نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: IP

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237

    IP

    چطور میتونم IP خودمو به دست بیارم :?: :oops:
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    IP‌ شما 127.0.0.1 است!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    در حالت کلی :

    namespace NKUtilities 
    {
    using System;
    using System.Net;

    public class DNSUtility
    {
    public static int Main (string [] args)
    {

    String strHostName = new String ("");
    if (args.Length == 0)
    {
    // Getting Ip address of local machine...
    // First get the host name of local machine.
    strHostName = DNS.GetHostName ();
    Console.WriteLine ("Local Machine's Host Name: " + strHostName);
    }
    else
    {
    strHostName = args[0];
    }

    // Then using host name, get the IP address list..
    IPHostEntry ipEntry = DNS.GetHostByName (strHostName);
    IPAddress [] addr = ipEntry.AddressList;

    for (int i = 0; i < addr.Length; i++)
    {
    Console.WriteLine ("IP Address {0}: {1} ", i, addr[i].ToString ());
    }
    return 0;
    }
    }
    }

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138
    سلام خسته نباشید . سال نو مبارک .
    ببخشید یه سئوال داشتم . من می خواهم IPAddress مربوط به Client های یک شبکه را بدست بیارم . از دستورات زیر هم استفاده کردم . اما روی هر client به من IP مربوط به server را بر می گرداند اگه میشه راهنماییم کنید .

    String strHostName = Dns.gethos();
    IPHostEntry hostInfo = Dns.Resolve(strHostName);

  5. #5

    نقل قول: IP

    با سلام
    اگر کسی پایگاه داده ای در زمینه اینکهIP ها مربوط به کدام کشور و شهر هستند من رو راهنمایی کنه.

  6. #6

    نقل قول: IP

    من برنامه ای میخوام کهIP کاربر رو پیدا کنه و بعد با استفاده از پایگاه داده ای که کشور و شهر مربوط به IP داره، موقیت مکانی IP رو به ما بده . ممنونم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: IP

    منظورتون IP ديناميكي هست كه از طرف ISP به كامپيوتر فرد داده ميشه ؟!
    اين كار فقط به اينجا ختم نميشه و براي يافتن مكان فرد نياز به داشتن IP روترهاي سراسري اينترنت و IP Gateway هاي موجود رو نياز داريد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •