نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: الگوریتم بازگشتی بزرگترین مقسوم علیه دو عدد

  1. #1

    Post الگوریتم بازگشتی بزرگترین مقسوم علیه دو عدد

    کی میتونه بزرگتزین مقسوم علیه دو عدد رو به صورت بازگشتی محاسبه کنه؟

  2. #2
    من به زبان پاسکال واسه N عدد نوشتم ... باشد که رستگار شوید!
    متغیرها رو تعریف نکردم خودت چک کن

    FUNCTION bmm(a,b:integer):integer;
    var
    r,n,m:integer
    begin
    a:=abs(a);
    b:=abs(b);
    m:=a;
    n:=b;
    if n>m then
    begin
    m:=b;
    n:=a;
    end;
    r:=m mod n;
    if r=0 then bmm:=n
    else
    bmm:=bmm(n,r);
    end;
    ---
    var
    !!
    begin
    m1:=a[1];
    for i:=2 to n do
    m1:=bmm(m1,a[i]);
    writeln(m1);

    end;
    آخرین ویرایش به وسیله Developer Programmer : شنبه 30 مهر 1384 در 09:34 صبح

  3. #3
    فکر کنم دوست عزیزمان خیلی الگوریتم را پیچیده کردن من با زبان c می نویسم . کار اصلی که انجام می دهد روش نردبانی است که از این طریق ب.م.م بدست می آید :
    #include<stdio.h>
    int BMM(int a,int b){
    if (a%b==0)
    return b;
    else
    return BMM(b,a%b);
    }
    void main(void){
    int a,b,c;
    scanf("%d%d",a,b);
    c=BMM(a,b);
    printf("%d",c);
    }

    اگر این کد به دردت خورد اطلاع بده اگر نخورد باز هم بگو چرا به دردت نخورد ؟

  4. #4
    فکر کنم دوست عزیزمان خیلی الگوریتم را پیچیده کردن
    تنها تفاوت کدتان با کد بنده در کمتر بودن تعداد متغیرها است !
    علت بهینه نبودن کدم واسه اینه که به صورت Online نوشتمش !!
    آخرین ویرایش به وسیله Developer Programmer : دوشنبه 02 آبان 1384 در 16:48 عصر

  5. #5
    از دوستان به خاطر راهنماییتان تشکر می کنم

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    4

    نقل قول: الگوریتم بازگشتی بزرگترین مقسوم علیه دو عدد

    نقل قول نوشته شده توسط gm.sara مشاهده تاپیک
    فکر کنم دوست عزیزمان خیلی الگوریتم را پیچیده کردن من با زبان c می نویسم . کار اصلی که انجام می دهد روش نردبانی است که از این طریق ب.م.م بدست می آید :
    #include<stdio.h>
    int BMM(int a,int b){
    if (a%b==0)
    return b;
    else
    return BMM(b,a%b);
    }
    void main(void){
    int a,b,c;
    scanf("%d%d",a,b);
    c=BMM(a,b);
    printf("%d",c);
    }
    اگر این کد به دردت خورد اطلاع بده اگر نخورد باز هم بگو چرا به دردت نخورد ؟

    سلام

    لطفا در مورد این کد یه کمی توضیح بدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •