نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اجرای یک فایل exe توسط سی شارپ

  1. #1

    Post اجرای یک فایل exe توسط سی شارپ

    چطوری میشه یک برنامه با سی شارپ بنویسیم و مثلاً با زدن یک دکمه در برنامه یک فایل exe را اجرا کرد؟؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    روبروی سیستم
    پست
    6
    System.Diagnostics.Process("file name");

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط برادران مشاهده تاپیک
    چطوری میشه یک برنامه با سی شارپ بنویسیم و مثلاً با زدن یک دکمه در برنامه یک فایل exe را اجرا کرد؟؟
    دوست عزیز حتما قبل از اقدام به ایجاد تاپیک اول قوانین را مطالع کن
    و بعد هم جستجو کن

    نکته: تاپیکی به عنوان نکات، ایده ها و ترفندهای کوچک برنامه نویسی در #C در بخش سی شارپ قرار داره که به اکثر سوالات به طور مداوم داره پاسخ داده میشه . (البته اون تاپیک جای پرسش و پاسخ نیست ولی میتونی جواب خیلی ازسوالاتت را اونجا پیدا کنی)
    اگر خواستی در تاپیک فوق فعالیت کنی حتما 2 با پست شماره 1 اون تاپیک را بخوان و 5 بار هم از روش بنویس (آخری شوخی بود.به دل نگیر)

    به عنوان مثال در مورد سوال شما اجرا کردن یک فایل اجرایی با کدنویسی

    البته ممکن است که هنوز سوالی داشته باشید که در اون تاپیک پیدا نکنید. در این صورت حتما 2710 بار سایت را زیر ورو کنید و چنانچه چیزی پیدا نکردین اقدام به ایجاد تاپیک و طرح سوال کنید
    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  4. #4

    نقل قول: اجرای یک فایل exe توسط سی شارپ

    سلام ضمن قبولی طاعات و عباداتون .
    می خواستم به دوست عزیزم اقای مهدی کیانی عرض کنم .
    دوست من درسته ما تازه کارها از این سوالات زیاد می پرسیم . ولی وقت هم برامون خیلی مهمه
    که قرار نباشه 2710 بار سایت را زیرو رو کنیم و در آخر هم خسته و بی خیال سوال و جواب شویم .
    دوست من ما این کارا رو انجام خواهیم داد ولی کمی هم حق بده .
    در ضمن خیلی هم از اینکه جواب دوستمون رو دادی ممنونم .
    کوچکتر از همتون . مهدی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463
    من نمونه دارم برات مي زارم
    اين نمونه براي باز كردن برنامه ديگر داخل فرم است
    اميدوارم به دردتون بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 17 تیر 1394 در 13:41 عصر

  6. #6

    نقل قول: اجرای یک فایل exe توسط سی شارپ

    من برای اجرای فایل اجرایی و تایپ دستور و سپس اینتر کد زیر رو نوشتم ولی خطای زیر رو میده. چیکار کنم؟
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {

    System.Diagnostics.Process.Start("D:\ng\text2ngram .exe", "text2ngram -n3 a.txt");
    }
    }
    }
    خطا:
    The system cannot find the file specified
    این فایل اجرایی رو از ادرس زیر دانلود کردم. 4مین فایل و دانلودش چندثانیس
    http://homepages.inf.ed.ac.uk/lzhang10/ngram.html
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: اجرای یک فایل exe توسط سی شارپ

    اگر بخوایم یک متنی داخل یک textBox بنویسیم بعد یک دکمه رو بزنیم که CMD رو باز کنه و این دسوتر رو به CMD ارسال کنه چی کار باید کرد؟
    ممنون می شم کمک کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •