نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساخت فرم با شکلهای متنوع

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    50

    ساخت فرم با شکلهای متنوع

    اگه ممکنه یک نفر من را در ساخت فرم با شکلهایی غیر از مربع و مستطیل یاری کند؟
    راستی من چطور می توانم بدون ایجاد فرم روی صفحه ذسکتاپم چیزی بنویسم؟
    مرسی.

  2. #2
    این سورس را یه نگاه بزن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    50
    آقا دستت درد نکنه از این همه راهنمایی های خوب خوب. یه لطفی هم در حق من بکن. اگر می دانی برایم توضیح بده چطور یه فایل setup بسازم که با اون بتونم داخل کامپیوتر هایی که sql server نصب نیست برنامه خودم را اجرا کنم.(برنامه من چند تا پایگاه داده sql nhvi) اگه بتونی کمکم کنی که واقعا ازت ممنون می شم.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    50
    اقا من جواب سوالم رو اینجا دیدم فعلا دستت درد نکنه.
    http://www.barnamenevis.org/sh...7&page=1&pp=10

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    game net
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: ساخت فرم با شکلهای متنوع

    propery region حتما به شما کمک خواهد کرد

  6. #6

    Smile نقل قول: ساخت فرم با شکلهای متنوع

    سلام دوستان عزیز
    شما می تونید از property ای به نام region در فرم استفاده کنید و آنر به هر شکلی که می خواین در بیارین.
    کد زیر فرم رو بصورت بیضی در میاره.
    امیدوارم بتونید با توجه به این راهنمایی فرمتون رو به شکلی که می خوای در بیارین .
    این کد ها رو در رویداد paint از فرمتون قرار بدید.
    کلاس grphicspath شامل تمامی اشکال پر کاربرد می باشد.
    System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath p = new System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath();
    p.AddEllipse(0, 0, 150, 200);
    System.Drawing.Region r1 = new System.Drawing.Region(p);
    this.Region = r1;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •