نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تاریخ هجری VS 2005

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964

    Question تاریخ هجری VS 2005

    سلام دوستان.
    یه سوال. بنده در یه جایی از استاد زواری شنیده بودم که VS 2005 تاریخ شمسی رو داخل مجموعه include کرده. می خواستم بدونم که کجاست و چگونه می توان از آن استفاده کرد.

  2. #2
    شما می تونید یه متغیر از نوع persiancalender تعریف و از اون استفاده کنید
    ضمنا اینم بگم کهPersian calender داخل کلاس globolization موجوده
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    دوست عزیز از توجهتون ممنونم.
    آیا می توان این نوع از تاریخ رو در بانک اطلاعاتی بصورت Date/Time ذخیره کرد؟(در Access , SQLServer)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    در persicancalendar به شما type جدیدی نمیده فقط صرفا توابع تبدیل هست.
    شما می تونید در sql تاریخ را بصورت میلادی ذخیره کنید ولی موقع نمایش بصورت شمسی نشون بدید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    بنده نتونستم از این کلاس استفاده کنم.
    میتونید یه مثال بزارید؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    Dim pc As New System.Globalization.PersianCalendar
    MsgBox(pc.ToDateTime(1384, 10, 25, 0, 0, 0, 0))
    MsgBox(pc.GetYear(Date.Now))

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی چی ؟
    مثلا من میخوام معادل تاریخ شمسی امروز رو دربیارم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط meh_secure
    برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی چی ؟
    مثلا من میخوام معادل تاریخ شمسی امروز رو دربیارم .
    http://polytopia.com.au/default%5Bla...D%5Blang=fa%5D

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط meh_secure
    برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی چی ؟
    مثلا من میخوام معادل تاریخ شمسی امروز رو دربیارم .
    تو اون مثالی که من زدم هست چرا خوب نمی خونی؟ چرا همه چیز را سرسری میگیری؟
    فقط می خواهی سوال کنی؟ وقتی یکی جواب میده خوب بخون حواستو جمع کن.
    msdn را هم بخون حالا اگر انگلیسی مشکل داری حداقل مثال هاشو خوب بخون و اجرا کن

  10. #10

    Post

    کامپوننت تاریخ فارسی برای Dot Net 2005




    http://www.developercenter.ir/Forum/...read.php?t=278

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    نقل قول نوشته شده توسط linux
    تو اون مثالی که من زدم هست چرا خوب نمی خونی؟ چرا همه چیز را سرسری میگیری؟
    فقط می خواهی سوال کنی؟ وقتی یکی جواب میده خوب بخون حواستو جمع کن.
    msdn را هم بخون حالا اگر انگلیسی مشکل داری حداقل مثال هاشو خوب بخون و اجرا کن
    ای بابا.
    این چند روز تمام وقتم رو گذاشته بودم رو این مسئله. شما هم دیگه اینقدر تند نرو دیگه. خوب حتما نتونستم به نتیجه برسم...
    در هر صورت ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    linux جان شرمنده. شما درست میگی. رو کد شما کار کردم و به نتیجه رسیدم. خیلی ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •