نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: در مورد کنترل DataGrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706

    Question در مورد کنترل DataGrid

    سلام به همه دوستان:
    می خواستم ببینم که چطوری میشه در DataGrid مثل Vs_Flex که دارای خاصیت Selection Mode است خاصیت این کنترل را هم طوری Set کنم که با Row باشد مثلا زمانی که کاربر در حال مشاهده اطلاعات است وقتی داخل یک رکورد است تمام این رکورد به یک رنگ خاص در بیاید امیدوارم توانسته باشم منظورم را عرض کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    توی خواصش هست البته برای datagridview . باید بزاریش روی fullrowselect

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MMAASS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    یه گوشه دنیا
    پست
    231
    سلام آقای انصاری پور
    منظورتون از داخل یک رکورد بودن همون انتخاب سطرشه؟
    اگه اینه که خود به خود رنگش عوض می شه.
    اگه چیزی دیگس لطفا توضیح بدین شاید بتونم کمکتون کنم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706
    نقل قول نوشته شده توسط ali_kolahdoozan
    توی خواصش هست البته برای datagridview . باید بزاریش روی fullrowselect
    دوست عزیز اگر لطف کنید در مورد datagridview بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706
    نقل قول نوشته شده توسط MMAASS
    سلام آقای انصاری پور
    منظورتون از داخل یک رکورد بودن همون انتخاب سطرشه؟
    اگه اینه که خود به خود رنگش عوض می شه.
    اگه چیزی دیگس لطفا توضیح بدین شاید بتونم کمکتون کنم .
    دوست عزیز منظور بنده اینه که ما زمانی که بر روی رکوردهای یک جدول که دارای چند فیلد است حرکت می کنیم می خواهیم هر سطر رنگش با بقیه تفاوت داشته باشه.

    مثل این تصویر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan_ansaripoor : چهارشنبه 19 بهمن 1384 در 00:32 صبح

  6. #6
    با این کار کنید item_databound توضیحات کاملی درباره اش توی msdn هست.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706
    آقا ممنون. لطف کردی.

  8. #8

    Smile

    دوست عزیز سلام
    اگر با VB.NET2005 کار می کنی و با DataGridView به راحتی می توانی از این دستور در یک حلقه استفاده کنی و با شرط های مختلف ردیف های مختلف را رنگی کنی
    برای مثال:

    DataGridView1.Rows.Item(i).DefaultCellStyle.BackCo lor="Red"

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •