نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت کانکشن اینترنت و برقراری ارتباط

  1. #1

    ساخت کانکشن اینترنت و برقراری ارتباط

    سلام
    من با استفاده از قطعه کد زیر شماره گیری کرده و به اینترنت وصل شدم اما یه مشکل دارم :
    بعد از برقراری ارتباط هیچ آیکونی مبنی بر وصل شدن (مثل حالت عادی گه وصل میشیم) نشون داده نمیشه.و لذا برای قطع ارتباط هم مشکل داریم و باید دوباره برنامه رو اجرا کنم.در ضمن اگر این ارتباط بر روی سرور باشه و اینترنت share شده باشه با این روش اتصال share هم دیگه کار نمیکنه.شما چه روشی رو برای اصلاح یا کلا ایچاد کانکشن پیشنهاد می کنید؟

    bool DialUp()
    {
    // Fill RASDIALPARAMS structure
    RASDIALPARAMS rdParams;
    rdParams.dwSize = sizeof(RASDIALPARAMS);
    rdParams.szEntryName[0] = '\0';
    lstrcpy(rdParams.szPhoneNumber, szPhoneNumberToDial);
    rdParams.szCallbackNumber[0] = '\0';
    lstrcpy( rdParams.szUserName, szUserName );
    lstrcpy( rdParams.szPassword, szPassword );
    rdParams.szDomain[0] = '\0';

    HRASCONN hRasConn = NULL;
    DWORD dwRet = RasDial( NULL, NULL, &rdParams, 0L, NULL, &hRasConn );

    // Everything OK?
    if (dwRet == 0)
    return true;

    // Error occurred - get error description and alert user
    char szBuf[256];
    if (RasGetErrorString( (UINT)dwRet, (LPSTR)szBuf, 256 ) != 0 )
    wsprintf( (LPSTR)szBuf, "Undefined RAS Dial Error (%ld).", dwRet );
    RasHangUp( hRasConn );
    AfxMessageBox( NULL, (LPSTR)szBuf, "Error", MB_OK | MB_ICONSTOP );

    return false;
    }

  2. #2
    با سلام
    من با rasdial این کار رو کردم
    ولی نمدونم جه جوری می شه این Icon System Tray مربوط به کانکشن رو بیارم
    اگه میشه لطفا کمک کنین

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    117
    سلام
    اگه Entry برای اتصال استفاده کنید و اون هم ای خاصیتش ست شده باشه میتونید اون پایین اتصال رو ببینید.
    با RasGetEntryProperties
    هم میتونید با فلگ RASEO_ModemLights که تو فیلد dwfOptions ست میشه این کارو بکنید.
    برای share کردن هم وقتی entry داشته باشید دیگه فکر نکنم مشکلی باشه.
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •