کسی از دوستان راهی بلده یا به نظرش میرسه که به وسیله اون بشه از لاگین کردن یه یوزر بر روی دو کلاینت به صورت همزمان جلوگیری کرد. یعنی کاربران نتونند به طور همزمان بر روی دو کلاینت لاگین کنند.
کسی از دوستان راهی بلده یا به نظرش میرسه که به وسیله اون بشه از لاگین کردن یه یوزر بر روی دو کلاینت به صورت همزمان جلوگیری کرد. یعنی کاربران نتونند به طور همزمان بر روی دو کلاینت لاگین کنند.
Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up
دوست عزیز
شما در تنظیمات Domail خود میتوانید مشخص کنید که هر کاربر فقط از روی کدام Client یا IP آدرس بتواند به سرور کانکت بکند
من نمیخواهم کاربر را مجبور کنم فقط بتواند بر روی یک کلاینت خاص لاگین کند بلکه میخواهم کاری کنم که اگر بر روی یک کلاینت لاگین کرد تا زمانیکه لاگاف نکرده نتواند بر روی کلاینت دیگر لاگین کند. نرم افزاری که آقای houtanal معرفی کردن کارش همین است ولی من اونو نصب کردم فقط روی سرورم درست کار میکنه ولی بر روی بقیه کلاینتها کار نمیکنه. تمام توضیحات Help ش رو هم خوندم و مو به مو کارهایی که گفته بود انجام دادم ولی نشد.
limit concurrent logon sessions
http://www.windowsitpro.com/Article/...993/47993.html
سلامنوشته شده توسط anubis_ir
خیلی عالی بود فعلا دانلود کردم تا بعد فرصت کنم نصبش کنم
![]()
آقای anubis_ir من امتحان کردم. همه چیز طبق اون چیزی که گفته پیش میره فقط از لاگین کردن بیشتر از یکبار جلوگیری نمیکنه. یعنی دقیقا همون کاری که من میخوام بکنه. لطفا اگر شما امتحان کردید و قلق خاصی داره بگین.
اقا تو خود تنظیمات دامین کنترلر همچین تنظیمی هست اگه خواستی ادرس بدم
سلام
a.joolaie ورودت رو هم تبریک می گماقا تو خود تنظیمات دامین کنترلر همچین تنظیمی هست اگه خواستی ادرس بدم
خدا خیرت بده بگو آدرسش کجاست استفاده کنیم
منتظر اطلاعات شما هستیم
![]()
سلامنوشته شده توسط a.joolaie
آقا چی شد
ما هنوز چشم انتظاریم
![]()