعد اگر باز هم مشکلی بود بفرمایید .

  11. #11

    Unhappy error میده

    سلام ،ممنونم از کمکهاتون.
    من همین کار روکردم ولی روی بعضی قسمت ها مثل client , filestream ,encoding,readbuffer ,tbytestreadایراد می گیره.
    حالا برای رفع این مشکل باید چه کار کنم.
    با تشکر

  12. #12
    من کدها رو کپی وPASTE کردم ولی از بعضی قسمت ها مثل client , filestream ,encoding, seekorigion,readbuffer,streamreciever,غیره ایراد می گیره .
    لطفا به من کمک کنید.
    با تشکر

  13. #13
    سلام وممنونم از کمک هاتون.
    من چند بار این پیغام رو می فرستم ، ولی انگار فرستاده نمیشه.
    من کدها رو کپی و paste کردم ولی error میده از قسمت هایی مثل file stream, seekorigion, tbytesread,read buffer,encoding , غیره .
    خواهش میکنم به من کمک کنید.
    با تشکر

  14. #14
    دوستان عزیز کسی در این مورد نمی خواد راهنمایی کنه؟
    از کدهای http://www.eggheadcafe.com/forums/Fo...t.asp?ID=22768
    که بصورت سرور کلاینت ساید هستند چطور می شه استفاده کرد همونطور که خانم جمشیدی گفتند خطا داره!!!!!!!!!!!!؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن wordدر برنامه asp.net
    نوشته شده توسط h.alizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 20 فروردین 1393, 18:13 عصر
  2. wordارسال اطلاعات داخل
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1385, 14:46 عصر
  3. آوردن wordدر فرم برنامه با کامپوننت های server و باز و ذخیره وویرایش کردن فایلهای ورد
    نوشته شده توسط Ra_Delphi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 07:59 صبح
  4. باز کردن microsoft Wordدر ASP.NET
    نوشته شده توسط سوین نژادی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 شهریور 1385, 10:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •