نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کسی تابع تبدیل عدد به حروف تو سی شارپ رو داره ؟؟!!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    Talking کسی تابع تبدیل عدد به حروف تو سی شارپ رو داره ؟؟!!

    اگه دارین به منم بدین....... ممنون میشم .

  2. #2
    سلام
    این برنامه رو دانلود کن ، خیلی وقت پیش نوشتمش ، محدودیت عددی داره و اگه
    بخوای گسترشش بدی کافیه چند تا تابع بهش اضافه کنی.
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Asgari : شنبه 10 اسفند 1387 در 13:54 عصر
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    Thumbs down

    عزیزم من منظورم فارسی همین تابع بود . انگلیسی شو خودم دارم هیچ محدودیتی هم نداره .
    شما هم میتونید ازش استفاده کنید ;)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    با سلام
    میشه با یه مثال کوچک طرز استفاده از توابع اینdll را بگید
    من نتونستم ازش استفاده کنم

    ضروریه لطفا" کمک کنین
    آخرین ویرایش به وسیله bahman.net : پنج شنبه 18 خرداد 1385 در 23:45 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267

    Reader.NumberReader.ReadNumber(12345, Reader.NumberReader.Mode.Read)

    1- با فارسی مشکلی نداره (فارسی رو پشتیبانی می کنه)
    2- کدش رو با Reflector می تونید بررسی کنید (بازش گذاشتم)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بچه اشکور شهرستان رودسر
    سن
    47
    پست
    243

    نقل قول: کسی تابع تبدیل عدد به حروف تو سی شارپ رو داره ؟؟!!

    منظورتان اینه مه عدد 123 را به صدو بیست و سه تبدیل کنه !

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    22

    نقل قول: کسی تابع تبدیل عدد به حروف تو سی شارپ رو داره ؟؟!!

    نقل قول نوشته شده توسط s_ahmadneya مشاهده تاپیک
    منظورتان اینه مه عدد 123 را به صدو بیست و سه تبدیل کنه !


    آره اگه دارید بدین چون منم کارم خیلی گیر اینه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بچه اشکور شهرستان رودسر
    سن
    47
    پست
    243

    نقل قول: کسی تابع تبدیل عدد به حروف تو سی شارپ رو داره ؟؟!!

    نقل قول نوشته شده توسط hosseini1980 مشاهده تاپیک
    آره اگه دارید بدین چون منم کارم خیلی گیر اینه
    سلام برنامه را از پست 174 لینک زیر دانلود نمایید. موفق باشید

    https://barnamenevis.org/showth...188#post645188

تاپیک های مشابه

  1. نرم افزاری برای مهندسی معکوس؟؟
    نوشته شده توسط naeeme در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 23:06 عصر
  2. برنامه چت ؟؟ :-؟
    نوشته شده توسط farazjoonam در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 12:05 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 16:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •