نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: api shutdown چیست؟

  1. #1

    api shutdown چیست؟

    چگونه می توان در #c کد shut down,stand by,restart کردن را نوشت؟
    با تشکر

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183
    از Shell32.dll استفاده کن. این فایل را در قسمت refrence اضافه کن.

  3. #3
    اگه میشه بیشتر توضیح بدین

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    Lightbulb پاسخ کامل

    برای انجام این عملیات چندین راه وجود دارد.یکی از این راهها استفاده از فایل ShutDown.exe است به صورت زیر:

    ShutDown
    System.Diagnostics.Process.Start("shutdown","-s");

    Restart
    System.Diagnostics.Process.Start("shutdown","-r");

    Log off
    System.Diagnostics.Process.Start("shutdown","-l");
    برای پاراامترهای بیشتر میتونی از help فایل Shutdown.exe استفاده کنی.

    تابع api برای Stand by و Hibernate
    تعریف تابع :
    [DllImport("powrprof.dll")]
    public static extern Int32 SetSuspendState(Int32 HiberNate,Int32 Force,Int32 Disible);
    استفاده:
    Stand by
    SetSuspendState(0,0,0);

    Hibernaite
    SetSuspendState(1,0,0);
    تابع Api برای شات دان Shell32 است.
    فایل Shell32.dll را از پوشه System32 ویندوز به Refrence های برنامه اضافه کن بعد از کد زیر استفاده کن.

    Shell32.ShellClass s=new Shell32.ShellClass();
    s.ShutdownWindows();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    با درود.
    برای hibernate کردن چطور؟

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183
    یه کم دقت کن!!!
    نوشتم که ! برای Hibernate باید از powrprof.dll استفاده کرد .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    خیلی خوب بود ممنون

  8. #8
    بسمه تعالی
    با سلام
    خیلی ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168
    عالی بود

    اما API مربوط به این کار ExitWindows می باشد که استفاده ازش خیلی دردسر داره و باید یک API دیگر رو هم صدا بزنیم تا کار کنه
    ولی این روش هم سر راسته و هم خیلی راحت

    دستتون درد نکنه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    بخاطر پاسخ کامل و جامعتون ممنون

  11. #11
    barai vasl shodan be API ya har dll dige in namespace ro use kon System.Runtime.InteropeServices
    bad intori
    [Dllimport <esme dlletbesort string>]
    bad harchi tabe az on dll khasti farakhoni mikoni
    hale

  12. #12
    راهنمایی خوبی بود اگه امکانش هست در مورد کار کرد این توابع هم توضیح بدین.
    ممنون...

تاپیک های مشابه

  1. shutdown کردن کامپیوتر
    نوشته شده توسط yashar666 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 دی 1386, 12:26 عصر
  2. چطور بفهمیم که سیستم در حال shutdown هستش ؟
    نوشته شده توسط "مریم نقیبی" در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1385, 13:04 عصر
  3. غیر فعال کردن گزینه ShutDown
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1384, 10:26 صبح
  4. حذف امکان Shutdown
    نوشته شده توسط ali643 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1383, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •