نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بروزرسانی رکورد به کورد یک Table

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510

    Question بروزرسانی رکورد به کورد یک Table

    با سلام

    چگونه می توان یک فیل از یک جدول را رکورد به رکورد، Update کرد .

    با تشکر از کلیه دوستان

  2. #2
    فیل رو نمیشه آپدیت کرد ولی فیلد رو میشه
    Try
    Dim da As New SqlClient.SqlDataAdapter
    Dim cn As SqlClient.SqlConnection = New SqlClient.SqlConnection("user id=sa;initial catalog=database")
    Dim com As SqlClient.SqlCommand = New SqlClient.SqlCommand("update userpass set username=N'" + txtnuser.Text.Trim + "' ,[password]=N'" + txtnpass.Text.Trim + "' where type='1'")
    com.CommandType = CommandType.Text
    cn.Open()
    com.Connection = cn
    da.SelectCommand = com
    com.ExecuteNonQuery()
    cn.Close()
    Catch
    lerr.Text = "نام کاربری از قبل در بانک موجود است "
    End Try
    اگه خواستی تمام فیلدها تغییر کنه یک for روی dataset11.tables(0).rows.count بذار و where رو طوری بنویس که روی تمام رگورد ها جواب بده
    مثلا
    where username=dataset11.tables(0).rows(i).item(1)

  3. #3
    ممکنه خطا داشته باشه که توی try cash گذاشتین؟؟؟

  4. #4
    با سلام
    نه خطا نداره
    فقط خواستم اینجوری جلو تکراری وارد شدن فیلد username که کلید هستش رو بگیرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    با سلام

    از پاسخ شما ممنونم

    ولی من میخواهم در یک حلقه تمام رکوردهای مثلا فیلد ID را به ترتیب از 1 تا 100 مقدار دهی کنم(فرض براینکه ما 100 رکورد داریم)

  6. #6
    این حلقه
    for i=0 to ds.tables(0).rows.count-1
    Dim com As SqlClient.SqlCommand = New SqlClient.SqlCommand("update userpass set username=N'" + txtnuser.Text.Trim + "' ,[password]=N'" + txtnpass.Text.Trim + "' where username=N'"+ds.tables(0).rows(i).item("username") + "' and ...)
    یه جورایی فکر کنم جوابتون باشه اگه بازم منظورتون نبود اطلاع دهید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    با سلام

    عالی بود ! از راهنمایی شما بی نهایت ممنونم

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. how Insert in ADO Table but not at end of table
    نوشته شده توسط mirhashemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 13:08 عصر
  2. تعداد رکورد در یک table
    نوشته شده توسط ebadian در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1385, 02:19 صبح
  3. چک کردم وجود table
    نوشته شده توسط I,Nobody در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 13:04 عصر
  4. پیدا کردن اسم سایر table
    نوشته شده توسط 3nitro در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 08:08 صبح
  5. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •