نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: 1- چگونگی تغییر فونت Caption ویندوز 2- چگونگی اجرای Acrobat Reader به شکل دلخواه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300

    Question 1- چگونگی تغییر فونت Caption ویندوز 2- چگونگی اجرای Acrobat Reader به شکل دلخواه

    با سلام
    اگه سوالهام ابتدایی ببخشید ولی هر چی گشتم جوابش رو پیدا نکردم
    1- چگونه میتونم فونت Caption یک ویندوز رو تغییر بدم ؟
    2- چگونه میتونم یک از داخل یک برنامه فایل PDF رو باز کنم و امکانات Save As رو از کاربر بگیرم تا تو برنامه Adob Acrobat کاربر نتونه اونرو Save As کنه؟
    3- چطور میتونم تاریخ و ساعت سرور در برنامه سمت کلاینت بگیرم؟

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله saghari : جمعه 23 دی 1384 در 03:03 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300
    لطفا یکی به این سوالها پاسخ بده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط saghari
    با سلام
    اگه سوالهام ابتدایی ببخشید ولی هر چی گشتم جوابش رو پیدا نکردم
    1- چگونه میتونم فونت Caption یک ویندوز رو تغییر بدم ؟
    2- چگونه میتونم یک از داخل یک برنامه فایل PDF رو باز کنم و امکانات Save As رو از کاربر بگیرم تا تو برنامه Adob Acrobat کاربر نتونه اونرو Save As کنه؟
    3- چطور میتونم تاریخ و ساعت سرور در برنامه سمت کلاینت بگیرم؟
    با تشکر
    سلام

    1- اگه منظورتون اینکه میخواهید فونت Caption یک پنجره رو تغییر بدید، اگه پاسخشو پیدا کردی به ما هم خبر بده.
    2- از کامپوننت خود Acrobat Reader استفاده کن.
    3- از تابع SELECT GETDATE() استفاده کن.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان
    آخرین ویرایش به وسیله Hamedm : شنبه 24 دی 1384 در 15:04 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    دوست عزیز توی تاپیک دیگرتون من به این مطلب اشاره کردم که میتونید با کمپوننتهایی میتوانید فایلهای PDF رو بدون نیاز به Adob Acrobat باز کنید .
    آقای محمدی هم سوالاتون رو جواب دادن .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300
    با تشکر از هر دو بزرگوار

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300
    با سلام مجدد
    در مورد تغییر فونت چون caption در پنجره ها خصوصیاتش رو بر اساس desktop ویندوز تنظیم میکنه اگه بشه در شروع برنامه فوت desktop رو تشخیص داد و اونرو به فونت دلخواه تغییر داد و در هنگام خروج از برنامه اونرو بصورت اولیه برگردوند مشکل حل میشه. البته من نمیدونم چطوری این کار رو انجام بدم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط saghari
    با سلام مجدد
    در مورد تغییر فونت چون caption در پنجره ها خصوصیاتش رو بر اساس desktop ویندوز تنظیم میکنه اگه بشه در شروع برنامه فوت desktop رو تشخیص داد و اونرو به فونت دلخواه تغییر داد و در هنگام خروج از برنامه اونرو بصورت اولیه برگردوند مشکل حل میشه. البته من نمیدونم چطوری این کار رو انجام بدم.
    سلام

    نه این کار اصلا عاقلانه نیست.
    با این کار فونت تمام Captionهای پنجره های ویندوز عوض میشه. که این اصلا خوب نیست.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300
    با سلام مجدد
    پس باید دنبال راه حل بهتری بگردم. راستی من هر کاری کردم نتونستم با کامپوننت Adobe Reader از تو خود برنامه فایل pdf رو باز کنم. اگه ممکنه در این مورد کمی بیشتر برام توضیح بدید. ضمنا من Adobe reader 7 را نصب کردم و کامپوننت adobe reader 7 Browser document را به پروژه اضافه کردم اما نتونستم فایلی را از طریق اون باز کنم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300
    با سلام
    مشکل adobe حل شد. برای خواندن از LoadFile و برای حذف منوها از setShowToolbar استفاده کردم. حالا فقط مشکل تغییر فونت caption پنجره ها باقی مانده.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    برای این کار بهتره Caption برنامتو بر داری و یه جورایی اونو شبیه سازی کنی . ویا مثل برنامه های گرافیکی به جای Caption ، خودت ابتدای عنوان صفحتو بصورت گرافیکی بنویسی . با این کار میتونی حتی یک توصیر براش در نظر بگیری . در ضمن کلیدهای Maximize , Minimize , Close رو هم باید خودت بزاری .
    در ضمن آقای saghari چون شما تاپیکی با این نام ایجاد کردید به نظر من مراحل انجام باز کردن فایل PDF را بصورت کامل در همین تاپیک قرار بده تا اگر کسی بعدا نیازش شد دیگه تاپیک جدید راه نندازه .
    موفق باشی

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط habedijoo
    دوست عزیز توی تاپیک دیگرتون من به این مطلب اشاره کردم که میتونید با کمپوننتهایی میتوانید فایلهای PDF رو بدون نیاز به Adob Acrobat باز کنید .
    .




    با سلام

    بنده تو سایت خیلی search کردم و موردی به اسم باز کردن فایل pdf (بدون نیاز به acrobat)

    ندیدم گرچه واسه create کردن کامپوننت دیدم اما واسه باز کردن اصلا

    در ضمن قصد من اینه که بتونم فایلهای pdf رو در resources قرار بدم و بدون نیاز به هیچ برنامه ای

    مثل acrobat بتونم اونها رو نمایش بدم و امکان چاپ هم باشه

    (نمیدونم چه source رو استفاده کنم)

    من تو net چند تای download کردم مثل xpdf viewer اما full نبودن و crack هم موجود نبود و در

    ضمن امکان چاپ رو هم نداشتن


    خیلی ممنون میشم اگر سریع جواب بدید

    فعلا

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با بستن Acrobat Reader
    نوشته شده توسط ehsane در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1385, 23:25 عصر
  2. adobe acrobat reader
    نوشته شده توسط vahid13 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 08:58 صبح
  3. فراخوانی acrobat reader
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 00:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •