نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر عنوان ستونها در Datagrid

  1. #1

    تغییر عنوان ستونها در Datagrid

    سلام
    من یک سری رکورد رو از بانک در datagrid قرار دادم حالا می خوام عنوان ستونهایی که از بانک آوردم رو تغییر بدم در ضمن با tablestyle هم کار کردم اما موفق نشدم لطفا دقیق توضیح بدین ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    این تاپیک تکراری است
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=34846

  3. #3
    سلام ببخشید من با استفاده از tabelstyle نتونستم مشکلم رو حل کنم می شه دقیق توضیح بدین
    آخرین ویرایش به وسیله jahangostar : یک شنبه 04 دی 1384 در 13:30 عصر

  4. #4
    چرا نتونستین ؟
    یعنی مشکل شما چیه که اینقدر خفنه ؟؟؟؟
    فقط در یک صورت میشه که به شما جواب نده اونم تغییر یا پاک کردن dataset و بایند دوباره اوون به گرید که در این صورت باید دوباره style به گرید ربط داده بشه
    من یک کد کوچیک دارم بزرگ کردن و شوهر دادنش با خودت

    Dim ts As DataGridTableStyle = New DataGridTableStyle
    ts.MappingName = "table1"
    Dim c1 As New DataGridTextBoxColumn
    c1.headertext="aaaa"
    c1.MappingName = "name"
    ts.GridColumnStyles.Add(c1)
    DataGrid1.TableStyles.Add(ts)
    آخرین ویرایش به وسیله sh_mohsen taki : دوشنبه 05 دی 1384 در 14:49 عصر

تاپیک های مشابه

  1. تغییر سایز فیلدها در Datagrid
    نوشته شده توسط ascpro در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1391, 21:29 عصر
  2. چطور جای ستونهای datagrid رو تغییر بدم
    نوشته شده توسط Maryam mohseni در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 13:11 عصر
  3. تغییرات در DataGrid مانند asp.net?
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1383, 17:36 عصر
  4. ارسال متغییر از طریق لینک روی یکی از ستون datagrid
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 15:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •