نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از پورت کام (DB-9)

  1. #1

    Arrow استفاده از پورت کام (DB-9)

    با سلام

    خواهش میکنم هر چه در رابطه با برنامه نویسی پورتها (خصوصا Com 2 ؛ که ساده ترین آنهاست) هر چه می دانید بفرمائید .

    نحوه خواندن اطلاعات یا ارسال اطلاعات و...
    آخرین ویرایش به وسیله a-mohebbi : سه شنبه 20 دی 1384 در 12:40 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    در VS2005 برای کار با پورت های سریال یک کنترل اختصاص داده شده است . اگر با این نسخه برنامه نویسی کنی می تونی راحت با پورتها کار کنی .

  3. #3
    حداقل بگو چه جوری است

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    دوست عزیز باید به شما بگم در هر کامپیوتر 255 پورت کام وجود داره و فرقی بیم کام 1 و یا 200 وجود نداره ولی معمولا از کام های با شماره پایین استفاده می شه شاید یه دلیلش این باشه که سیستم عامل از کام های پایین شروع می کنه به اختصاص دادن کام ها به سخت افزار های که روی سیستم نصب هستند
    کام ها در اصل راه ارتباط سخت افزار ها با نرم افزار شما هستند حتی خیلی از وسایل امروز که با usb کار می کنند در اصل با پورت کام کار می کنند نظیر اتصال مبایل ها به کامپیوتر

    در پورت کام شامل یک سری بایت ها می باشد که بین سخت افزار و نرم افزار مشترک هستش
    یعنی اینکه سخت افزار اون بایت ها رو می تونه بخونه و یا می تونه به راحتی روی اون ها بنویسه

    و یا شما می تونید به راحتی اون بایت ها رو بخونید و در textbox نمایش بدهید و یا روی آن ها پردازش انجام بدید

    از نکاتی که باید در هنگام کار بر روی پورت انجام دهید رنج خواندن و نوشتن است مثلا شما رو اگر اطلاعات توسط سخت افزار روی پورت ریخته می شه و شما اطلاعات رو می خونید و سرعت خواندن خیلی سریعتر از سرعت نوشتن باشه ، سیستم یا قات می زنه و یا شما اطلاعات تکراری رو همه اش می خونید


    برای این کار یک کنترل SerialPort بگذار
    این خواص رو تنظیم کن
    SerialPort.Text = "COM4"
    SerialPort.Text = "9600"
    SerialPort.Text = "None"
    SerialPort.Text = "One"
    SerialPort.Text = "8"
    SerialPort.Clear()


    برای باز کردن پورت از دستور زیر استفاده کن
    SerialPort.Open()

    برای بستن کردن پورت از دستور زیر استفاده کن
    SerialPort.Close()

    برای نوشتن
     SerialPort.WriteLine("Your value")

    برای خواندن
    Dim Myvalue As String
    Myvalue = SerialPort.ReadExisting()


    در ضمن برای نگه داشتن کنترل برنامه از دستور زیر استفاد کن عدد داخا بر حسب میلی ثانیه است
    Imports System.Threading




    Thread.Sleep(100)

  5. #5

    نقل قول: استفاده از پورت کام (DB-9)

    salam mishe lotfan ye kode barname ke betone yek file o az tarighe port com be com dige ersal kone begid ba har zabane barname nevisi? mamnoon

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •