نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دمای CPU

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237

    دمای CPU

    سلام
    چطور میتونم دمای CPU و مقدار فضای اشغال شده ی اونو بدست بیارم
    ممنون :oops:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    اگر از مادر بورد asus استفاده می کنید و نرم افزار مربوطه ی آنرا نصب کرده اید کد زیر می تواند به شما کمک کند :

    using System;
    using System.Runtime.InteropServices;

    class Class1
    {
    [DllImport("asus.dll")]
    public static extern Int32 GetCPUTemperature();
    [DllImport("asus.dll")]
    public static extern Int32 GetMBTemperature();

    static void Main(string[] args)
    {
    Int32 cpuTemp = GetCPUTemperature();
    Console.WriteLine("CPU Temperature: {0}C/{1:F0}F",
    cpuTemp, Fahrenheit(cpuTemp));
    Int32 mbTemp = GetMBTemperature();
    Console.WriteLine("Motherboard Temperature:
    {0}C/{1:F0}F", mbTemp, Fahrenheit(mbTemp));
    }

    static double Fahrenheit(Int32 temperature)
    {
    double dblTemp = (Convert.ToDouble(temperature)* 1.8) +
    32.0;
    return dblTemp;
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    یک سری اطلاعات دیگر در مورد پروسسور ( در ویندوز اکس پی ) :
    کلا از کلید HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\Cen tralProcessor در رجیستری استخراج می شود.


    using System;
    class Class1
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    // 0 is the first processor, and 1 would be second
    processor and so on
    string keyName =
    "HARDWARE\\DESCRIPTION\\System\\CentralProcessor\\ 0";
    //create instance of registrykey object with the
    registry classes opensubkey method
    Microsoft.Win32.RegistryKey regKey =
    Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.OpenSubKey&# 40;keyName);

    //Display processor name
    string valueName = "ProcessorNameString";
    Console.WriteLine("{0} = {1}", valueName,
    Convert.ToString(regKey.GetValue(valueName )));

    //Display all value names and their data
    Console.WriteLine("\nValues in key: {0}", keyName);
    string[] valueNames = regKey.GetValueNames();
    foreach (string valName in valueNames)
    Console.WriteLine("{0} = {1}", valName,
    Convert.ToString(regKey.GetValue(valName&# 41;));
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دمای CPU

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nasiri مشاهده تاپیک
    یک سری اطلاعات دیگر در مورد پروسسور ( در ویندوز اکس پی ) :
    کلا از کلید HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\Cen tralProcessor در رجیستری استخراج می شود.


    using System;
    class Class1
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    // 0 is the first processor, and 1 would be second
    processor and so on
    string keyName =
    "HARDWARE\\DESCRIPTION\\System\\CentralProcessor\\ 0";
    //create instance of registrykey object with the
    registry classes opensubkey method
    Microsoft.Win32.RegistryKey regKey =
    Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.OpenSubKey&# 40;keyName);

    //Display processor name
    string valueName = "ProcessorNameString";
    Console.WriteLine("{0} = {1}", valueName,
    Convert.ToString(regKey.GetValue(valueName )));

    //Display all value names and their data
    Console.WriteLine("\nValues in key: {0}", keyName);
    string[] valueNames = regKey.GetValueNames();
    foreach (string valName in valueNames)
    Console.WriteLine("{0} = {1}", valName,
    Convert.ToString(regKey.GetValue(valName&# 41;));
    }
    }

    برنامه توی کنسول نوشته شده؟ توی اپلیکیشن نمیشه نوشت؟ چطوری توی فرم ازش استفاده کنم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •