نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دیتا گرید و اتصال داده به آن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    دیتا گرید و اتصال داده به آن

    private void Form1_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    //SqlDataReader oReader = null;
    SqlConnection oConnection = null;
    oConnection = new
    SqlConnection("server=localhost;uid=sa;pwd=yaa li;database=FaraLinkCenter");

    string sSelectSQL = "SELECT id as Name FROM tblDataGrid";
    SqlCommand oCommand = new SqlCommand(sSelectSQL,oConnection);

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("Select * from tblDataGrid", oConnection);
    //open the connection, and use the reader to populate the combobox
    oConnection.Open();
    //oReader = oCommand.ExecuteReader();

    DataSet ds = new DataSet();
    // fill dataset
    da.Fill(ds, "tblDataGrid");// write dataset contents to an xml file by calling WriteXml method
    // Attach DataSet to DataGrid
    dataGrid1.DataSource = ds.DefaultViewManager; }


    Could not copy temporary files to the output directory.
    The file 'WindowsApplication1.exe' cannot be copied to the run directory. The process
    cannot access the file because it is being used by another process.
    The file 'WindowsApplication1.pdb' cannot be copied to the run directory. The process cannot access the file because it is being used by another process.



  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    خظای شما به این معنا است که یکبار برنامه را اجرا کرده اید و هنگ کرده است سپس قصد دارید یکبار دیگر برنامه را کامپایل کنید. این اجازه را به شما نمی دهد چون نمی تواند فایل exe جدید را روی قدیمی ایجاد کند چون هنوز در حال مصرف است. پس باید یکبار سیستم را ریست کنید. حتی task manager هم جواب نمی دهد و فقط ریست .....

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    در مورد کدنویسی مشکلی نیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    کد را اجرا کنید. متوجه خواهید شد :wink:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •