نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: فوری فوری : تابع تبدیل میلادی به شمسی

  1. #1

    فوری فوری : تابع تبدیل میلادی به شمسی

    لطفا برای 3 ماه آخر سال چک شود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    به این لینک یک نگاهی بیندازید :

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=30635

  3. #3
    این کامپوننت رو خودم نوشتم ،خیلی خوبه!!!!!!!!!!!
    http://www.megaupload.com/?d=3YIC4YT4

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط Majid_ag
    این کامپوننت رو خودم نوشتم ،خیلی خوبه!!!!!!!!!!!
    http://www.megaupload.com/?d=3YIC4YT4
    با تشکر از شما
    یونیت را دریافت کردم. ممکنه یه مختصر توضیحی راجع با توابعش بدید؟ یعنی اینکه بگید این توابع را داره !
    با آرزوی موفقیت

  5. #5
    بع از نصب کامپوننت از دو تا تابع اون استفاده کن.
    1- تابع execute این تابع فرم تقویم رو نشون میده که میتونی روز مورد نظر رو انتخاب کنی
    2- selectedday که این تابع روز انتخاب شده را به صورت رشته برمیگرداند
    اگر بدون تابع اول تابع دوم را فراخوانی کنی تاریخ امروز سیستم را برمیگردونه

  6. #6
    بعد از نصب کامپوننت از دو تا تابع اون استفاده کن.
    1- تابع execute این تابع فرم تقویم رو نشون میده که میتونی روز مورد نظر رو انتخاب کنی
    2- selectedday که این تابع روز انتخاب شده را به صورت رشته برمیگرداند
    اگر بدون تابع اول تابع دوم را فراخوانی کنی تاریخ امروز سیستم را برمیگردونه

  7. #7
    من یه کامپوننت farsicalendar دارم که همه کارام و با اون انجام میدم.
    اگه بخوای واست بذارم.

  8. #8
    سلام
    متشکرم
    من unit شما را به برنامه اضافه کردم و در یونیت مورد نظرم در قسمت uses نوشتمش. ولی وقتی توابع نامبرده را فراخوانی کردم error زیر را داد:

    [Error] Unit1.pas(33): This form of method call only allowed for class methods

    نمی دونم شاید من کامل download نکردم. من فقط یک یونیت به اسم dateSelector دانلود کردم. به هر حال از شما متشکرم.
    آفای saniak_robot اگر براتون زحمتی نیست کامپوننت را بگذارید.
    متشکرم

  9. #9
    سلام این هم کامپوننت

  10. #10
    ببخشید یادم رفت attach کنم این هم کامپوننت

  11. #11
    ببین اینجا نمیشه attach کنم برو تو قسمت کامپوننت ها بهت جواب دادم اومجا هستش

  12. #12
    نقل قول نوشته شده توسط oghab
    سلام
    متشکرم
    من unit شما را به برنامه اضافه کردم و در یونیت مورد نظرم در قسمت uses نوشتمش. ولی وقتی توابع نامبرده را فراخوانی کردم error زیر را داد:

    [Error] Unit1.pas(33): This form of method call only allowed for class methods

    نمی دونم شاید من کامل download نکردم. من فقط یک یونیت به اسم dateSelector دانلود کردم. به هر حال از شما متشکرم.
    آفای saniak_robot اگر براتون زحمتی نیست کامپوننت را بگذارید.
    متشکرم



    عزیزم اون رو نباید به برنامه اضافه کنی که. اون یک کامپوننت هست.باید از منوی components بخش Install component اونرو نصب کنی بعد به عنوان یک کامپوننت به پالت کامپوننت ها یک تب با نام MAG_Com اضافه میشه که توی اون کامپوننت dateselector آماده است

  13. #13
    Majid_ag خیلی ممنونم
    از dateselector استفاده کردم. خیلی جالب بود. ( من تا بحال کامپوننت نصب نکرده بودم ، و نمی دونستم این مراحل را باید طی کنم)
    از saniak_robot هم ممنونم. موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله oghab : سه شنبه 20 دی 1384 در 16:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •