نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در اجرای گزارش

  1. #1

    مشکل در اجرای گزارش

    سلام...اول از همه بگم که چندین بار جستجو کردم اما جواب درستی ندیدم که مشکلم حل بشه...این سوال مطرح شده اما جواب مشخصی وجود نداشت...لطفا این سوال رو درست جواب بدید که واقعا مشکل برای من ایجاد کرده.
    من یک برنامه با وی بی 2005 نوشتم.. وقتی برنامه رو اجرا میکنم و گزارش ها مو میخوام اجرا کنم یک فرم به اسم Database Login باز میشه که از من user , Passworde بانکم رو میپرسه؟؟!!!!!
    در ضمن برنامه من تحت شبکه هست و بانکش هم SQL
    ممنون میشم اگه کمکم کنید.

  2. #2
    اونجایی که در کریستال داری کانکشن می سازی که باید نام سرور و یوزر و پسورد و ... را وارد کنی گزینه integrated security را تیک یزن
    شکل زیر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    شما وقتی که یک گزارش رو به CrystalReportViewer اضافه میکنید بطور اتوماتیک یک
    document ایجاد میشه با کمک اون و تنظیمات زیر میتونید پارامترهای سرور و بانک و نام کاربر و رمز رو به اون پاس بدید.

    CrystalReport31.DataSourceConnections(0).SetConnec tion("(LOCAL)", "BabakStore", "Atropatgan_11_KfCX_", "PO/\835_@WoRKloAD")

  4. #4
    ببخشید استاد
    روش من هم درسته؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    روش شما هم هیچ مشکلی نداره ؛ اما بعضی دوستان میگن که در موقع اجرا دوباره پنجره دریافت نام کاربر و پسورد نمایش داده میشه .
    من خودم برخورد نکردم .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    بنده در بانک اکسس این پنجره رو دیدم که فکر می کنم به علت پیدا نکردن بانک باشه.

  7. #7
    مگه شما موقع گزارش ساختن اطلاعات رو از دیتا ست به کریستال رپورت نمیدین ؟
    اگر اینکارو کنید برای کریستال فرقی نمیکنه که بانک کجا باشه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط sh
    مگه شما موقع گزارش ساختن اطلاعات رو از دیتا ست به کریستال رپورت نمیدین ؟
    سلام

    من هم همین راه رو پیشنهاد میکنم. اینجوری خسلی بهتره. اگه فردا توی پشتیبانی مجبور شده چندتا فیلد رو تغییر بدید، اینجوری دیگه گزارشاتت بهن نمیخوره. راحت میری دیتاستتو تغییر میدی. در ضمن اینجوری دیگه مشکلات LOGIN کردن رو نداری.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964

    Unhappy

    نقل قول نوشته شده توسط sh
    مگه شما موقع گزارش ساختن اطلاعات رو از دیتا ست به کریستال رپورت نمیدین ؟
    اگر اینکارو کنید برای کریستال فرقی نمیکنه که بانک کجا باشه
    سلام
    درسته. این کار رو کردم. منتها اطلاعاتی به من نمایش داده نمیشه.مثل اینکه باید دیتاست fill بشه اما نمی دونم چطور.
    البته این دیتاست رو Data sources به من داده. میشه روشتون رو اینجا بزارید تا مشکلم حل بشه. ممنون میشم.
    آخرین ویرایش به وسیله meh_secure : جمعه 07 بهمن 1384 در 13:27 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    نقل قول نوشته شده توسط meh_secure
    درسته. این کار رو کردم. منتها اطلاعاتی به من نمایش داده نمیشه.مثل اینکه باید دیتاست fill بشه اما نمی دونم چطور.
    البته این دیتاست رو Data sources به من داده. میشه روشتون رو اینجا بزارید تا مشکلم حل بشه. ممنون میشم.
    با سلام .

    ابتدا یک DataSet ، مخصوص ریپورتت ایجاد کن . و از طریق SqlDataAdaptor دیتاهای مورد نظرتو توش Fill کن . و باید تو کریستال تمام فیلدهای مورد نظرتو از DataSet بایند کنی ... . اگه باز هم مشکلتون حل نشد بگید تا Sample بذارم .

    موفق باشید .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    مرسی ممنون. مشکلم حل شده بود.
    در هر صورت تشکر می کنم که وقت گذاشتید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •