نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: گرفتن تائیدیه کاربر قبل از حذف رکورد در vs.2005

  1. #1

    Question گرفتن تائیدیه کاربر قبل از حذف رکورد در vs.2005

    در vs2005 به محض زدن دکمه Delete در BindingNavigator رکورد حذف می شه . حتی اگر قبل از آن یک دیالوگ باکس

    برای گرفتن تائیدیه کاربر اجرا بشه .
    چطور میشه قبل از حذف کردن رکورد ، ابتدا تائیدیه کاربر را گرفت و در صورت تائید ؛ رکورد حذف بشه .
    من دیالوگ باکس رو داخل Event کلیک دکمه Delete گذاشتم ولی چه در صورت تائید و چه در صورت لغو ؛ رکورد حذف می شه
    می شه کسی راهنمایی کنه

  2. #2
    If MessageBox.Show("Are sure to delete?", "Delete", MessageBoxButtons.OKCancel, MessageBoxIcon.Question) = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    ' call delete here
    'Me.Yor_adapter.Delete()
    End If

  3. #3
    با تشکر.
    حل شد البته به جای دکمه Delete در BindingNavigator یک دکمه دیگه ساختم و در داخل Event کلیک این دکمه به جای Me.Yor_adapter.Delete از دستور Me.Yor_BindingSource.RemoveCurrent استفاده کردم .
    از راهنماییتون ممنون .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •