نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: جستجو بر اساس حرف اول کلمه

  1. #1

    جستجو بر اساس حرف اول کلمه

    سلام
    چه طور می شه جستجو را در dbgride بر اساس حرف اول کلمه ای که در edit نوشته می شود انجام داد؟
    یعنی به محض زدن حرف اول کلمه جستجو انجام بگیرد؟

  2. #2
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    به حضرت عباس ! اگر اون مقاله روشهای جستجو در دلفی که مهندس وکیلی آماده کرده بودند و در سایت گذاشته اند را دانلود کرده بودید ... دقیقا همین که میخواهید را توش نوشته بود.

  3. #3
    آقای عقیلی راست میگن ولی دوستمون هم تقصیری ندارن ایشون تازه عضو انجمن شده اند
    خوش امدید.
    دوست عزیز اینججا بحثهای زیادی مطرح میشه و کلیه بحثهای مطرح شده قبلی رو می تونید در قسمت جستجو پیدا کنید. اینطوری سریعتر به نتیجه میرسید اگر جواب نگرفتید بعد تاپیک جدید اضافه کنید.
    در هر حال فکر می کنم تابع Locate یا خاصیت Filter از dataset مشکلتون رو حل کنه
    You never know what you can do until you try

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    بابا بی خیال

    در OnChange
    ClientDataset1.fieldbyName('fieldname').asstring:= Edit1.text

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Yalda2005
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من شهروند همه ی جهانم
    پست
    205
    سلام : این دوستمون گناهی ندارن . سایت جوان سافته آقای وکیلی جوابگو نیست البته مدیران گروپشون هست . من هم یه همچین مشگلی دارم البته من وقتی از جداول bdeاستفاده می کنم مشگلی ندارم اما وقتی از adoاستفاده می کنم این مشگلو دارم ! از همون فیلتر استفاده می کنم ... وقتی مثلاً می زنم م ... dbgrid خالی می شه و هیچی نشون نمی ده !!! plzzzکمکم کنین ...

  6. #6
    میشه عین کدی که خاصیت filter رو مقداردهی می کنه رو بنویسید؟
    You never know what you can do until you try

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Yalda2005
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من شهروند همه ی جهانم
    پست
    205
    بله حتماً
    adotable1.filter:='name='+quotedstr(edit1.text+'*' )

  8. #8
    تو Ado باید بنویسی:

    AdoQuery1.Filter:='CName Like '+QuotedStr(EDit1.Text+'%');
    You never know what you can do until you try

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Yalda2005
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من شهروند همه ی جهانم
    پست
    205
    من با استفاده از همون adotableو با کمک شما تونستم مشگلمو حل کنم ... حالا مسئله دیگه اینه که می خوام اگر اسم بطور کامل تایپ شد فقط همون اسم تایپ شده رو بیاره ... از کمکتون ممنونم mzjahromi

  10. #10
    می تونی بنویسی

    AdoTable1.filter:='Name='+ quotedStr(Edit1.Text);
    if AdoTable1.RecordCount<1 Then
    AdoTable1.filter:='Name Like '+ quotedStr(Edit1.Text+'%');

    یه چیزی شبیه به این
    You never know what you can do until you try

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Yalda2005
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من شهروند همه ی جهانم
    پست
    205
    آقای mzjahromi امتحان کردم و جواب داد ... مشگلم حل شد ... ازتون خیلی خیلی ممنونم ... موفق باشید ... راستی شما crystal report کار کردید ؟

  12. #12
    خواهش می کنم.
    نه من CrystalReport کار نکردم
    راستی mzjahromi اسم من نیست ID منه
    You never know what you can do until you try

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    از این کد هم میتونی استفاده کنی :

    adoQuery1.Active:=FALSE;
    adoQuery1.SQL.Clear;
    adoQuery1.SQL.Add('SELECT * ');
    adoQuery1.SQL.Add('FROM Table1');
    adoQuery1.SQL.Add('WHERE (Family LIKE ''%'+ EDIT1.Text+'%'') ');
    adoQuery1.ExecSQL;
    adoQuery1.Active:=TRUE;

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602
    منظور از FilterGroup چیه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •