نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: متغیرها ی عمومی

  1. #1

    متغیرها ی عمومی

    چگونه می توان از متغیر یک فرم در فرم دیگر استفاده کرد؟(با حفظ متغیر)

  2. #2
    کافیه متغیر رو از نوع public تعریف کنی اونوقت در هر فرم دیگه ای قابل دسترسیه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863

    Lightbulb راه دوم!

    با سلام
    همانطور که دوست عزیز گفتند شما می توانید در فرم مورد نظرتون متغییر های Public استفاده کنید. و برای دسترسی به این متغییر ها باید در فرم دوم متغییری از نوع فرم اول ایجاد کنید و توسط آن به آن متغییر دسترسی پیدا کنید. به صورت زیر:

    تعریف متغییر در فرم اول

    Public VarName AS DataType


    در فرم دوم

    Dim Form1Dialog As New form1
    form1dialog.VarName


    راه دیگری که پیشنهاد میشود استفاده از Module است. شما با ایجاد یک ماژول جدید میتوانید برنامه را از طریق آن مازول اجرا کنید و متغییر های public را نیز در آن تعریف کنید که در اینصورت در فرم های مورد نظر دیگر نیاز به تعریف متغییری از نوع فرم دیگر نیست و کار کمی راحت تر و بهتر است.

    Public VarName As DataType

    Public sub main()

    Application.run(form1)

    end sub

    بخش Application.run فرم مورد نظر شما را فراخوانی میکند. شما میتوانید هر کدام از فرم ها را که میخواهید در آن نا برده و صدا بزنید
    در ÷ناه حق موفق و کامروا باشید

  4. #4
    استفاده از کیورد shared برای حفظ مقدار ضروری است. http://www.barnamenevis.org/sh...02&postcount=4
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •