نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: باز کردن یک فایل دکیومنت در وی بی و سرچ در آن

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    سنندج
    پست
    48

    باز کردن یک فایل دکیومنت در وی بی و سرچ در آن

    سلام
    یه سوال داشتم. چطور می شه یه فایل داکیومنت که با ورد ایجاد شده رو توسط وی بی 6 یا وی بی دات نت خوند؟

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط adibadm
    سلام
    یه سوال داشتم. چطور می شه یه فایل داکیومنت که با ورد ایجاد شده رو توسط وی بی 6 یا وی بی دات نت خوند؟
    سلام
    در این رابطه اگه می خوای می تونی ورد رو در برنامت با یه باتون باز کنی و فایلهای روی هاردت رو به تبع در اونجا باز کنی.
    اگه منظورت اینه یه شورتکات از وردت در system32 در پوشه ویندوزت بذار و یک باتون روی فرمت و در ایونت باتون این کد رو بذار.(vb.net)

    Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
    System.Diagnostics.Process.Start("word")
    End Sub


    ضمنا این که توی پرانتز با اسم ورد اسم همون شورتکاته .
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    سنندج
    پست
    48
    این زمانی کاربرد داره که کاربر حتما ورد رو نصب کرده باشه. ولی من می خواهم که اگه ورد هم نصب نباشه بتونم تو فایل سرچ کنم

  4. #4
    و البته هزار مشکل دیگه

    سلام
    اینکه گفتم ادامه فرمایش adibadm بود. هزاران مشکل داره (مثل آنچه گفتند یا اینکه اصلا با این روش ما تو کد نویسی نمیتونیم سرچ کنیم و اصلا هیچ کاری کنیم و ...)
    راه حل استفاده از OLEهاست. باید از اونا استفاده کنی تا بتونی به برنامه های مختلف وصل بشی که البته باید از کتابخانه های همان برنامه ها هم استفاده کنی. تو اینترنت و جاهای مختلف میتونی چیزهایی در مورد اونا بیابی.
    از دوستان هم اگه کسی قبلا این سرچ را انجام داده یا حالشو داره انجام بده، بزاره ما هم استفاده کنیم.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    سنندج
    پست
    48
    سلام دوستان
    من این برنامه رو درست کردم فقط یه مشکل بزرگ داره، افیس باید حتما نصب باشه فرقی نمی کنه چه ورژنی باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •