نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اضافه کردن نام فیلد به لیست فیلدهای Table در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883

    اضافه کردن نام فیلد به لیست فیلدهای Table در زمان اجرا

    اضافه کردن نام فیلد به لیست فیلدهای تابل در زمان اجرا
    با سلام
    طاعات و عبادات قبول
    حتما می دونید که اگر روی کامپوننت تابل دابل کلیک کرده و سپس Add All Field رو بزنید فیلدها به لیست اضافه می شوند . حالا من میخام همین کار رو در زمان اجرا انجام بدم یعنی در حین اجرای برنامه بتونم به این لیست اضافه کنم . کسی می تونه کمک کنه؟

  2. #2
    شما احتیاجی به این کار ندارین. (چون غیر ممکنه!!)
    دقت کنید که این لیست هنگام طراحی خالی باشد. در زمان اجرا هم برای دسترسی به فیلدها از توابعی مثل FieldByName ، Fields و ... استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    میخواهی رکورد جدید نعریف کنی یا نه.

    اگر میخواهی رکورد جدید تعریف کنی که کاری نداره.

    اون کار رو هم میشه انجام داد فقط باید نوعشو بدونی :

    AdoTable1Famil: TWideStringField;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    شما احتیاجی به این کار ندارین.
    بعضی از کارها را فقط دز حالتی که در بالا توضیح دادم میشه روی فیلد انجام داد و استفاده از دستورات FieldByName ، Fields و... بی فایده است.
    اون کار رو هم میشه انجام داد فقط باید نوعشو بدونی
    نمی خام فیلد جدید تعریف کنم ، نوعش رو هم می دونم ، اما نمی دونم چطور باید به لیست اضافه کرد.اگه میشه بیشتر توضیح بدین.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    به این شکل :

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    Var
    AdoTable1City_Name : TWideStringField;
    begin
    AdoTable1City_Name := TWideStringField.Create(Self);
    AdoTable1City_Name.FixedChar := True;
    AdoTable1City_Name.FieldName := 'City_Name';
    AdoTable1City_Name.DisplayLabel := 'City_Name';
    AdoTable1City_Name.Size := 50;
    AdoTable1City_Name.DataSet := ADOTable1;
    ADOTable1.Active := True;
    With ADOTable1 Do
    Begin
    Insert;
    Edit;
    AdoTable1City_Name.AsString := 'Khaki';
    Post;
    End;
    end;


    فقط کاری که شما باید انجام بدید اینکه متغیرتون رو به صورت global تعریف کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    ممنون.حل شد.
    اینم یه شهرت برا آقا مصطفی.حالشو ببر
    آخرین ویرایش به وسیله MNosouhi : چهارشنبه 27 مهر 1384 در 13:17 عصر

تاپیک های مشابه

  1. how Insert in ADO Table but not at end of table
    نوشته شده توسط mirhashemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 13:08 عصر
  2. تعداد رکورد در یک table
    نوشته شده توسط ebadian در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1385, 02:19 صبح
  3. چک کردم وجود table
    نوشته شده توسط I,Nobody در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 13:04 عصر
  4. پیدا کردن اسم سایر table
    نوشته شده توسط 3nitro در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 08:08 صبح
  5. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •