نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و برعکس ( همه چیز محیا می باشد )

  1. #1

    Wink تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و برعکس ( همه چیز محیا می باشد )

    آقا من از این ور ان ور یه کامپونت گیر آوردم برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس
    و یک مقاله آموزش اما نتونستم ازش استفاده کنم

    به نظر من برنامه نویس های حرفه ای حتما می توانند از این کامپونت استفاده کنند

    چون من تو حد و اندازه ای آنها نیستم

    خواهشن پس از کار با این کامپونت پروژشو آپلود کنند تا ما از آن استفاده کنیم

    یک دنیا ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    دستت درد نکنه آقای شمس

  3. #3
    آقا مصطفی خواهشن بگید چه جوری ازش استفاده کردید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    آقای شمس؟؟؟؟؟؟؟ یعنی ایشون...!!!!!!! از کجا فهمیدی توسکای عزیز؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    net_ved@yahoo.com
    پست
    184
    مشکل تاریخ شمسی خیلی وقته که کاملا با بهترین شکل... یعنی با یه unit که تو همین سایت هست...اگه پیداش نکردین به من بگین که اینجا uploadesh konam

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    بهترین راه حل تاریخ شمسی ==> فارسی کامپوننت

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط دنی کوئیل
    آقا من از این ور ان ور یه کامپونت گیر آوردم برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس
    و یک مقاله آموزش اما نتونستم ازش استفاده کنم

    به نظر من برنامه نویس های حرفه ای حتما می توانند از این کامپونت استفاده کنند

    چون من تو حد و اندازه ای آنها نیستم

    خواهشن پس از کار با این کامپونت پروژشو آپلود کنند تا ما از آن استفاده کنیم

    یک دنیا ممنون
    آقا یکی بگه چه جوری من از توابع یونیی که آپلود کردم استفاده کنم ؟

  8. #8
    سلام
    اول برنامه ات را توی دلفی باز کن و بعد از منوی Project گزینه Add to Project را انتخاب کن و یونیت UFarsiDate را از جایی که ذخیره کردی انتخاب کن و open بزن.
    این یونیت به پروژه ات اضافه میشه.
    یه دفعه save As بزن تا این یونیت با پروژه ات save بشه.
    بعد توی هر یونیتی که می خواهی از توابع این یونیت استفاده کنی باید در قسمت implementation در قسمت uses این یونیت را اضافه کنی

    uses UfarsiDate;

    حالا تو اون یونیت می تونی از تئابع آن استفاده کنی. مثلا:

    label1.Caption :=TFarDate.farDateToStr(TFarDate.MiladyToShamsi(da te) );

    دقت کن قبل استفاده از هر تابعی که توی help ش توضیح داده باید TFarDate را بنویسی!
    و برای تبدیل تاریخ بدست آمده از تابع MiladyToShamsi به string از fardatetostr استفاده کنی نه datetostr و گرنه تاریخ بدست آمده اشتباه میشه!
    موفق باشی.

  9. #9

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط oghab
    سلام
    اول برنامه ات را توی دلفی باز کن و بعد از منوی Project گزینه Add to Project را انتخاب کن و یونیت UFarsiDate را از جایی که ذخیره کردی انتخاب کن و open بزن.
    این یونیت به پروژه ات اضافه میشه.
    یه دفعه save As بزن تا این یونیت با پروژه ات save بشه.
    بعد توی هر یونیتی که می خواهی از توابع این یونیت استفاده کنی باید در قسمت implementation در قسمت uses این یونیت را اضافه کنی

    uses UfarsiDate;

    حالا تو اون یونیت می تونی از تئابع آن استفاده کنی. مثلا:

    label1.Caption :=TFarDate.farDateToStr(TFarDate.MiladyToShamsi(da te) );

    دقت کن قبل استفاده از هر تابعی که توی help ش توضیح داده باید TFarDate را بنویسی!
    و برای تبدیل تاریخ بدست آمده از تابع MiladyToShamsi به string از fardatetostr استفاده کنی نه datetostr و گرنه تاریخ بدست آمده اشتباه میشه!
    موفق باشی.
    آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602
    با تشکر از انتقال اطلاعات خود به دیگران

  11. #11
    تشکر دوست من اقای net_ved اگه ممکنه اون unit را قرار بدید ممنون

  12. #12
    شما به اولین تایپیک برو

    من فایلی را آپلود کردم برو دانلود کن بعد برو تو مسیر زیر
    FarsiDate\Win32

  13. #13
    آقا یک مشکل

    تبدیل میلادی به شمسی یک روز عقب نشان می دهد

    میشه با جمع کردن با یک درست کرد

    اما به نظر شما سال های بعد درد سر نشه ؟

  14. #14
    سلام
    چند تا تابع برای تبدیل میلادی به شمسی داره. کدوم را استفاده کردی.
    من MiladyToShamsi را امتحان کردم مشکلی نداشت.
    دقیقا کدی که نوشتی را بنویس.
    نکنه از datetostr استفاده کردی؟
    تاریخ میلادی که بهش میدی درسته؟
    میخای هم از salarSoft که این یونیت را نوشته سوال کن!

  15. #15
    با سلام
    من که از این یونیت استفاده کردم یه خطا میده و اونهم بدین صورت که چند تا متغیر که ازشون استفاه میشه تعریف نشده اند.

    class function TFarDate.farTryEncodeTime(Hour, Min, Sec, MSec: Word; out Time: TDateTime): Boolean;
    begin
    Result := False;
    if (Hour < HoursPerDay) and (Min < MinsPerHour) and (Sec < SecsPerMin) and (MSec < MSecsPerSec) then
    begin
    Time := (Hour * (MinsPerHour * SecsPerMin * MSecsPerSec) +
    Min * (SecsPerMin * MSecsPerSec) +
    Sec * MSecsPerSec +
    MSec) / MSecsPerDay;
    Result := True;
    end;
    end;

    مثل MinsPerHour , SecsPerMin که توی این تابع اند .چطوری میتونم .این مشکل رو حل کنم .
    باتشکر

  16. #16
    کسی در این مورد نظری نداره

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    در هر حال از نظر من بهترین گزینه برای تبدیل تاریخ شمسی یونیتی هست به نام SolarUtl.pas که آقای کامبیز خجسته نوشته اند و هیچ مشکلی هم نداره .

    موفق باشید ، یا حق ...

  18. #18
    کاربر جدید آواتار adelmobasheri
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    18
    من هم امتحان کردم یک روز عقب نشون میده

    آقای Hamid_PaK شما هم اون یونیت آقای خجسته رو بزار استفاده کنیم

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    نقل قول نوشته شده توسط Hamid_PaK
    در هر حال از نظر من بهترین گزینه برای تبدیل تاریخ شمسی یونیتی هست به نام SolarUtl.pas که آقای کامبیز خجسته نوشته اند و هیچ مشکلی هم نداره .

    موفق باشید ، یا حق ...
    تا اونجا که یادمه برای تاریخهای فعلی مشکلی نداشت. اما وقتی اونو با یک کامپوننت تاریخ خورشیدی ( غیر رایگان) مقایسه کردم دیده شد که برای سالهای 1400 به بعد با کمی مشکل رو به رو می شه(یک روز اختلاف)

  20. #20
    خوشحال میشدم که این مشکلات رو برام Pm بزنید تا مطلع بشم.

    تا اونجا که یادمه برای تاریخهای فعلی مشکلی نداشت. اما وقتی اونو با یک کامپوننت تاریخ خورشیدی ( غیر رایگان) مقایسه کردم دیده شد که برای سالهای 1400 به بعد با کمی مشکل رو به رو می شه(یک روز اختلاف)
    حتما بررسی میکنم

  21. #21
    دمت گرم کد با حالیه
    2 تا سوال
    1) مطمونید کاملا دقیق عمل می کنه
    2) یکی به ما روی تاریخ شمسی به میلادی کمک کنه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    نقل قول نوشته شده توسط حرفه ای مشاهده تاپیک
    دمت گرم کد با حالیه
    2 تا سوال
    1) مطمونید کاملا دقیق عمل می کنه
    2) یکی به ما روی تاریخ شمسی به میلادی کمک کنه
    هم تابع آقای Salar Soft کامل و بدون مشکل هست و هم Persian.Dll من

    موفق باشید :)

  23. #23
    تا اونجا که یادمه برای تاریخهای فعلی مشکلی نداشت. اما وقتی اونو با یک کامپوننت تاریخ خورشیدی ( غیر رایگان) مقایسه کردم دیده شد که برای سالهای 1400 به بعد با کمی مشکل رو به رو می شه(یک روز اختلاف)
    با چندتا دیگه بررسی و مقایسه کردم هیچ مشکلی نداشت!!
    احتمالا سایر ابزارها مشکل داشتند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •