نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل در کندی اجرای برنامه

  1. #1

    Angry مشکل در کندی اجرای برنامه

    با سلام به دوستان
    برنامه ای که نوشتم باvb.net هست و از design برخورداره حجمش کلا 46mg به نظرتون این زیاده و اینکه من در زمینه فرم ها از عکسهایی به حجم k30 یا 40k استفاده کردم و 25 فرم دارم.
    ضمنا چندتاgif و همینطور icon هم زیاد دارم ولی خوب با همه اینا حجمش 46mg !!!؟
    لطفا راهنمایی کنید نمیدونم اشکال از کجاست؟

  2. #2

  3. #3
    میشه دقیقا توضیح بدید چکار باید کرد؟من نمی دونم چطوری؟ و ایا فقط مشکل از عکس هاست؟

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    لود کردن فایل در زمان اجرا فقط حجم اون رو کم می کنه(فایل چند بخش میشه) وگرنه دردی رو از سرعت برنامه دوا نمی کنه
    سعی کن حجم عکس ها رو با فتوشاپ کم کنی(گزینه Save As For Web )

  6. #6
    در save as for web روی چه گزینه هایی باید کار کنم که کیفیت ظاهری عوض نشه ولی حجم کم بشه؟

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal
    سلام
    مگه نمی خواهید حجم فایل اجرایی رو کم کنید

    عکس ها رو روی هارد ذخیره کنید
    و اونا رو لود کنید

    Picurebox.Image = New System.Drawing.Bitmap(FilePath)


    من با این دستور کار کردم ولی error میده!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    این فقط یه نظزیه هست وگرنه کیفیت میاد پایین(یا خدا یا خرما)
    ولی پیشنهاد میکنم برنامه ات جوری باشه که همه عکسها لازم نباشه یکباره لود بشن

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    250
    حجم عکسها رو کم کن .این تنها راهه وگرنه حجم exe همش میره بالا ولی فکر نمیکنم تو سرعت اجرای برنامه تاثیری داشته باشه فقط حجم exe رو میبره بالا.

  10. #10

    بهترین پاسخ را از من بخواه که قبل با این مشکل برخورد کردم

    ابتدا تا پایان کار خودت تصاویر را اگر رنگی هستند را به سیاه وسفید تبدیل کن تا سرعت disiner بیشتر بشه
    دوم آنکه برای لود کردن نیاز به زمان است ناراحت نشه
    ولی عمل بالا تا حد زیادی از سرعت کار بالا میبرد

  11. #11

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    Kermanshah
    پست
    87
    سلام دوست عزیز...
    مشکلی که شما دارین کاملا طبیعی هست و دلیلی نداره بخوای جحم برنامه ات رو با پایین آوردن کیفیت عکسها یا... کم کنی...وقتی برنامه setup میسازی یه فایل در حد 2-3 mg ایجاد میشه که با نصب اون روی clintها اونا میتونن یه فایل exe از برتامه رو به دست بیارن و اجرا کنن...
    موفق باشی...

  13. #13
    با سلام
    همه دوستان راه های خوبی بیان کردن ولی شما می تونی از یک DLL و یا فایل رَس استفاده کنی (مثل Shell32.Dll) خود ویندوز

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420

    این یک مشکل نیست

    مشکل کندی Vb.net در Dotnetframework 2 هم حل نشده
    البته به نظر من این یک مشکل نیست. البته با پیشرفت علم کامپیوتر در سخت افزار این مشکل هم حل می شود.

  15. #15
    من دیگه مشکلی با کندی ندارم و کاملا برطرف شده از دوستان ممنونم

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    زیر آسمان شهر
    پست
    24
    فایل اجرایی برنامهم 208kb و حجم کل برنامه 4mb . حجم تصویر background هم 51 kb .

    وقتی که فرم لود میشه کل فرم به رنگ مشکی میاد بعد حالت صحیحش (چون فرم حالت مستطیلی در اجرا نداره به شکل تصویر بک گروندش است) بعد label ها رو مشکی نشون میده تا اینکه بالاخره فرم صحیح نشون داده میشه.البته این مراحل در حد چند ثانیه است ولی خب اصلا جالب نیست.
    حالا فکر میکنید مشکل از چیه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •