نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بدست آوردن مجموع یک فیلد

  1. #1
    محروم شده آواتار محسن شمس
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    ُShams1366@yahoo.com
    پست
    243

    Question بدست آوردن مجموع یک فیلد

    آقا من اگر بخواهم مجموع یک فیلد حقوق را بدست می اورم بدون اینکه رکورد ها را تک تک مرور کنم باید از چه کدی استفاده کنم

    من با ADO کار می کنم

    ممنون .

  2. #2
    از adoquery استفاده کن
    و بنویس:

    select sum(hoghoogh) from table1 where condition

    تابع sum مجموع فیلدها را بهت میده.
    avg میانگینشو
    min کمترین
    max بیشترین
    count تعداد سطرها را

    موفق باشی
    -----------------------------
    التماس دعا

  3. #3
    محروم شده آواتار محسن شمس
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    ُShams1366@yahoo.com
    پست
    243
    اینو کجاش بنویسم

  4. #4
    در ویژگی SQL بنویسید.

  5. #5
    سلام
    بعد از اینکه adoquery ات را به sql وصل کردی!
    در رویداد همون دکمه ای که می خواهی با کلیکش مجموع حقوق بدست بیاد بنویس
    مثلا به این صورت

    procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
    var
    o:integer;
    str:string;
    begin
    str:='select sum(hoghoogh) from table1';
    ADOQuery1.SQL.Clear ;
    ADOQuery1 .sql.Add(str);
    ADOQuery1.Open ;
    o:=ADOQuery1.Fields[0].AsInteger ;
    label1.Caption :=inttostr(o);
    end;

    ومفق باشید
    التماس دعا

  6. #6
    حال اگه نخوایم و مثل bde بخواهیم از یک clientdataset استفاده کنیم میشه یا نه ؟

  7. #7
    محروم شده آواتار محسن شمس
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    ُShams1366@yahoo.com
    پست
    243
    سلام
    بعد از اینکه adoquery ات را به sql وصل کردی!
    در رویداد همون دکمه ای که می خواهی با کلیکش مجموع حقوق بدست بیاد بنویس
    مثلا به این صورت

    کد:

    procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
    var
    o:integer;
    str:string;
    begin
    str:='select sum(hoghoogh) from table1';
    ADOQuery1.SQL.Clear ;
    ADOQuery1 .sql.Add(str);
    ADOQuery1.Open ;
    o:=ADOQuery1.Fields[0].AsInteger ;
    label1.Caption :=inttostr(o);
    end;
    ومفق باشید
    التماس دعا
    آقا دستت درد نکنه

    الهی خیر ببینی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •