نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه؟

  1. #1

    چگونه؟

    با سلام
    اگ در (vb6) یاد داشته باشید از طریق کد زیر می توانستیم به فیلد پایگاه داده اطلاعات بفرستیم.
    txt1.Text = ado.Recordset.Fields("name_field")
    حال این کار(دسترسی به فیلد پایگاه داده از طریق کد و بدون متصل کردن TextBox به Dataset )چگونه انجام می شود.

  2. #2
    Dim strsql As String

    Dim cmd As SqlCommand

    " (strsql = "insert into sabt_n_var(name)VALUES(@name
    SqlConnection1.Open()
    ( cmd = New SqlCommand(strsql, SqlConnection1

    (cmd.Parameters.Add("@name", TextBox1.Text
    SqlConnection1.Close()

    سلام
    نمی دونم چقدر به این محیط و کدنویسی در این محیط آشنا هستی ولی کد درج مقدار تکست باکس در بانک به صورت بالاست اگه منظورت این بود!؟؟!

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •