نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یک تجربه تلخ اما مفید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb یک تجربه تلخ اما مفید

    سلام

    چند وقت پیش با یک پرینتر دچار مشکل شدم که با فونتهای B سازگار نبود و تمامی گزارشاتم هم با B Nazanin بود. مشکلمو در این بخش مطرح کردم و جناب PalizeSoftware نرم افزاری رو معرفی کردند (در این تاپیک http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=35832 ).

    به علت دلایلی نمیتونستم از این نرم افزار استفاده کنم. (با لود کردن گزارش در این نرم افزار میتونستیم تمام فونتهارو در کمترین زمان ممکن عوض کنیم، پرینتره هم با فونتهای پارسا 99 سازگار بود اما با عوض کردن فونتها به فونتهای پارسا99 مشکل ی پیش میومد و نیز اعداد رو فارسی نشون نمیداد).
    به خاطر همین تنها راهی که به نظرم رسید و بهترین و مطمئن ترین راه هم بود همون Export به PDF و چاپ PDF بود.

    حالا یک مشکل دیگه پیش میومد، چون کریستال موقع Export پنجره Report Export رو باز میکنه و از کاربر مسیر برای دخیره کردن فایل PDF میپرسه.

    این چند روز کار من شده بود جستجو در MSDN تا مشکل Export رو حل کنم.
    و سر انجام کد زیر رو نوشتم که مشکلمو حل کرد:
    Dim ReportTemp As CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocum  ent = rpt
    Dim ExportOptTemp As New CrystalDecisions.Shared.ExportOptions
    Dim PDFFormatOpt As New CrystalDecisions.Shared.PdfRtfWordFormatOptions
    Dim DiskOpt As New CrystalDecisions.Shared.DiskFileDestinationOptions

    ExportOptTemp = ReportTemp.ExportOptions

    ExportOptTemp.ExportFormatType = CrystalDecisions.[Shared].ExportFormatType.PortableDocFormat
    ExportOptTemp.FormatOptions = PDFFormatOpt

    ExportOptTemp.ExportDestinationType = CrystalDecisions.[Shared].ExportDestinationType.DiskFile
    DiskOpt.DiskFileName = "PDFPrint.pdf"
    ExportOptTemp.DestinationOptions = DiskOpt

    ReportTemp.Export()
    برای چاپ هم از خود کامپوننت Acrobat Reader استفاده کردم و در آخر هم فایل PDF رو پاک میکنم.

    این سورس رو اینجا قراردادم تا اگه بقیه دوستان با این پرینترها مواجه شدند سریع مشکل رو با تبدیل به PDF و چاپ اون، حل کنند.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان
    آخرین ویرایش به وسیله Hamedm : سه شنبه 20 دی 1384 در 08:27 صبح

  2. #2
    ای ولا ای ولا ای ولا

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706
    حامد جان (در پناه حق موفق باشید و پرتوان)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    همین تجربیاتتونه که من رو شیفته ی شما و برنامه نویس دات ارگ کرده.
    می دونم که خیلی روش کار کردی و براحتی اونو در اختیار بچه ها قرار دادی. ای کاش همه مثل کسانی مانند شما باشند.

  5. #5
    باز هم کرم دوستانی که آموخته هاشونو با دیگران تقسیم میکنن.
    منون و متشکر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147
    بسیار جالب بود تشکر (البته دکمه تشکر رو هم زدم)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: یک تجربه تلخ اما مفید

    ممنون و متشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •