نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چگونه میتوان یک زیر سایت بصورتsub.domain.comایجاد کرد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Tick چگونه میتوان یک زیر سایت بصورتsub.domain.comایجاد کرد

    من میخواهم برای سایت خودم یک زیر سایت درست کنم مثلا ادرس سایت منhttp://www.ghafoori.comاست و حالا میخواهم یک صفحه با ادرس
    http://www.sub.ghafoori.comایجاد کنم
    چکار باید بکنم اگر کسی بلد است راهنماپی کند با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله ghafoori : چهارشنبه 11 آبان 1384 در 16:23 عصر دلیل: درج توضیح جدید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    برای ایجاد SubDomain باید از طریق کنترل پنل سایت خود اقدام کنید البته توجه داشته باشید که در همه پلن ها این سرویس ارائه نمی شود پس بهتر است با قسمت پشتیبانی هاست تماس بگیرید.
    موفق باشید

  3. #3
    این سوال چه ربطی به ASP.NET داره ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    من میخواستم بدونم چگونه برنامه های cms که با asp.net نوشته شده اند می توانند subdomain ایجاد کنند
    مانند cms شرکت اریانک یا سیستم مدریت وبلاگ در سایت بلاگفا

  5. #5
    جوابتون رو دادم ;)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    هیچ کی مثل ایرونی نمیشه
    پست
    134
    چه طوری می شه از طریق پروژه یک ساب دامین ایجاد کرد؟
    یعنی با ASp

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    هیچ کی مثل ایرونی نمیشه
    پست
    134
    بابا به خودتون فشار نیارید.این همه پاسخ آخه.ت.من وقت ندارم بخونم

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط ghafoori
    من میخواهم برای سایت خودم یک زیر سایت درست کنم مثلا ادرس سایت منhttp://www.ghafoori.comاست و حالا میخواهم یک صفحه با ادرس
    http://www.sub.ghafoori.comایجاد کنم
    چکار باید بکنم اگر کسی بلد است راهنماپی کند با تشکر

    سلام جوابت اینجاست .
    http://weblog.hajshafieeha.com/ali/a...10/30/137.aspx

  9. #9
    اگه یک سرچ بکنید بد نیست چون این سوال چندین بار پرسیده شده

  10. #10
    میشه یکم در مورد این کد ها توضیح بدید
    با چه زبونی ؟ ناقص نیست؟

    strUserID="ali"
    strServer="server"
    strRoot="c:\inetpub\wwwroot\"
    strDomain=".myweb.ir"
    Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set f = fso.CreateFolder(strRoot&strUserID)
    set locatorObj = CreateObject("WbemScripting.SWbemLocator")
    set providerObj = locatorObj.ConnectServer(strServer,"root/MicrosoftIISv2")
    set serviceObj = providerObj.Get("IIsWebService='W3SVC'")
    Bindings = Array(0,0)
    Set Bindings(0) = providerObj.get("ServerBinding").SpawnInstance_()
    Bindings(0).IP = ""
    Bindings(0).Port = "80"
    Bindings(0).Hostname = strUserID&strDomain
    Set Bindings(1) = providerObj.get("ServerBinding").SpawnInstance_()
    Bindings(1).IP = ""
    Bindings(1).Port = "80"
    Bindings(1).Hostname = "www."&strUserID&strDomain
    strSiteObjPath = serviceObj.CreateNewSite(strUserID, Bindings, strRoot&strUserID)
    Set objPath = CreateObject("WbemScripting.SWbemObjectPath")
    objPath.Path = strSiteObjPath
    strSitePath = objPath.Keys.Item("")
    Set serverObj = providerObj.Get(strSiteObjPath)
    serverObj.Start





  11. #11
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    فکر کنم asp هستش

  12. #12
    من نتونستم ازش استفاده کنم میشه یه نفر آدم خیّر لطف کنه و به vb.net یا C#‎ تبدیلش کنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    Please Explain !

  14. #14
    واضح است من خواستم یه نفر این کد رو که تو صفحه قبل نوشتم به وی بی دات نت تبدیل کنه

  15. #15

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن Domain و سایت جدید به IIS
    نوشته شده توسط Chabok در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1387, 07:59 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1387, 03:47 صبح
  3. تفاوت domain در لینوکس و ویندوز
    نوشته شده توسط meysam39 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 29 مهر 1384, 15:55 عصر
  4. چک کردن domain
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1384, 19:29 عصر
  5. ارتباط دو کامپیوتر از طریق پورت comباvb
    نوشته شده توسط tohidh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 15:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •