نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: API در VB.NET

  1. #1

    API در VB.NET

    کسی مقاله ای در مورد طرز استفاده توابع API در VB.NET نداره

  2. #2
    استفاده از API ها بر میگرده به تجربه شما و اینکه حتماً باید API ها را بشناسید
    برای استفاده از API ها این دو مثال مفیده

    C#‎
    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("kernel32  ")]
    private static extern int Beep(int dwFreq,int dwDuaration);


    Beep(200,100);

    VB
    Private Declare Function Beep Lib "kernel32" (ByVal dwFreq As _
    Integer, ByVal dwDuration As Integer) As Integer
    Beep(200,100)


    2
    C#‎
    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("User32")]
    private static extern System.IntPtr GetWindowDCSystem.IntPtr i);

    چون در .NET Framework چیزی به نام Pointer نداریم ولی یه چیز ی داریم به نام System.IntPtr

    private void Form1_Paint(object sender, System.Windows.Forms.PaintEventArgs e)
    {
    System.IntPtr pt=GetWindowDC(this.Handle);
    Graphics g=Graphics.FromHdc(pt);
    g.DrawIcon(this.Icon,200,0);
    }



    Private Declare Function GetWindowDC Lib "User32" (ByVal i As _
    System.IntPtr) As System.IntPtr
    Private Sub Form1_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles MyBase.Paint
    Dim pt As System.IntPtr = GetWindowDC(Me.Handle)
    Dim g As Graphics = Graphics.FromHdc(pt)
    g.DrawIcon(Me.Icon, 200, 0)
    End Sub

    شما دنبال چه API می گردید؟
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله مطهر : پنج شنبه 05 آبان 1384 در 17:32 عصر

  3. #3
    این را پیدا کردم ولی برای VB6 است . باید یه کمی بیشتر بررسیش کنی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •