نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: برنامه پشتیبان گیری از اطلاعات

  1. #1

    برنامه پشتیبان گیری از اطلاعات

    می خواستم برنامه ایی جهت پشتیبان گیری از اطلاعات (جداول و...) بنویسیم
    با قابلیت های :
    1 - تعیین مسیر ذخیره پشتیبان گیری
    می توان از listbox با قابلیت تنظیم files برای بخش rowsourcetype استفاده کرد ولی دارای مشکلی است که متاسفانه با کلیک تغییر مسیر می دهد (معمولا در برنامه های مشابه با دابل کلیک اینکار انجام می شود) و دیگر اینکه مسیر جاری برنامه را تغییر می دهد (یعنی به هنگام انتخاب مسیر , مسیر جاری به مسیر انتخاب شده تغییر پیدا می کند) و دیگر اینکه برای اینکه فایل ها را نمایش ندهد یک پسوند آننرمال را به عنوان rowsource وارد کنیم تا اینگونه باشد
    حال به دنبال یا رفع اشکال موارد فوق در ابزار فوق هستم و یا اینکه نمونه کد یا ... برای اینکار (نمایش مسیرها (درایو و شاخه ها) با قابلیت انتخاب و عدم تغییر مسیر جاری)

    2 - می خواهم اطلاعات را فشرده کنم
    برای این منظور مدیر محترم آقای حیدری کیا برنامه ای جهت این منظور در بخش قرار داده اند ولی متاسفانه نیازمند نصب برنامه winzip در سیستم می باشد
    حال به دنبال نصب ضمیمه ای (dll یا ocx یا ...) جهت نصب به هنگام نصب اصلی برنامه هستم که دیگر نیازی به نصب برنامه winzip (منظور به صورت کامل هست ) نباشد و بهتر از این , آنکه از توابع api (در ویندوز xp موجود هست) برای اینکار استفاده شود و یا از ocx دیگری که بصورت کپی کردن در کنار برنامه اصلی یا شاخه ویندوز قابل اجرا باشد.
    (البته یک نمونه تو سایت universalthread پیدا کردم ولی متاسفانه فایل اجرایی است و مناسب نیست)

    3 - امکان رایت اطلاعات توسط رایتر
    چگونه تشخیص دهیم که بر روی سیستم رایتر نصب است
    و دیگر اینکه چگونه اطلاعات را رایت کنیم
    (با معرفی دوست عزیز آقای حسینی (با اسم کاربر بی نیاز) موفق به پیدا کردن برنامه ای به این منظور شدم Data Burner ActiveX Control ولی متاسفانه ک شده نیست (دوستانی که ک آن را دارند ممنون می شم که بصورت پیام خصوصی آن را به بنده نیز بدهند) بدنبال ابزار رایگان یا ک برای اینکار هستم
    (البته لازم به ذکر است که کراک آن (حتی برای نسخه شماره یک و شماره یک آن را دانلود کردم) نیز پیدا کردم ولی باز هم مشکل دارد (در اصل برنامه هم مشکل دارد چرا که اصلا رایتر را نمی شناسد)
    البته راه حلی دیگری نیز دارد و آن اینکه از طریق خود ویندوز XP اینکار را انجام دهیم ولی حال چگونه مسیر موقت برای این کار را بدست آورم
    (البته مسیر موقت آن را دارم (با جستجو در همین سایت) ولی چگونه به ویندوز دستور دهم آن را رایت کند)
    (مسیر document and setting\username\local setting\application data\Microsoft\cdburning)
    و البته برخی نیز برنامه nero را معرفی کرده اند که در یکی از بحثها معرفی شده بود ولی نیاز به یکسری کتابخانه و فایل جهت runtime برای اجرا دارند که معرفی نشده اند)
    و البته یکی از دوستان (علیرضا وافی) نیز برنامه رایتر را از سایت دیگری معرفی کردند و البته ....)
    و همچنین بحثهای بسیار دیگری ولی متاسفانه هیچ کدام به جواب قطعی نرسید (و البته شاید رسید بنده نتونستم به اون جواب دست پیدا بکنم) به هر ممنون میشم کسی دراین رابطه به جواب قاطع رسید ما را هم مطلع کند

    با تشکر از دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله پدرخوانده : سه شنبه 20 دی 1384 در 20:12 عصر

  2. #2
    1 - برای مورد اول می تونید از تابع getdir استفاده کنید که بسیار مناسب است برای این منظور

    lcNewPath = getdir("", "Path Data", "Choice a Path For BackUp", 64)

    2 - برای مورد دوم نیز می تونید از ابزارهای
    RSP GZip Compressor OCX
    (http://www.downloadjunction.com/prod...998/index.html)
    http://www.downloadjunction.com/prod.../4/index2.html
    و یا ابزار فشرده سازی Chilkat Zip ActiveX
    http://www.chilkatsoft.com/downloads.asp
    که راهنمایی و نحوه استفاده از آن در محیط ویژوال فاکس را نیز در آدرس زیر بدست آورید
    http://www.example-code.com/foxpro/zip.asp
    جهت کد ک نیز می تونید از سایت crackzplanet.com استفاده کنید

    والبته ابزارهای دیگری همچون xzip
    http://www.xstandard.com/page.asp?p=...0-2267ED6763A7
    و... نیز هستند

    برای بدست آوردن مسیرهای خاص ویندوز نیز می تونید از طریق توابع api اینکار را انجام دهید
    رجوع شود به
    http://support.microsoft.com/default...b;en-us;194702

  3. #3
    سلام

    من یک فرم دارم که مخصوص این کار است. در اولین فرصت جمع و جورش می کنم و ارسال می کنم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  4. #4
    راستی راجع به رایت توی ویندوز نمی دونم چکار کنم. البته بهتر به کاربرتون بگید که خودش رایت کنه بهتره.

    مگه حجم اطلاعاتون چقدره؟؟؟؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  5. #5
    با تشکر از دوستان
    حجم اطلاعات متغیر است (از حدود 2 مگابایت تا 200 مگابایت)
    می خواهم این امکان در قسمت پشتیبان گیری باشد که کاربر بتواند اطلاعات را رایت کند
    من اطلاعات را در مسیر موردنظر جهت رایت در ویندوز xp کپی کرده ام
    حالا می خواهم بدانم چگونه می توانم به ویندوز xp دستور دهم که اطلاعات موجود در شاخه burn را رایت کند (فکر کنم یک فایل اجرایی یا یک کد api برای این منظور باشد)
    و یا اینکه چگونه پنجره mycomputer را با توجه به نام درایو رایتر باز کنم که کاربر گزینه write these to cd را انتخاب کند (یعنی چطور نام درایو رایتر را پیدا کنم)
    و دیگر اینکه چطور تشخیص دهیم روی سیستم رایتر هست (اکنون من از طریق تست وجود فولدر مربوطه document and setting\username\local setting\application data\Microsoft\cdburning اینکار را انجام میدهم )

  6. #6
    دوست عزیز برای رایت میتونی از اکتیو ایکس های data burner ( که با سمپل ویژوال فاکس پرو ش هست ) یا NTC Disk Maker استفاده کنی که هر دو تاش تو سایت www.softpedia.com هست.
    ( تو قسمت programming --> component and libraries )

  7. #7
    برنامه ای ساده جهت پشتیبان گیری از اطلاعات شما
    با استفاده از فایل xzip.dll (البته دقت باید داشته باشید که dll باید در رجیستری ویندوز ثبت شود)
    regsvr32 xzip.dll -s
    (البته لینک های قبلی هم مناسب بودند ولی این یکی دیگه خیلی ساده است)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    اگر اصرار بر استفاده از قابلیت رایت خود ویندوز xp دارید این فایل dll می تونه کمک خوبی باشه
    کافی است تا شیء با توجه به این dll ایجاد کنید
    foo = CreateObject("BaydenBurn.XPBurn")
    و سپس با استفاده از پارامترهای آن مسیر و نام درایو رایتر و آماده بودن آن را چک کنید
    foo.Burnarea تعیین مسیر موقت موجود در ویندوز جهت آماده سازی اطلاعات جهت رایت
    foo.BurnerDrive تعیین نام درایو رایتر
    foo.Equipped آماده بودن رایتر
    foo.AddFolder() انتقال فولدر به پوشه رایتر ویندوز
    ffo.addfile() انتقال فایل به پوشه رایتر ویندوز
    foo.BurnSize حجم اطلاعات آماده برای رایت
    foo.LastError برگرداندن کد خطایی ایجاد شده جهت رایت (در صورت بروز خطا)
    foo.StartBurn و نهایتا شروع عملیات رایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Iran mashad
    پست
    115

    نقل قول: برنامه پشتیبان گیری از اطلاعات

    اگر اصرار بر استفاده از قابلیت رایت خود ویندوز xp دارید این فایل dll می تونه کمک خوبی باشه
    کافی است تا شیء با توجه به این dll ایجاد کنید
    foo = CreateObject("BaydenBurn.XPBurn")
    و سپس با استفاده از پارامترهای آن مسیر و نام درایو رایتر و آماده بودن آن را چک کنید
    foo.Burnarea تعیین مسیر موقت موجود در ویندوز جهت آماده سازی اطلاعات جهت رایت
    foo.BurnerDrive تعیین نام درایو رایتر
    foo.Equipped آماده بودن رایتر
    foo.AddFolder() انتقال فولدر به پوشه رایتر ویندوز
    ffo.addfile() انتقال فایل به پوشه رایتر ویندوز
    foo.BurnSize حجم اطلاعات آماده برای رایت
    foo.LastError برگرداندن کد خطایی ایجاد شده جهت رایت (در صورت بروز خطا)
    سلام استاد یک سوال داشتم من از برنامه شما یک فرم(2) ساختم که اون فرم از داخل یک فرم اصلی(1) که دارای منو هم هست اجرا می شه مشکل اینجاست که وقتی به تنهایی فرم(2) را اجرا می کنم عملیات رایت صورت می گیرد و هیچ مشکلی نیست ولی وقتی از فرم(1) فرم اول رو صدا میزنم هنگام رایت foo.StartBurn پنجره رایتر ویندوز میره زیر فرم اصلی فرم(1) مشکلم کجاست لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

  10. #10

    نقل قول: برنامه پشتیبان گیری از اطلاعات

    اینم برنامه ای که من استفاده میکنم
    البته باید winzip روی سیستم نصب باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Iran mashad
    پست
    115

    نقل قول: برنامه پشتیبان گیری از اطلاعات

    سلام استاد
    این برنامه خیلی جالبه با اجازه تون ازش تو برنامه ام استفاده می کنم ولی مشکل من حل نشد من می خوام از اطلاعات روی سی دی کپی بگیرم و این کار رو با dll جناب آقای حسین زاده انجام دادم مشکل اینجاست که فرم رایت ویندوز(پنجره رایت) رو میبره زیر فرم اصلی نشون میده می خواستم ببینم که آیا پارامتری داره که بشه فرم رو روی همه فرمها قرار بدیم مثل allways on top یا zorder یا با دستورات api با تشکر فراوان.

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    76

    نقل قول: برنامه پشتیبان گیری از اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط kia1349 مشاهده تاپیک
    اینم برنامه ای که من استفاده میکنم
    البته باید winzip روی سیستم نصب باشه
    با سلام
    با تشكر از شما من از برنامه شما استفاده كردم ولي با توجه به انتخاب مسير ها هيچ كاري انجام نشد برنامه اعلام مي كند كه عمليات پايان يافته ولي هيچ كاري صورت نمي گيرد ضمنا winzip در رايانه نصب است لطفا راهنمائي بفرمائيد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •