نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: استفاده از کریستال ریپورت در فاکس 8

  1. #1

    استفاده از کریستال ریپورت در فاکس 8

    سلام به تمامی اساتید
    میخواستم بدونم کسی از دوستان از کریستال ریپورت در طراحی گزارش های برنامه استفاده کرده؟
    اگه کسی هست لطفا منو راهنمایی کنه
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    از فاکس 9 استفاده کنید امکاناتش خیلی زیاد و بهتر شده و اگر از report listener استفاده کنید مشکل بهم ریختن اطلاعات رو در پیش نمایش ندارید
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3

    سلام

    سلام
    دوست عزیز ممنون بابت توجه شما ولی من مجبورم از فاکس 8 استفاده کنم
    در ضمن درباره report listner اگه توضیح بدید ممنون میشم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    این یک شی هست که در فاکس 9 اضافه شده و گزارشات رو رندر می کنه همینطور امکانات دیگه
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5
    کلا اگه بخواهیم خود crystal report رو به فاکس اضافه کنیم چیکار کنیم

  6. #6
    کسی نیست جواب بده
    از رئیس روسا هم خبری نیست؟؟؟؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    http://www.vfug.org/files/crystal.zip
    تو سایتهای دیگه هم بگردید پیدا میشه
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  8. #8
    چه اجباری به استفاده از کریستال ریپورت داری من باش کار کردم باحال نبود خیلی برای اتصال به برنامه دردسر داره اگه تو فکرته که از شر گزارشهای فاکس راحت شی کریستال بدتره

  9. #9
    سلام
    ممنون از آقای بی نیاز فایل رو داونلود کردم میخوام امتحانش کنم

  10. #10
    سلام
    آقای بی نیاز اگه ممکنه یه مثال عملی در رابطه با اون کلاس برام بفرستید من هرکاری میکنم ارور میده فایل تکست کمکی اون هم زیاد واضح توضیح نداده

  11. #11
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    باید کریستال ریپورت رو گیر بیارم کمی طول می کشه ولی میزارم اگر کس دیگه ای داره بزاره
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  12. #12
    خبری نشد؟
    بابا مردیم از انتظار!

  13. #13
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    ببخشید فراموش کردم
    حتما
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  14. #14
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    پیش نمایش با Crystal Report

    نمیدونم الان دیگه به دردتون می خوره یا نه با این حال ببخشید
    من از ورژن 8.5 استفاده کردم کد لازم برای نمایش یک ریپورت ساخته شده توسط کریستال :
    ThisForm.AddObject('olecontrol1','olecontrol','CRV iewer.CRViewer')
    ThisForm.olecontrol1.top=30
    ThisForm.olecontrol1.height=ThisForm.Height-30
    ThisForm.olecontrol1.width=ThisForm.Width
    ThisForm.olecontrol1.displayGroupTree= .F.
    ThisForm.olecontrol1.enableGroupTree= .F.
    ThisForm.olecontrol1.enableRefreshButton = .F.
    ThisForm.crxapplication=CREATEOBJECT("CrystalRunti me.Application")
    ThisForm.olecontrol1.ReportSource=ThisForm.crxappl ication.openreport('d:\My Documents\Zips\VFP\crystal\report1.rpt')
    ThisForm.olecontrol1.viewReport
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  15. #15
    کریستال ریپورت قابلیتهای زیادی داره ولی متاسفانه کار کردن باهاش مثل کشتی گرفتن با کسیه که بدنش رو روغن مالی کرده باشه
    در بکارگیری داینامیک خیلی منعطف نیست و با جابجائی مسیر فایلها شروع میکنه به قر و اطوار ریختن
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  16. #16
    من یه نمونه پیش نمایش چاپ برای فاکس خودم ساختم . گزارشات رو درون یک window باز می کنه در ضمن موقع چاپ هم ار بین نمی ره با اون راحت کار می کنم نیازی هم به چیز دیگه ای نیست اگه کسی می خواد تا بهش بدم ولی کار سختی نیست همش 4 خط کده

  17. #17
    سلام

    چرا همینجا Upload نمیکنید؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  18. #18
    بابا چطوری آپلود کنم یکی اینجا آپلود کردن رو یاد من بده این فرم رو پر از نمونه برنامه و ebbok فاکس پرو می کنم

  19. #19
    دوست عزیز خوب میتونی از briefcase یاهو استفاده کنی با هر اکانتی که بسازی میتونی 30 مگ توش بریزی .

    یه فکر بهتر یه gmail دیگه بساز و از Gmail Drive استفاده کن بهت 2 گیگ فضا میده و فایلها تو بصورت email تو inbox واستون نگهداری میکنه. از این بهتر دیگه چی میخوای؟ 2 گیگ

    اگه gmail نداری آدرس میلتو بده تا برات invite بفرستم.
    Gmail Drive هم میتونی تو www.softpedia.com دانلود کنی.( 200 کیلوبایت هست.)
    قبلا تو لیست top ها بود الانو نمیدونم.
    البته میتونی تو سایتش search کنی.

  20. #20
    مرسی منظورم توی همین فرم بود اونها رو که بلدم

  21. #21
    سلام

    باید دکمه برو به حالت پیشرفته را بزنید اون تو ضمیمه را بعنوان آپلود انتخاب کنید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  22. #22
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    این برنامه تون و تو ویژوال فاکس 9 هم امتحان کردین؟
    احتمال 99 درصد کار نمیکنه باید از reprt form استفاده کرده باشید در 9 اگر برای فرمتون اسکرول گزاشته باشید کار نمیکنه اگر هم که در آخر دستور بهش window داده باشین من که امتحان کردم فرقی نمیکنه به خود پرویو
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  23. #23
    دوست عزیز اولا برنامه رو توی نسخه 9 نوشتم . اما من هم اسکرول نذاشتم صفحه به صفحه با زدن کلید عقب و جلو می ره اما خوبیش اینه که کلیدها رو هم فارسی می تونی بذاری و در ضمن همه چیز توی مدیریت خودته . دارم سعی می کنم واسش اسکرول هم بذارم اگه بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •