نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: پیاده سازی یک Shell روی Windows

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    Cool پیاده سازی یک Shell روی Windows

    لطفا اگه کسی تو این زمینه تجربه ای داره کمکم کنه.
    می خوام برنامم تبدیل به یه Shell بشه
    یعنی موقع اجرا کاربر هیچ جوری نتونه از محیط برنامه بیرون بیاد
    به MyComputer,Start,Run,TaskBar و ... هم هیچ دسترسی نداشته باشه

  2. #2
    سلام لیلا جون امیدوارم اوضاع احوال عالی باشه.

    در مورد سوالت باید بگم ابتدا روی start از taskbar ویندوز کلیک راست کن بعد گزینه open رو بزن و در پوشه پروگرم وارد شو در اونجا پوشه به نام start up هست تو باید شورتکات اجرایی برنامت رو اونجا بذاری با بالا اومدن ویندوز هر برنامه ای اونجا باشه خودش برای اجرا باز می شه! تو می تونی اندازه پنجره رو طوری فیکس کنی که به دسکتاپ دسترسی نباشه و پنجره های برنامت به کلی قابل بستن نباشه فقط کافیه که start up رو محدود کنی.

    در مورد محدود کردن دسترسی به اجزای ویندوزت هم حتما باید کلید های رجیستری رو در بخشهای HKEY_CURRENT_USER و... تغییر بدی و همین طور سری به msconfig در RUNبزن و default های اولیه startup رو به دلخواه عوض کن. البته این کارا رو همین طوری نمی شه کرد چون ممکنه سیستمت قات ! بزنه
    کتاب رجیستریم پیشم نیست مگر نه مقدار کلید ها رو برات پیدا می کردم.
    یه سری به support.microsoft بزن و از کسانی که در رجیستری کار می کنن بپرس.
    اونقدر ها که پیچیده به نظر می رسه سخت نیست!
    قربانت الان یه مقدار اوضاع احوال جالب نیست بعد از اوضاع ارشد می بینمت و باهات تماس می گیرم.
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    مرسی پانی عزیز

    مرسی پانی عزیز

    چیزایی که گفتی بعضی از مقاصد منو براورده می کنه ولی تعریف Shell Programming نیست
    این کارها رو معمولا واسه بازیها انجام می دن که اکثر کاربراش بچه ها هستن
    تو این حالتی که گفتی حتی یه user معمولی هم بلده که مثلا Alt+Ctrl+Delete بزنه و برنامه رو ببنده یا خیلی کارای دیگه ...
    من یه shell واقعی لازم دارم و توضیحی هم که دادم واسه یادآوری به دوستان بود نه اینکه end هدف باشه.
    در مورد ست کردن بعضی کلیدهای Registery هم که شکی نیست باید انجام بشه و مساله من اینه که این کارو با کد انجام بدم نه دستی چون ممکنه برنامه رو user خودش نصب می کنه و همه چیز باید تو setup باشه.
    در هر صورت مرسی & Please call me as soon as possible

    از کلیه عزیزان خواننده این بحث هم عاجزانه تقاضای کمک داریم

  4. #4
    سلام
    شما تصمیم دارید برنامه ای جایگزین Explorer ویندوز بنویسید؟؟؟؟؟

    اگه جواب مثبته:
    اولاً با دات نت نه!!!
    دوماً مسیر برنامه را در آدرس زیر ثبت کنید تا فایل شما به جای explorer.exe اجرا بشه

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal
    سلام
    شما تصمیم دارید برنامه ای جایگزین Explorer ویندوز بنویسید؟؟؟؟؟

    اگه جواب مثبته:
    اولاً با دات نت نه!!!
    دوماً مسیر برنامه را در آدرس زیر ثبت کنید تا فایل شما به جای explorer.exe اجرا بشه

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell
    اولا چرا با دات نت نمی شه
    دوما من این کار رو توی Windows Server انجام دادم نشد
    آخرین ویرایش به وسیله asilverisis : یک شنبه 20 آذر 1384 در 00:37 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    حقیقتش من خودم به طور کامل این کار رو انجام ندادم ولی سعی می کنم در این زمینه هر نکته ای که ممکن به درد بخوره روبگم

    مطمئنا یکی از مهمترین کارها همونطور که خود leilav_1984 گفتن از کار انداختن CTRL+ALT+DEL هست

    این کار رو می تونید به صورت زیر انجام بدید
    به مسیر زیر برید


    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System


    ممکن System در زیرمجموعه Policies وجود نداشته باشه اونو ایجاد کنید

    حالا یک DWORD Value ایجاد کنید با مشخصات زیر


    Name : DisableTaskMgr
    Value : 1


    تمام این کار رو با کد هم می تونید انجام بدید اگر نیاز بود بفرمایید کدش رو هم می ذارم

    موفق باشی همشهری
    آخرین ویرایش به وسیله asilverisis : یک شنبه 20 آذر 1384 در 01:42 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط asilverisis
    سلام
    حقیقتش من خودم به طور کامل این کار رو انجام ندادم ولی سعی می کنم در این زمینه هر نکته ای که ممکن به درد بخوره روبگم

    مطمئنا یکی از مهمترین کارها همونطور که خود leilav_1984 گفتن از کار انداختن CTRL+ALT+DEL هست

    این کار رو می تونید به صورت زیر انجام بدید
    به مسیر زیر برید


    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System


    ممکن System در زیرمجموعه Policies وجود نداشته باشه اونو ایجاد کنید

    حالا یک DWORD Value ایجاد کنید با مشخصات زیر



    Name : DisableTaskMgr
    Value : 1


    تمام این کار رو با کد هم می تونید انجام بدید اگر نیاز بود بفرمایید کدش رو هم می ذارم

    موفق باشی همشهری
    ممنونم asilverisis عزیز
    ولی من می خوام از راه کدنویسی اینکارا انجام بشه؟
    چطور می تونم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    چرا با دات نت نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal
    سلام
    شما تصمیم دارید برنامه ای جایگزین Explorer ویندوز بنویسید؟؟؟؟؟

    اگه جواب مثبته:
    اولاً با دات نت نه!!!
    دوماً مسیر برنامه را در آدرس زیر ثبت کنید تا فایل شما به جای explorer.exe اجرا بشه

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell
    چرا با دات نت نه؟
    من فکر می کنم قبلا اینو تو مجموعه قابلیتهای دات نت دیدم
    ضمنا لطفا بگید چطور می تونم از طریق کد کاری رو که گفتین انجام بدم؟

  9. #9
    سلام لیلا خانوم
    برای اینکه کلیدهای عملیاتی رو از کار بندازی باید که اونها رو Redirect کنی. یعنی وقتی keypress event مربوط به اونا فعال شد , یک کلید غیر موثر رو SendKey کنی .
    حتما نتیجه رو بهبم بگو . شاید بیشتر بتونم کمکت کنم ....

  10. #10

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    بفرما اینم کد
    البته با 2005 نوشته شده اگر با 2003 هم کار می کنی فکر کنم همین کدا کار کنن

    جوابشو بهم بده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    Red face تشکر

    asilverisis عزیز از کمکت بی نهایت ممنونم
    فکر می کنم حالا فقط باید بقیه کلیدهایی رو که می خوام تو رجیستری تغییر بدم پیدا کنم :kaf:

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    خواهش میکنم
    اینم یکی دیگه
    از کار انداختن Alt + Tab



    HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop

    ValueName = CoolSwitch
    Value : 1 : Enable ---- 0 : disable


    دربست در خدمت همشهری های عزیز هستیم

    امر دیگه ای باشه در خدمتم

    موفق باشید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    خواهش میکنم
    اینم یکی دیگه
    از کار انداختن Alt + Tab



    HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop

    ValueName = CoolSwitch
    Value : 1 : Enable ---- 0 : disable


    دربست در خدمت همشهری های عزیز هستیم

    امر دیگه ای باشه در خدمتم

    موفق باشید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262

    در خدمتیم

    سلام
    خواهش میکنم
    اینم یکی دیگه
    از کار انداختن Alt + Tab



    HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop

    ValueName = CoolSwitch
    Value : 1 : Enable ---- 0 : ِDisable


    دربست در خدمت همشهری های عزیز هستیم

    امر دیگه ای باشه در خدمتم

    موفق باشید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    Smile تشکر

    از شرکت همه دوستان در بحث ممنونم
    به کمک همه شمه مشکل من داره حل می شه
    ایشالا وقتی کامل شد می ذارم همینجا
    البته با عرض پوزش VC++‎ نوشتیم

تاپیک های مشابه

  1. گزینه dos shell در c
    نوشته شده توسط sialk graph در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1385, 10:54 صبح
  2. پیاده سازی یک Shell روی Windows
    نوشته شده توسط leilav_1984 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 12:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •