نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دیتا گرید بار نمی شود

  1. #1

    دیتا گرید بار نمی شود

    سلام
    در یک برنامه که از یک دیتا گرید استفاده شده
    Data Connection و DataSorce و Sql
    اونو انجام دادم
    و دستورات
    DataSet11.Clear()
    OleDbDataAdapter1.Fill(DataSet11)
    را هم در رویداد
    Form1_Load
    نوشته ام اما یا اجرای برنامه دیتا گرید بار نمی شه.
    چطور میشه این اشکال رو رفع کرد؟
    ممنون از لطف و همکاریتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    برنامت رو بذار اگر error داشته باشه بچه ها کمک کنن
    بعضی وقتا برنامه یه جاییش می لنگه که فقط به فکر برنامه نویسش نمی رسه
    امان از دست این Programming

  3. #3
    سلام
    می خواستم بنویسم سلام اشتباهی رو انگلیسی بود نوشت sghl دیدم اینکه هم ساقول خودمونه که یعنی سلام! البته من ترک نیستم و اما چند کلمه ای می فهمم

    اینهم از برنامه
    Public Class Form1

    Inherits System.Windows.Forms.Form

    #Region " Windows Form Designer generated code "
    Dim radif As Single
    Public Sub New()
    MyBase.New()

    'This call is required by the Windows Form Designer.
    InitializeComponent()

    'Add any initialization after the InitializeComponent() call

    End Sub


    'Form overrides dispose to clean up the component list.
    Protected Overloads Overrides Sub Dispose(ByVal disposing As Boolean)
    If disposing Then
    If Not (components Is Nothing) Then
    components.Dispose()
    End If
    End If
    MyBase.Dispose(disposing)
    End Sub

    'Required by the Windows Form Designer
    Private components As System.ComponentModel.IContainer

    'NOTE: The following procedure is required by the Windows Form Designer
    'It can be modified using the Windows Form Designer.
    'Do not modify it using the code editor.
    Friend WithEvents Label1 As System.Windows.Forms.Label
    Friend WithEvents Label6 As System.Windows.Forms.Label
    Friend WithEvents TextBox1 As System.Windows.Forms.TextBox
    Friend WithEvents DateTimePicker1 As System.Windows.Forms.DateTimePicker
    Friend WithEvents DataGrid1 As System.Windows.Forms.DataGrid
    Friend WithEvents Label2 As System.Windows.Forms.Label
    Friend WithEvents OleDbConnection1 As System.Data.OleDb.OleDbConnection
    Friend WithEvents OleDbDataAdapter1 As System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter
    Friend WithEvents DataSet11 As WindowsApplication1.DataSet1
    Friend WithEvents TextBox2 As System.Windows.Forms.TextBox
    Friend WithEvents Button1 As System.Windows.Forms.Button
    Friend WithEvents OleDbSelectCommand1 As System.Data.OleDb.OleDbCommand
    Friend WithEvents OleDbInsertCommand1 As System.Data.OleDb.OleDbCommand
    Friend WithEvents OleDbUpdateCommand1 As System.Data.OleDb.OleDbCommand
    Friend WithEvents OleDbDeleteCommand1 As System.Data.OleDb.OleDbCommand
    <System.Diagnostics.DebuggerStepThrough()> Private Sub InitializeComponent()
    Me.Label1 = New System.Windows.Forms.Label
    Me.Label6 = New System.Windows.Forms.Label
    Me.TextBox1 = New System.Windows.Forms.TextBox
    Me.DataSet11 = New WindowsApplication1.DataSet1
    Me.DateTimePicker1 = New System.Windows.Forms.DateTimePicker
    Me.DataGrid1 = New System.Windows.Forms.DataGrid
    Me.Label2 = New System.Windows.Forms.Label
    Me.OleDbConnection1 = New System.Data.OleDb.OleDbConnection
    Me.OleDbDataAdapter1 = New System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter
    Me.TextBox2 = New System.Windows.Forms.TextBox
    Me.Button1 = New System.Windows.Forms.Button
    Me.OleDbSelectCommand1 = New System.Data.OleDb.OleDbCommand
    Me.OleDbInsertCommand1 = New System.Data.OleDb.OleDbCommand
    Me.OleDbUpdateCommand1 = New System.Data.OleDb.OleDbCommand
    Me.OleDbDeleteCommand1 = New System.Data.OleDb.OleDbCommand
    CType(Me.DataSet11, System.ComponentModel.ISupportInitialize).BeginIni t()
    CType(Me.DataGrid1, System.ComponentModel.ISupportInitialize).BeginIni t()
    Me.SuspendLayout()
    '
    'Label1
    '
    Me.Label1.Font = New System.Drawing.Font("Mitra", 12.0!, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, CType(178, Byte))
    Me.Label1.ImageAlign = System.Drawing.ContentAlignment.MiddleLeft
    Me.Label1.Location = New System.Drawing.Point(24, 24)
    Me.Label1.Name = "Label1"
    Me.Label1.Size = New System.Drawing.Size(200, 23)
    Me.Label1.TabIndex = 0
    Me.Label1.Text = "عنوان"
    Me.Label1.TextAlign = System.Drawing.ContentAlignment.MiddleCenter
    '
    'Label6
    '
    Me.Label6.Font = New System.Drawing.Font("Mitra", 12.0!, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, CType(178, Byte))
    Me.Label6.Location = New System.Drawing.Point(448, 24)
    Me.Label6.Name = "Label6"
    Me.Label6.Size = New System.Drawing.Size(96, 16)
    Me.Label6.TabIndex = 5
    Me.Label6.Text = "تاریخ و ساعت"
    Me.Label6.TextAlign = System.Drawing.ContentAlignment.MiddleCenter
    '
    'TextBox1
    '
    Me.TextBox1.DataBindings.Add(New System.Windows.Forms.Binding("Text", Me.DataSet11, "Table1.توضیحات"))
    Me.TextBox1.Location = New System.Drawing.Point(8, 56)
    Me.TextBox1.Name = "TextBox1"
    Me.TextBox1.Size = New System.Drawing.Size(384, 20)
    Me.TextBox1.TabIndex = 6
    Me.TextBox1.Text = ""
    '
    'DataSet11
    '
    Me.DataSet11.DataSetName = "DataSet1"
    Me.DataSet11.Locale = New System.Globalization.CultureInfo("en-US")
    '
    'DateTimePicker1
    '
    Me.DateTimePicker1.Location = New System.Drawing.Point(392, 56)
    Me.DateTimePicker1.Name = "DateTimePicker1"
    Me.DateTimePicker1.TabIndex = 7
    '
    'DataGrid1
    '
    Me.DataGrid1.Anchor = CType((((System.Windows.Forms.AnchorStyles.Top Or System.Windows.Forms.AnchorStyles.Bottom) _
    Or System.Windows.Forms.AnchorStyles.Left) _
    Or System.Windows.Forms.AnchorStyles.Right), System.Windows.Forms.AnchorStyles)
    Me.DataGrid1.DataBindings.Add(New System.Windows.Forms.Binding("DataSource", Me.DataSet11, "Table1.توضیحات"))
    Me.DataGrid1.DataMember = "Table1"
    Me.DataGrid1.DataSource = Me.DataSet11
    Me.DataGrid1.HeaderForeColor = System.Drawing.SystemColors.ControlText
    Me.DataGrid1.Location = New System.Drawing.Point(8, 112)
    Me.DataGrid1.Name = "DataGrid1"
    Me.DataGrid1.Size = New System.Drawing.Size(504, 320)
    Me.DataGrid1.TabIndex = 8
    '
    'Label2
    '
    Me.Label2.Font = New System.Drawing.Font("Mitra", 12.0!, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, CType(178, Byte))
    Me.Label2.Location = New System.Drawing.Point(248, 16)
    Me.Label2.Name = "Label2"
    Me.Label2.Size = New System.Drawing.Size(56, 23)
    Me.Label2.TabIndex = 9
    Me.Label2.Text = "shomare"
    Me.Label2.TextAlign = System.Drawing.ContentAlignment.MiddleCenter
    '
    'OleDbConnection1
    '
    Me.OleDbConnection1.ConnectionString = "Jet OLEDB:Global Partial Bulk Ops=2;Jet OLEDB:Registry Path=;Jet OLEDB:Database L" & _
    "ocking Mode=1;Data Source=""e:\Alireza's Documents\Visual Studio Projects\Tanzim\" & _
    "WindowsApplication1\tanzim1.mdb"";Jet OLEDB:Engine Type=5;Provider=""Microsoft.Jet" & _
    ".OLEDB.4.0"";Jet OLEDB:System database=;Jet OLEDB:SFP=False;persist security info" & _
    "=False;Extended Properties=;Mode=Share Deny None;Jet OLEDB:Encrypt Database=Fals" & _
    "e;Jet OLEDB:Create System Database=False;Jet OLEDB:Don't Copy Locale on Compact=" & _
    "False;Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=False;User ID=Admin;Jet OLEDB:Glo" & _
    "bal Bulk Transactions=1"
    '
    'OleDbDataAdapter1
    '
    Me.OleDbDataAdapter1.DeleteCommand = Me.OleDbDeleteCommand1
    Me.OleDbDataAdapter1.InsertCommand = Me.OleDbInsertCommand1
    Me.OleDbDataAdapter1.SelectCommand = Me.OleDbSelectCommand1
    Me.OleDbDataAdapter1.TableMappings.AddRange(New System.Data.Common.DataTableMapping() {New System.Data.Common.DataTableMapping("Table", "Table1", New System.Data.Common.DataColumnMapping() {New System.Data.Common.DataColumnMapping("ID", "ID"), New System.Data.Common.DataColumnMapping("تاریخ", "تاریخ"), New System.Data.Common.DataColumnMapping("توضیحا ت", "توضیحات"), New System.Data.Common.DataColumnMapping("ساعت", "ساعت"), New System.Data.Common.DataColumnMapping("عنوان", "عنوان")})})
    Me.OleDbDataAdapter1.UpdateCommand = Me.OleDbUpdateCommand1
    '
    'TextBox2
    '
    Me.TextBox2.Location = New System.Drawing.Point(32, 88)
    Me.TextBox2.Name = "TextBox2"
    Me.TextBox2.Size = New System.Drawing.Size(40, 20)
    Me.TextBox2.TabIndex = 10
    Me.TextBox2.Text = ""
    '
    'Button1
    '
    Me.Button1.Location = New System.Drawing.Point(88, 88)
    Me.Button1.Name = "Button1"
    Me.Button1.TabIndex = 11
    Me.Button1.Text = "Button1"
    '
    'OleDbSelectCommand1
    '
    Me.OleDbSelectCommand1.CommandText = "SELECT ID, تاریخ, توضیحات, ساعت, عنوان FROM Table1"
    Me.OleDbSelectCommand1.Connection = Me.OleDbConnection1
    '
    'OleDbInsertCommand1
    '
    Me.OleDbInsertCommand1.CommandText = "INSERT INTO Table1(تاریخ, توضیحات, ساعت, عنوان) VALUES (?, ?, ?, ?)"
    Me.OleDbInsertCommand1.Connection = Me.OleDbConnection1
    Me.OleDbInsertCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("تاریخ", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, "تاریخ"))
    Me.OleDbInsertCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("توضیحات", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, "توضیحات"))
    Me.OleDbInsertCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("ساعت", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, "ساعت"))
    Me.OleDbInsertCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("عنوان", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, "عنوان"))
    '
    'OleDbUpdateCommand1
    '
    Me.OleDbUpdateCommand1.CommandText = "UPDATE Table1 SET تاریخ = ?, توضیحات = ?, ساعت = ?, عنوان = ? WHERE (ID = ?) AND " & _
    "(تاریخ = ? OR ? IS NULL AND تاریخ IS NULL) AND (توضیحات = ? OR ? IS NULL AND توض" & _
    "یحات IS NULL) AND (ساعت = ? OR ? IS NULL AND ساعت IS NULL) AND (عنوان = ? OR ? I" & _
    "S NULL AND عنوان IS NULL)"
    Me.OleDbUpdateCommand1.Connection = Me.OleDbConnection1
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("تاریخ", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, "تاریخ"))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("توضیحات", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, "توضیحات"))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("ساعت", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, "ساعت"))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("عنوان", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, "عنوان"))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_ID", System.Data.OleDb.OleDbType.Integer, 0, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "ID", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_تار خ", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "تاریخ", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_تار خ1", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "تاریخ", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_توض حات", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "توضیحات", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_توض حات1", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "توضیحات", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_ساع ", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "ساعت", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_ساع 1", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "ساعت", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_عنو ن", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "عنوان", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbUpdateCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_عنو ن1", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "عنوان", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    '
    'OleDbDeleteCommand1
    '
    Me.OleDbDeleteCommand1.CommandText = "DELETE FROM Table1 WHERE (ID = ?) AND (تاریخ = ? OR ? IS NULL AND تاریخ IS NULL) " & _
    "AND (توضیحات = ? OR ? IS NULL AND توضیحات IS NULL) AND (ساعت = ? OR ? IS NULL AN" & _
    "D ساعت IS NULL) AND (عنوان = ? OR ? IS NULL AND عنوان IS NULL)"
    Me.OleDbDeleteCommand1.Connection = Me.OleDbConnection1
    Me.OleDbDeleteCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_ID", System.Data.OleDb.OleDbType.Integer, 0, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "ID", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbDeleteCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_تار خ", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "تاریخ", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbDeleteCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_تار خ1", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "تاریخ", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbDeleteCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_توض حات", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "توضیحات", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbDeleteCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_توض حات1", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "توضیحات", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbDeleteCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_ساع ", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "ساعت", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbDeleteCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_ساع 1", System.Data.OleDb.OleDbType.DBDate, 0, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "ساعت", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbDeleteCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_عنو ن", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "عنوان", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    Me.OleDbDeleteCommand1.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("Original_عنو ن1", System.Data.OleDb.OleDbType.VarWChar, 50, System.Data.ParameterDirection.Input, False, CType(0, Byte), CType(0, Byte), "عنوان", System.Data.DataRowVersion.Original, Nothing))
    '
    'Form1
    '
    Me.AutoScaleBaseSize = New System.Drawing.Size(5, 13)
    Me.ClientSize = New System.Drawing.Size(616, 542)
    Me.Controls.Add(Me.Button1)
    Me.Controls.Add(Me.TextBox2)
    Me.Controls.Add(Me.Label2)
    Me.Controls.Add(Me.DataGrid1)
    Me.Controls.Add(Me.DateTimePicker1)
    Me.Controls.Add(Me.TextBox1)
    Me.Controls.Add(Me.Label6)
    Me.Controls.Add(Me.Label1)
    Me.Name = "Form1"
    Me.Text = "Tanzim"
    CType(Me.DataSet11, System.ComponentModel.ISupportInitialize).EndInit( )
    CType(Me.DataGrid1, System.ComponentModel.ISupportInitialize).EndInit( )
    Me.ResumeLayout(False)

    End Sub

    #End Region


    Public Sub onvan()
    Dim Records, current As Integer
    ' ketab
    ' Records = Me.BindingContext(DataSet11, table1).count
    ' current = Me.BindingContext(DataSet11, table1).position + 1

    ' mesal help
    ' Dim dv As New DataView(ds.Tables("Suppliers"), _
    ' "Country = 'UK'", _
    ' "CompanyName", _
    ' DataViewRowState.CurrentRows)

    Dim DataView1 As New DataView(DataSet11.Table1)

    ' Rahnemaii Doostan
    ' DataView1 = DataSet11.Table1(0).DefaultView
    'TextBox1.Text = DataView1(RowNumber)(Columnnumber)

    'TextBox1.Text = DataView1(2)(2)
    Label2.Text = "Record" & current.ToString & "of" & Records.ToString
    End Sub

    Private Sub OleDbDataAdapter1_RowUpdated(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Data.OleDb.OleDbRowUpdatedEventArgs)

    End Sub

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    DataSet11.Clear()
    OleDbDataAdapter1.Fill(DataSet11)
    ' Filling TextBox1 with avvalin khaneh sootoone onvan
    Me.TextBox1.Text = Me.DataSet11.Table1(1).عنوان
    Me.OleDbDataAdapter1.Fill(Me.DataSet11.Table1)
    ' DataGrid1.DataBindings()
    End Sub

    Private Sub TextBox1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged

    End Sub

    Private Sub DataGrid1_Navigate(ByVal sender As System.Object, ByVal ne As System.Windows.Forms.NavigateEventArgs) Handles DataGrid1.Navigate

    End Sub

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    ' DataSet11.Clear()
    OleDbDataAdapter1.Fill(DataSet11)
    Me.TextBox1.Text = Me.DataSet11.Table1(radif).عنوان
    Me.OleDbDataAdapter1.Fill(Me.DataSet11.Table1)
    End Sub
    End Class

    دعوا سر رویداد Form1_Load هست که چرا دیتاگرید بار نمیشه
    اگرم بخواهید میتونم فایلهای دیگه شو هم زیپ شده بفرستم که البته نمیدنم تو این انجمن چه جوری میشه فرستاد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    اولا همیشه کدت رو توی محدوده کد قرار بده
    دوما

    اگرم بخواهید میتونم فایلهای دیگه شو هم زیپ شده بفرستم که البته نمیدنم تو این انجمن چه جوری میشه فرستاد

    بله منظورم همین بود
    برای این کار زیر کادر جواب دکمه " برو به حات پیشرفته " رو میزنی

    از اونجا دکمه " مدیریت ضمیمه ها " رو میزنی

    در پنجره جدید فایل رو انتخاب می کنی و " آپلود " رو میزنی

    موفق و موید

  5. #5
    از اونجا دکمه " مدیریت ضمیمه ها " رو میزنی

    من دکمه " مدیریت ضمیمه ها " رو ندیدم .
    فقط یه قسمت فایل های ضمیمه هست که هیچ لینکی به جایی نداره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •