نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کنترل تغییرات در دیتاگرید

  1. #1

    کنترل تغییرات در دیتاگرید

    سلام
    با چه کدی میشه فهمید که اطلاعات در یک دیتاگرید تغییر ، حذف یا اضافه شده ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام

     

    if Dataset11.HasChanges then
    'your Code
    End if


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام

    اگر دقیقتر می خوای

    تغییر


    Dataset11.GetChanges(DataRowState.Modified)



    حذف :



    Dataset11.GetChanges(DataRowState.Deleted)



    اضافه :



    Dataset11.GetChanges(DataRowState.Added)



    موفق و موید

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط asilverisis
    سلام

    اگر دقیقتر می خوای

    تغییر


    Dataset11.GetChanges(DataRowState.Modified)



    حذف :



    Dataset11.GetChanges(DataRowState.Deleted)



    اضافه :



    Dataset11.GetChanges(DataRowState.Added)



    موفق و موید
    ممنون از پاسختون
    ولی این کد جواب نمیده

  5. #5
    با سلام
    قربونت برم داداش اینکه کاری نداره
    یک فیلد به بانکت اضافه کن که یک بایت باشه و وقتی اطلاعات رو تغییر دادی اونو یک کن
    حالا وقتی میخوای ببینی تغییر کرده یا نه اول ببین یک هست اگه یک شده تغییرات رو انجام بده سپس اونو صفرش کن این به صرفه ترین راه با کمترین واکشی رکورده ولی میشه سطر تغییر یافته رو هم در یک باک ذخیره کنی که یک کم حجم داده رد و بدل شده بالاتر میره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    امکان نداره جواب نده
    چون من دقیقا توی پروژه های خودم از اونا استفاده می کنم
    اینو امتحان کن


    Dim d As New DataSet
    If d.Tables(0).GetChanges(DataRowState.Added).Rows.Co unt > 0 Then
    MsgBox(d.Tables(0).GetChanges(DataRowState.Added). Rows.Count & " Records Added. ")
    End If


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    نقل قول نوشته شده توسط sh_mohsen taki
    با سلام
    قربونت برم داداش اینکه کاری نداره
    یک فیلد به بانکت اضافه کن که یک بایت باشه و وقتی اطلاعات رو تغییر دادی اونو یک کن
    حالا وقتی میخوای ببینی تغییر کرده یا نه اول ببین یک هست اگه یک شده تغییرات رو انجام بده سپس اونو صفرش کن این به صرفه ترین راه با کمترین واکشی رکورده ولی میشه سطر تغییر یافته رو هم در یک باک ذخیره کنی که یک کم حجم داده رد و بدل شده بالاتر میره
    سلام
    شما درست میفرمایید
    ولی چه کاریه وقتی خود Dataset این امکانات رو داره !!؟

    ضمنا سوال ایشون کنترل تغییرات توی دیتا گرید بود اگر بخوای این کار رو انجام بدی باید یه مقدار کد دیگه هم بنویسی که اون فیلد رو مقدار دهی کنه

    به نظر من عاقلانه نیست

  8. #8
    با سلام
    آخه وقتی ایشون داره به روز میرسونه یعنی تغییر کرده دیگه نه؟
    اونوقت چه احتیاجی به چک کردن داره جانم
    منظور من مال وقتیه که اطلاعات تغییر کنه و مثلا فرم بسته بشه یا به هر صورت به اوون دیتا ست دسترسی وجود نداشته باشه
    اونوقت باید از اوون روش استفاده کنه نه؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9

    Post

    نقل قول نوشته شده توسط asilverisis
    سلام
    امکان نداره جواب نده
    چون من دقیقا توی پروژه های خودم از اونا استفاده می کنم
    اینو امتحان کن


    Dim d As New DataSet
    If d.Tables(0).GetChanges(DataRowState.Added).Rows.Co unt > 0 Then
    MsgBox(d.Tables(0).GetChanges(DataRowState.Added). Rows.Count & " Records Added. ")
    End If

    این کد تا وقتی که رکورد add شده باشه مشکلی نداره ولی اگر نشده باشه error میده !

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    راه اول استفاده از Try ..Catch
    هستش

    راه دوم



    If Not d.Tables(0).GetChanges(DataRowState.Added) Is nothing Then
    If d.Tables(0).GetChanges(DataRowState.Added).Rows.Co unt > 0 Then
    MsgBox(d.Tables(0).GetChanges(DataRowState.Added). Rows.Count & " Records Added. ")
    End If

    End If

    آخرین ویرایش به وسیله asilverisis : شنبه 03 دی 1384 در 00:08 صبح

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •