نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: نوشتن متن با طول متغییر وسط فرم با توابع گرافیکی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538

    نوشتن متن با طول متغییر وسط فرم با توابع گرافیکی

    سلام به همگی

    من می خواهم یه متغییر از نوع متنی که ممکنه هر بار طول متغیری داشته باشه رو وسط فرم بنویسم .

    برای نوشتن در فرم از رویداد Paint استفاده کردم . ولی نمی دانم چه کدی را بنویسم که هر رشته با طول متغییر را دقیقا وسط فرم بنویسه .



    Private Sub Form1_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles Me.Paint
    Dim a As New Font("Davat", 15, FontStyle.Regular, GraphicsUnit.Point)

    e.Graphics.DrawString(String, a, Brushes.Black, 120, 80)
    End Sub

    (120,80) محل نوشتن متن است .
    این فرمول هم جواب نداد . (2/ طول کلمه - طول فرم )
    آخرین ویرایش به وسیله habedijoo : یک شنبه 20 آذر 1384 در 10:45 صبح

  2. #2
    سلام
    کد زیر رو جایگزین کد قبلیت بکن

    Private Sub Form1_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles MyBase.Paint
    Dim s As String
    Dim p, tp As PointF
    s = "This is a sample text."
    tp = e.Graphics.MeasureString(s, Me.Font).ToPointF()

    p.X = (ClientSize.Width - tp.X) / 2
    p.Y = (ClientSize.Height - tp.Y) / 2

    e.Graphics.DrawString(s, Me.Font, New SolidBrush(Color.Black), p)
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    جناب BlackDal سلام

    آقا دستت درد نکنه . کارم راه افتاد . یه حدس زده بودم به خاطر اختلاف در نوع طول متن با طول فرم باشه ( پیکسل با پوینت ) ولی راهش رو نمی دونستم . دستت درد نکنه .

    فقط میشه یه کمی درباره این PointF توضیح بدی .

    در ضمن برای وبلاگت هم بگم که این خیلی عالیه . توی اکثر وبلاگ ها ،دات نت یه بخش کمی رو به خودش اختصاص می ده . اینکه یه وبلاگ تخصصی دات نت 2005 باشه عالیه . اگر کمک خواستی ما هم هستم .

  4. #4
    سلام

    خواهش می کنم

    در مورد PontF باید عرض کنم از این شی (کلاس) برای نگهداری متغیر هایی از نوع محل استفاده می شود (با استفاده از دو خصوصیت x و y آن)
    در این مثال من طول و عرض متن مورد نظرم رو به کمک تابع MeasureString به دست آوردم و با استفاده از متد ToPointF آن را تبدیل به داده ای از این نوع کردم


    در مورد وبلاگ هم شما لطف دارید ولی من وقت نمی کنم چیزی بنویسم و آپلود کنم ولی به زودی امیدوارم وبلاگ پرباری بشه
    در مورد کمک هم عرض شود من منتظرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    جناب BlackDal سلام

    یه سوال کرافیکیه دیگه هم دارم اگر جواب بدهید ممنون میشم .

    من می خواهم وقتی موس روی یه قسمت از فرم که حرکت می کنه یه رویداد رو اجرا کنم . این قسمت از فرم یه شکل غیر منتظم دارد . مثلا یه لوزی یا یک شکل چند وجهی دیگر .
    اگر منطقه مورد نظر من مستطیل بود می توانستم یه کنترل بزارم و روی ءMouse Move آن این کار رو انجام بدیم .

    ولی شکل مورد نظر من غیر متجانس هست . برای این مورد چه راهنمایی می توانید بکنید .

    ممنونم

  6. #6
    سلام
    ببخشید دوست عزیز من چند روزی نبودم
    ممکنه بفرمایید این منطقه مذکور چطوری تعریف شده؟؟؟
    منظورم اینه که آیا این منطقه روی یک تصویره که یک رنگ متمایز داره یا اینکه مشخصات اون به صورت اعداد در دسترسند
    ؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    جناب BlackDal سلام
    در تصویر زیر مشخص شده .
    ببینید . این تصویر بصورت Transparent نمایش داده میشود . من میخوام هر وقت موس رو نقطه مشخص شده بیاد یه اتفاقی بیافته .

    نظر شما چیه .
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (14.6 کیلوبایت, 24 دیدار)

  8. #8
    بخدا نمی خوام تبلیغ کنم یک ریال هم توی جیب من نمی ره خدا شاهده . یک سی دی آموزشی برای یک شرکت ساختم دادم بهشون رفت دیگه هم کاری بمن نداره ولی از سیر تا پیاز vb.net توش هست . اگه خواستید بگید تا بگم از کجا تهیش کنید . اگه هم دیگه سوالی داشتید و سی دی نخواستید بگید تا همین جا جوابتون رو بدم .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    دوست عزیز علی کلاهدوزان

    اول : خواهش میکنم یه نگاه به جوابتون بیندازید ببینید سنخیتی با تاپیک من داره یا نه ؟ .
    دوم : اگر میخواهید جواب سوال منو بدید خوب بگید دیگه چرا سوال میکنی ؟
    سوم : اینکه کسی بابت زحمتی که کشیده پولی بگیرد ، قابل بحث نیست که شما بخواهید سوگند بخورید . اگر میدانید سی دی خوبی ساخته اید یه تاپیک توی قسمت آگهی ها راه بندازید و تبلیغ کنید . هم به درد برنامه نویسها می خوره و هم می توانی درآمدی از فروشش بدست بیاری . اگر سی دی خوبی باشه خودم اولین خریدارش هستم . و شخصا هم از خودت میگیرم تا سودش به جیب خودت برود نه شرکتهای سود جو .

  10. #10
    من نمی تونم اون رو در اختیارتون قرار بدم بر اساس یک قرار داد اون دیگه مال من نیست . کلا بیخیال اگه دیگه سوالی هست من همینجا در خدمتم

  11. #11
    با سلام
    شما برای ترسیم این شکل یا از یک کنترل (مثلا Picture ) استفاده کردین یا از توابع گرافیکی .خوب در هر صورت شما می تونید با به دست آوردن مکان جدید موس در هر لحظه اون رو با بازه مکان مورد نظرتون (x1,y1.....x2,y2) چک کنید.

  12. #12
    دم آقای دولتخواه گرم جوابش درست درسته می تونی هم برای یک قسمت فرم یک شئی ناپیدا تعریف کنی و براش mousehovever رو تعریف کنی البته به این میگن کلک رشتی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    آقای علی کلاهدوزان ، لطفا اول تاپیک رو کامل بخونید بعد جواب بدید .

  14. #14
    این جواب سوال دومتون بود نه اولی

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •