نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: تنظیم اندازه برگه

  1. #1

    Question تنظیم اندازه برگه

    من می خواهم اندازه صفحه گزارشم در کریستال ریپورت را به صورت دلخواه تنظیم کنم مثلا 12*6 ولی در خود کریستال چیزی برای تنظیم کاغذ و کوچک و بزرگ کردن آن پیدا نکردم اگر کسی راحش را میدونه لطفا به من بگه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243
    سرچ کن قبلا دوستان گفتن راهشو

  3. #3
    با عرض سلام خدمت دوستان و جناب GentleGuy
    راستش رو بخواهید من خودم کل این سایت و تمام انجمن های خارجی را هم مطالعه کردم
    کریستال ریپورت دارای چنین خاصیتی نمی باشد
    منظورم Paper Size است .

    در سایت Crystal Decesions هم نوشته بود که باید یک سایز در ویندوز تعریف کنید
    و پیش فرض سایز پرینتر قرار دهید .

    موفق و پیروز باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257
    سلام به همه
    من کریستال ریپورت تحت دات نت 2003 دارم
    می خواستم بدونم چه جوری می تونم برگه A4 رو افقی کنم.
    یعنی اندازه آ4 ولی به صورت افق . یا اینکه موقع چاپ برگه 90 درجه بچرخه
    ضمنا این چیزی که شما ( محسن جان ) گفتین چه جوریه ؟ یعنی چه جوری سایز تعریف کنیم ؟
    ممنون اگه کمک کنین

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    آقای چابک صحیح می فرمایند برای اینکه یه سایز غیر متعارف برای کاغذ تعریف کنی باید همان راه رو بری و اینکه کاغذ A4 به صورت افقی باشه که دیگه خیلی تابلو هستش یه گزینه Landscape توی Printer Setup هست اونو باید انتخاب کنی.
    البته فقط موقعی فعال میشه که گزینه No Printer رو فعال کنی وگرنه از تنظیمات پرینتر نصب شده روی سیستم شما استفاده میکنه.

  6. #6
    برای تعریف سایز جدید کاغذ از این راه عمل کنید :

    1.به مسیر زیر بروید :
    Control Panel \ Printers and Faxes
    2.روی صفحه راست کلیک کرده و گزینه ی Server Properties را انتخاب نمایید .
    3.در این قسمت تیک Create a new form را بزنید و نام سایز کاغذ و سایز کاغذ و ابعاد رو تنظیم کنید .
    4.Save form را بزنید و تیک Create a new form را بردارید .
    5.تمامی پیش فرض های پرینر خود را روی سایز جدید تنظیم کنید .

    موفق و پیروز باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257
    یه چیز دیگه
    این گزینه NoPrinter دیگه کجاست ؟ ( من دو سه روز به کامپیوترم دسترسی ندارم .واسه همین اینا رو می پرسم )

  8. #8

    Smile No Printer

    نقل قول نوشته شده توسط emad4000
    یه چیز دیگه
    این گزینه NoPrinter دیگه کجاست ؟
    مربوط به تنظیمات پرینتر در کریستال ریپورت می باشد

  9. #9
    ممنون
    ولی من چیزی سر در نیاوردم
    آیا نمیشه در کد نویسی اندازه کاغذ را مشخص کرد
    چون من می خواهم اطلاعات بانکم را به جای کاغذ a4 بر روی یک کارت 12*6 پرینت کنم
    باید چه کار کنم

  10. #10
    به نظر من راهی بجز این کار ندارید
    یعنی تعریف سایز کاغذ جدید در ویندوز و استفاده از آن
    چون بصورت کد نویسی من که ندیدم بشه ساز کاغذ رو تنظیم کرد .
    ولی راه بالا همچین بدک هم نیست . جواب میده . مطمئن باشید

  11. #11
    آقا اینقدر پاس ندید اگه هست آدرسش بدید

  12. #12
    آقای چابک این حرف منطقی نیست

  13. #13
    به من چه که منطقی نیست .
    من که خودم 20 الی 30 ساعت اینترنت رو روی این کار گذاشتم . ولی چیزی پیدا نکردم
    چیکار کنم . اگه یه راهی پیدا کنید که از تو برنامه بشه سایز تعریف کرد دستتون رو میبوسم.
    چون خودم واقعا بهش احتیاج دارم .

    این چند تا لینک هم گویای این مطلب است :
    http://groups.google.com/group/micro...97662b7e2b1094
    http://groups.google.com/group/micro...701817a0c45bd8

    اگه راهی پیدا کردین ما رو فراموش نکنید

  14. #14

    تنظیم کاغذ

    من هم همین مشکل را داشتم به این نتیجه رسیدم که در خود کریستال با گزینه page set up این کار را انجام بدهم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    میشه توی سایت بگردید پیدا می شه . من حرفی ندارم بگم . ولی وقتی خودم سوال دارم یا یه فایل می خوام 2000 سال پیش توی سایت بوده می گن هی بگرد و خوب ظاهرا قانونش اینه دیگه پاس کاری باید کرد . خلاصه می شه و من بلدم ولی بگردید پیدا می شه

  16. #16
    منم سوال دارم که چطوری با کد report.rdlc را landscape کنم
    اگه میشه جواب بدید ممنون میشم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    میدونم که یکی از دوستان بنام کم حوصله که سابقا وی بی 6 کار می کردند توی این زمان خیلی کار کرده بودند میتونین اگه هنوز کاربر فعال سایت هستند ازشون سوال کنین

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147
    به نظر من هم شما الگر پرینتر را ست کنید و از پیج ستاپ تنظیم کنید

  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    نوشهر-ساری-تهران
    پست
    12
    با سلام و خسته نباشید
    این مشکل اندازه کاغذ همیشه خر ادمو می گیره
    من خودم تو Rave و FastReport این مشکلو داشتم . نتونستم حلش کنم در نهایت به کاربران سیستم به صورت کاملا دستی در Control Panel آموزش دادم که چطوری اندازه کاغذ و نوع چاپگرو عوض کنم
    اگه دوستان اطلاعات دارن دریغ نکن . به Delphi و C3.Net 2005
    سپاسگذارم

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62
    با سلام
    هر چند که بیشتر از 2 سال از طرح این سوال گذشته و احتمالا دوستان عزیز مشکلشون برطرف شده، ولی باید عرض کنم که امکان تعریف اندازه کاغذ (کاغذهائی که چاپگر پیش فرض پشتیبانی می کنه) وجود داره، همچنین این امکان فراهم هست که افقی یا عمودی بودن کاغذ رو هم از طریق کد تعیین کرد.

    Private Sub CRViewer1_PrintButtonClicked(UseDefault As Boolean)
    rptX.PaperSize = crPaperA4
    rptX.PaperOrientation = crLandscape
    End Sub

    امیدوارم که این کدها برای دوستانی که هنوز به دنبال جواب هستن، مثمر ثمر واقع بشه.

    موفق باشید.

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    121
    باسلام - جهت ست کردن کریستال ریپورت بصورت افقی از کد زیر استفاده کنید :

    rpt.PrintOptions.PaperOrientation = PaperOrientation.Landscape

  22. #22

    ساخت كاغذ با اندازه دلخواه توسط كدنويسي

    براي دوستاني كه سي شارپ كار ميكنند :
    ايجاد سايز سفارشي كاغذ براي چاپگر در سي شارپ
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  23. #23

    نقل قول: تنظیم اندازه برگه

    یک برنامه ساده برای تنظیم اندازه صفحه در پیرینت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •