مشاهده دست آورد نظرسنجی: ادامه کار این تاپیک؟

رای دهنده
181. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    179 98.90%
  • خیر

    2 1.10%
صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 156

نام تاپیک: اطلاعیه: آموزش نرم افزارهای مدیریت شبکه

  1. #1

    Arrow اطلاعیه: آموزش نرم افزارهای مدیریت شبکه

    با عرض سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
    بنا به پیشنهاد یکی از دوستان تصمیم گرفتم یه تاپیک با عنوان فوق بزنم که در آن به آموزش نرم افزارهای مدیریت شبکه بپردازم. البته لزوما مباحث مطرح شده در این تاپیک مخصوص یک شبکه و وجود سرور و کلاینت نیست بلکه تمام کسانی که دوست دارند از روی کامپیوتر خود یه کامپیوتر دیگر را مدیریت کنند مفید خواهد بود. البته بنده هیچ ادعایی ندارم و قصدم از این کار فقط سبب شدن یک کار خیر است و از همه دوستان تقاضا دارم پیشنهادات، انتقادها، معلومات و... خود را دریغ ندارند. برای شروع قصد دارم (احتمالا از شنبه) آموزش DameWare NT Utilities رو که نرم افزاری قدرتمند و تقریبا ناشناخته است را شروع کنم. (آموزش گام به گام) بنابراین خواهشمندم تا آنموقع نظرات خود را در این مورد بیان نمایید.
    با سپاس فراوان.
    آخرین ویرایش به وسیله mhjb : پنج شنبه 17 شهریور 1384 در 10:07 صبح

  2. #2

    Arrow

    با سلام
    قبل از اینکه آموزش رو شروع کنم لازمه یه نکته‌ای رو یادآوری کنم و اون اینکه این قبیل نرم‌افزارها همان‌طور که قبلا گفتم کاربرد اصلیشان مدیریت شبکه است و بدین ترتیب که روی یه سرور نصب می‌شوند و کلاینت‌ها رو مدیریت (کنترل) می‌کنند. حال اگر کسی خواست توسط این نرم‌افزارها یه کامپیوتری که عضو دمین نیست رو مدیریت کنه یا اصلا دمینی در کار نیست و یه Workgroup وجود داره و یا یه کامپیوتری در یه Workgroup یا domain دیگه رو کنترل کنه کافیه که قبل از اجرای برنامه یکبار بر روی کامپیوتر مقصد لاگین کنه. بدین ترتیب که در Run ویندوز می‌نویسیم Computer Name\\ یا Computer IP\\ پس از اینکه پنجره لاگین باز شد کافیه که یوزر و پسورد ادمین Local رو وارد کنید بعد کار تمام است. شما می‌توانید هر کاری که اراده کنید بر روی آن کامپیوتر انجام دهید. البته اگر نرم‌افزار را بر روی سرور نصب کرده اید دیگر احتیاجی به لاگین کردن نیست. گاهی مواقع در ویندوز‌های XP وقتی که می‌خواهید از راه دور به آن لاگین کنید (کارهای فوق را انجام دهید) پنجره‌ای که باز می‌شود قسمت یوزرش Disable شده است. اگر چنین اتفاقی افتاد به Folder Option بروید و به تب View رفته و تیک جلو عبارت Simple File Sharing رو بردارید. لینک دانلودش رو هم براتون می‌زارم هر که خواست نصب کنه بسم الله.

    http://www.dameware.com/downloads/
    آخرین ویرایش به وسیله mhjb : چهارشنبه 10 خرداد 1385 در 06:24 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    ممنون

    موفق باشید

  4. #4

    Arrow

    با سلام مجدد.
    اگر نرم افزار را اجرا کنید در پنل سمت چپ شکلی شبیه شکل زیر خواهید دید.

    اگر نرم‌افزار را بر روی سرور نصب کرده باشید در قسمت Active directory می‌توانید دومین خود را ببینید واگر نرم‌افزار را بر روی کامپیوتر معمولی نصب کرده باشید در قسمت Microsoft Windows Network می‌توانید Workgroup های خود را ببینید. به هر حال کامپیوتری را که می‌خواهید ان را مدیریت کنید را انتخاب کنید. اگر بنا به هر دلیلی نتوانستید دومین یا کامپیوتر مورد نظر خود را پیدا کنید در پنل سمت چپ بر روی Non-Browsable Machine کلیک راست کنید و گزینه Add Machine را انتخاب کنید و با دادن IP کامپیوتر مورد نظر آن را در پنل سمت چپ وارد کنید. تا حالا باید شبیه شکل زیر را در پنل سمت چپ خود داشته باشید.
    فعلا یه خورده باهاش بازی کنید تا بعد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    Arrow

    با سلام مجدد
    امروز قصد دارم به برخی از کارهایی که با این نرم افزار می‌توان انجام داد رو توضیح دهم.
    با زدن گزینه Disk Drives از کامپیوتر مقصد می‌توانید تعداد پارتیشن‌ها، درایوها، فرمت، فضاهای پر و خالی رو میتوان مشاهده کرد.
    با زدن گزینه Event Log می‌توان تمام رخدادهایی که بر روی سیستم مورد نظر رخ داده یا در حال وقوع است را مشاهده کرد. مثلا شما می‌توانید بدون اینکه به خود زحمت رفتن تا کامپیوتر مقصد رو بدبن، Event هاش رو بخونید و مشکلش رو پیدا کنید.
    با زدن گزینه Groups می‌توانید حساب‌های کاربری کامپیوتر مقصد رو مشاهده کنید و جالب اینکه حتی می‌توانید خودتان یه Group جدید بسازید و کاربرانی که خواستید رو عضو این گروه قرار دهید یا کاربران موجود را از گروه‌های موجود حذف یا جابجا نمایید.
    با زدن گزینه Open Files شما علی القاعده باید بتوانید تمام فایل‌هایی که بر روی کامپیوتر مقصد باز هستند رو ببینید ولی من هیج‌موقع تنونستم بفهمم چرا کار نمی‌کنه.
    و اما یکی از بخش‌های بسیار جالب آن گزینه Processes است که در بخش بعدی توضیح می‌دهم. (بعد از نماز و ناهار)

  6. #6
    من مطمئنا شاگرد خوبی نخواهم بود ولی یک سوال اینست که این نرم افزاری که درس می دهید از کجا میشه تهیه و یا اجرا کرد

  7. #7
    آقای وکیلی عزیز
    در دومین پست همین تاپیک لینکش رو گذاشتم.

  8. #8

    Arrow

    و اما قسمت هیجان انگیز Processes:
    اگر بر روی این گزینه کلیک کنید شما می‌توانید Task Manager کامپیوتر مقصد رو ببینید. بله درست است شما می‌توانید Task Manager کامپیوتر دوستتان را از روی کامپیوتر خود ببینید با همان امکانات ولی در شکلی تقریبا متفاوت.
    شما می‌توانید هر برنامه‌ای را که بخواهید ببندید یا به اصطلاح آن را End Task کنید. بدین ترتیب که بر روی ان Task کلیک راست کرده و گزینه End Task رو انتخاب می‌کنید. البته شما می‌توانید از پنجره‌ای که باز شده درصد CPU اشغال شده را نیز در بالای فرم ببینید همچنین CPU ای که هر برنامه گرفته رو جلو آن خواهید دید. همچنین شما می‌توانید درصد حافظه ای که هر برنامه از سیستم گرفته است را با جزئیات کامل ببینید فقط کافی روش کلیک راست کرده و گزینه Memory Details رو انتخاب کنید. شما همچنین قادر خواهید بود از روی کامپیوتر خود یک فایل را از روی کامپیوتر مقصد برایش اجرا کنید بدین ترتیب که بر روی یکی از آیتم‌های لیست کلیک راست کرده و گرژزینه Run رو زده و بقیه‌اش هم که کاری نداره همه می‌فهمند. البته این توضیح رو هم بدم که این امکان برای من که همیشه به صورت ناقص کار کرده اگر کسی تونست از این امکان استفاده کنه یعنی برنامه بر روی کامپیوتر مقصد اجرا شد یه ندایی به من بده. برای من همیشه برنامه اجرا میشه ولی قابل استفاده نیست. خوب بگذریم.
    شاید خیلی ها بگویند که در این لیست اسم برنامه نوشته نمی‌شود و فقط نام فایل اجرایی آن نوشته می‌شود. بله این درست است چون این پنجره در اصل تب Process مربوط به پنجره End Task است و به اونایی که با فایل‌های اجرایی برنامه‌ها کمتر سروکار دارند شاید نتوانند از این پنجره استفاده کنند. اما اصلا نگران نباشید. اون هم راه حل داره. کافیه از آیکن‌هایی که پایین فرم هستند آیکن سوم رو (View Running Applications) است رو بزنید. اون وقت پنجره ‌ای باز میشه و اسم برنامه‌هایی که در حال اجرا هستند رو بهتون نشون میده. اگر عمری باقی بود در پست بعدی یه مثال جالب و کاربردی براتون می‌زنم.
    هم منتظرم و هم منتظر باشید!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    اقا دمت گرم دوست دارم چون کارت درسته ولی سوال در هنگام بدست گرفتن کنترل سیستم مقصد یوزر اون سیستم چی میبینه اصلان متوجه چیزی میشه یا نه؟

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار javadonline
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    javad2395@kashan.com
    پست
    64
    سلام آقا ممنون از لطفتون . ببینم این نرم افراری که میگین کار monitoring را هم انجام میده

  11. #11
    آره اگر صبر کنی به اون هم می‌رسیم.

  12. #12

    Arrow

    اولا: در جواب آقای Danial82 عرض کنم که اگر تنظیماتش رو درست انجام بدی اصلا متوجه نمی‌شه که داری کامپیوترش رو کنترل میکنه. ان شاءالله به اون هم می‌رسیم. البته اگه یادم رفت یادآوری کن.
    دوما: من هیچ فیدبکی از کارم ندارم. مثلا نمی‌دونم کسی تونست یه فایل رو از روی کامپیوتر مقصد اجرا کنه یا نه؟
    سوما: این هم مثال عملی که قولش رو داده بودم:
    فرض کنید دوست شما داره با اینترنت کار می‌کنه. شما می‌خواین بدونید که اون داره چه سایتایی رو میبینه. می‌دونید که اسم سایت‌ها همیشه روی تایتل اینترنت اکسپلورر نوشته میشه. خوب از روی کامپیوتر خود بر روی کامپیوتر دوستتان لاگین کنید برنامه را اجرا کنید و به کامپیوتر دوستتان وصل شوید. به قسمت Processes بروید و از آنجا آیکن View Running Application رو بزنید. شما می‌توانید تمام برنامه‌هایی که باز هستند رو ببینید از جمله اینترنت اکسپلورر و تایتل اون که اسن سایت توش است.
    خوب حالا اگر بخواهید او را اذیت کنید و مثلا سایت فلان را که باز کرده را ببندید باید چی‌کار بکنید؟ از داخل این پنجره که نمی‌شه برنامه‌ای رو End Task کرد. اون سایت مورد نظر (یا برنامه مورد نظر) رو انتخاب کنید. در جلو آن در ستون PID شماره‌ای که نوشته شده رو به خاطر بسپارید بعد پنجره را ببندید و در همان پنجره Processes در ستون PID آن شماره را پیدا کنید (برای راحتی کار می‌توانید بر حسب PID سورت کنید) و بر روی آن کلیک راست کنید و گزینه End Task رو بزنید و اون بیچاره رو اذیت کنید. (خواهشا خیلی او نو سرکار نزارین)
    خوب واسه امروز بسه. امشب یا فردا صبح برمی‌گردم. فقط منتظر هستم و باشید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    mhjb عزیز با تشکر از تاپیک باهال و جالبی که زدی چندتا نکته بنظرم رسید
    1- فکر میکنم مهمترین چیز و اولین چیزی که باید به اون اشاره کنی اینه که چه تنظیماتی انجام بدیم تا طرف متوجه نشه چون اگه طرف متوجه بشه دیگه .....

    نقل قول نوشته شده توسط mhjb
    اولا: در جواب آقای Danial82 عرض کنم که اگر تنظیماتش رو درست انجام بدی اصلا متوجه نمی‌شه که داری کامپیوترش رو کنترل میکنه. ان شاءالله به اون هم می‌رسیم. البته اگه یادم رفت یادآوری کن.
    .
    نقل قول نوشته شده توسط mhjb
    به قسمت Processes بروید و از آنجا آیکن View Running Application رو بزنید. شما می‌توانید تمام برنامه‌هایی که باز هستند رو ببینید از جمله اینترنت اکسپلورر و تایتل اون که اسن سایت توش است..
    2-من رو این آیکن که کلیک میکنم پیغام میده یه سرویسی رو باید رو کامپیوتر طرف نصب کنم میخواستم ببینماگه این سرویس نصب بشه طرف این سرویس یا مراحل نصبشو میبینه؟

  14. #14

    Arrow جواب به سوالات مطرح شده

    danial82 عزیز در مورد سوال اولت حق با شماست. من خودم چون جایی که کار می‌کنم اینقدر کامپیوتر دم دستم است که نخوام روی کامپیوترهای ملت تست کنم این موضوع برام زیاد اهمیت نداشته ولی چشم در پست بعدی میگم. البته چیزهایی که تا الان گفتم فکر نمی‌کنم کاربر متوجه بشه. فقط موقعی که می‌خواین مانیتورش رو ببینید این مشکل پیش میاد اون هم به موقش میگم چی‌کارها باید بکنید.
    اما راجع به اینکه گفته بودید می‌خواد یه سرویس نصب کنه باید بگم که همانطو که قبلا تو پست «کمک :اجرا کردن یک فایل بر روی یکی از کامپیوترهای شبکه» که خودت پرسیده بودی گفتم نصب سرویس رو کاربر متوجه نمیشه و در واقع در Background سیستم این کار صورت می‌گیره پس اصلا باکی نیست بزار سرویسش رو نصب کنه. فقط اگر کاربر سرویس‌هاش رو نگاه کنه این سرویس هم تو لیست سرویس‌هاش است ولی خوب اولا که کسی نگاه نمی‌کنه و ثانیا اینقدر سرویس هست که اصلا کاربرهای عادی سر در نمی‌آورند که چی به چی است.

    در مورد کلیت حرف شما هم باید بگم که من به اینکه بدونم حرف‌هام مفهوم است یا نه به شدت نیاز دارم که از این بابت ممنون. آخه من تا حالا کسی ابراز مشکل نکرده بنابراین دو تا احتمال وجود داره اول اینکه کسی واقعا مشکل نداره و دوم اینکه بحث یه طرفه شده. که البته امیدوارم اولیش درست باشه.
    شاید تا چند ساعت دیگه پست بعدی رو بزنم شاید هم فردا صبح. پس فعلا...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    اگه اسمتو به ما میگفتی خیلی بهتر بود در هر حال mhjb عزیز
    باقی رو نمیدونم ولی اینو میدونم که من تا آخر این کلاس باهات و هرجا گیر کنم حتمان میپرسم
    اگه منم بفهمم میتوانی نتیجه بگیری همه فهمیدن
    آخرین ویرایش به وسیله danial82 : چهارشنبه 23 شهریور 1384 در 08:08 صبح

  16. #16
    دستتون درد نکنه دوست عزیز mhjb عالی بود

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    استاد دیر کردی

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    ضمن تشکر

    1- وقتی به کامپیوتر کلاینت کانکت می شیم یه پنجره کوچیک روی اون نشون داده میشه

    چطور این را حذف کنیم که کاربر متوجه نشه.

    2- چطور میشه کاربر موس را نبینه که حرکت میکنه

    ممنون

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    آقا جدی ؟
    یه توضیح میدی تو کامپیوتر طرف مقابل چی نشون میده

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    اول اینکه آیکون برنامه روی کلاینت کنار ساعت نشون داده میشه

    و دوم هم اینکه با کانکت شدن کاربر کاملا متوجه میشه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    ای بابا اینکه فاجعه است کاشکی زود تر میگفتی
    این استادم نمیاد بگه چجوری میشه برش داشت

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    تازه یه مشکل دیگه با نصب این برنامه سرعت شبکه به شدت افت می کنه(البته مطمئن نیستم که دلیل افت نصب این برنامه باشه)

  23. #23

    پاسخ به سوالات مطرح شده

    اول از همه از تمامی دوستان گرامی به خاطر بدقولی عذرخواهی می‌کنم. راستش من از دیروز تا همین نیم ساعت پیش درگیر یه کاری بودم و اصلا وقت سرخواروندن هم نداشتم تازه همین نیم‌ساعت پیش دیگه تونستم یه لقمه ناهار بخورم. در هر حال ببخشید.
    و اما در این پست به سوالات مطرح شده جواب می‌دم و در پست بعدی که ان شاءالله بلافاصله خواهم نوشت مبحث را ادامه می‌دهم.

    آقای danial82 عزیز mhjb اسم مخفف من است ولی خوب فامیلم جعفری است. (Mohammad Hassan Jafari). از ابراز لطف شما نیز سپاسگزارم.
    و اما جناب آقای nasr :
    اولا همان‌طور که در جواب تاپیکتان گفتم مطمئن باشید مشکل از نرم افزار نیست من این نرم افزار رو تا حالا بر روی حداقل 5 سرور نصب کردم و الان هم دارن باهاش کار می‌کنند و مشکلی ندارند و تا دلت بخواد اونو بر روی کامپیوترهای معمولی نصب کردم ولی یه همچین چیزی تا حالا ندیدم.
    ثانیا شما خواهشا همراه کلاس پیش بروید من هنوز نگفتم چجوری میشه مانیتور طرف رو دید. سؤالات شما آنجا جواب داده خواهد شد. (بزودی)
    خوب منتظر باشید.

  24. #24

    Arrow

    با عرض سلام مجدد
    تا گزینه Processes توضیح دادیم. بعد از آن نوبت گزینه Properties است. با زدن این گزینه شما می‌توانید اطلاعات بسیار گسترده و ارزشمندی از سیستم مقابل به دست آورید. این صفحه دارای تب‌های متعددی است که هر تب اطلاعات خاصی در اختیار شما قرار می‌دهد. به عنوان نمونه:
    تب Time: شما در این تب می‌توانید ساعت، تاریخ و.... اون کامپیوتر رو ببینید و از همه جالب تر می‌توانید زمان روشن شدن و مدت زمانی که از روشن شدن آن می‌گذرد را ببینید.
    تب Version: در این تب نوع سیستم عامل، محل نصب، آخرین سرویس پک نصب شده، تاریخ نصب ویندوز، محل نصب آن و محلی که از آنجا نصب شده و... رو ببینید.
    تب System: در این تب مشخصات سخت افزاری سیستم از قبیل نوع پزدازنده، سرعت (کلاک) آن، مقدار حافظه و... رو ببینید.
    تب Display: در این تب مشخصات ریز و درشت کارت گرافیک کامپیوتر طرف مثل پردازنده آن، مقدار حافظه، درایور آن و... قابل رؤیت هستند.
    تب Resources: که در این تب ریسورس‌ها قابل مشاهده هستند.
    تب Environment: در این تب کلیه Enviroment ها قابل مشاهده هستند. (البته اگه می‌شد از اینجا عوضشون کرد عالی می‌شد)
    تب Network: که هیچی.
    تب Hotfixes: که در آن کلیه Hotfix ها (بچ فایل‌ها) یی که بر روی سیستم نصب هستند رو نشون میده. البته میتونید تاریخ و ساعت نصبشون هم ببینید.
    از این پنجره که بگذریم به گزینه RAS می‌رسیم که باید بگم هیچی ازش نمی‌دونم. (بدون تعارف)
    بعد از آن گزینه Registry است. که با زدن آن تقریبا (بعدا می‌گم برای چی تقریبا) کل رجیستری کامپیوتر طرف جلو شما باز میشه و جالب اینکه می‌تونید هر کدوم رو که خواستید تغییر بدین یا پاک کنید و یا Key های جدید بسازید. علاوه بر اینها می‌تونید با زدن آیکن Find text in registry در رجیستری جستجو کنید. اگر خوب به رجیستری نشان داده شده نگاه کنید می‌بینید که گزینه HKEY_CURRENT_USER که مربوط به تنظیمات کاربری است که هم اکنون وارد شده در رجیستری نیست. (اون تقریبا رو واسه این گفتم) ولی اصلا نگران نباشید با زدن آیکن Show HKEY_CURRENT_USER این آیتم نیز به رجیستری اضافه می‌شود.
    و اما گزینه بعدی گزینه Remote Command است که در حقیقت Command Prompt رو در اختیار شما می‌گذارد و شما می‌توانید با این ابزار با سیستم مربوطه ارتباط برقرار کنید. البته کارایی آن خیلی کم است.
    اما قسمت هیجان انگیز Remote Control. بزارید این قسمت باشه برای پست بعدی.
    فقط یه سوال کوتاه هم از آقای nasr دارم و اون اینکه شما که از نرم‌افزار Net Control استفاده می‌کنید از اون راضی بودین یا نه؟ چون من یکی دو بار Net Control 2.0 رو نصب کردم ولی درست و حسابی کار نمی‌کرد.

  25. #25

    Arrow فایروال و باز کردن پورت

    با سلام به همه دوستان عزیز
    قبل از اینکه گزینه Remote Control رو شروع کنم لازم می‌دانم که یه مقدار توضیحات مرتبط با این بحث رو بدم. اگر کسی اینا رو بلده ببخشه دیگه چون فکر می‌کنم اگر کسی ندونه از بحث ما چیزی گیرش نیاد.
    برای اینکه شما بتونید کنترل یه کامپیوتر رو در دست بگیرید (با هر نرم افزاری) باید حداقل یه پورت خاص از آن سیستم باز باشه. (این یه قاعده کلی است مثل 2*2=4) خوب بنابراین اگر طرف از یه فایروال استفاده می‌کنه بنابراین بیخودی به خودتون زحمت ندین که نرود میخ آهنی در سنگ. ولی خوب اگر چنین باشد شما دو راه دارید یکی اینکه به اون فایروال بگین که یه پورت خاص رو باز کنه یعنی کاری به کار اون پورت نداشته باشه تا شما بتونید از اونجا وارد بشین. راه دومی که دارید اینه که اگر اون فایروال این امکان رو به شما میده IP خودتون رو بهش بدین، و بگین با این IP کاری نداشته باشه (Trust). دیگه اونش به شما بر می‌گرده که کدومش رو انتخاب کنید. ولی چون معمولا بیشتر افراد از فایروال خود ایکس پی استفاده می‌کنند من راه باز کردن پورت رو توضیح می‌دم. اگر آیکن Local Area Connection بر روی System Tray یعنی همون جایی که ساعت ویندوز است موجود بود بر روی آن دوبار کلیک کنید و بعد گزینه Properties رو انتخاب کنید. اگر آیکن مذکور نبود از منوی Start گزینه My Network Places رو انتخاب کنید و از پنل سمت چپ گزینه View Network Connection رو انتخاب کنید و سپس بر روی گزینه Local Area Connection کلیک راست کرده و گزینه Properties رو انتخاب کنید. بله پنجره ای که باز می‌شود همان پنجره‌ای است که تنظیمات مربوط به TCP/IP از آنجا انتخاب می‌شود. این پنجره دارای سه تب است. به نب سوم یعنی Advanced بروید و دکمه Settings رو انتخاب کنید. اگر بخواهید کلا فایروال رو بردارید کافی گزینه off رو بزنید ولی این کار خوب نیست چون کاربر متوجه می‌شه. بهتر اینه که برید به تب بعدیش که تب Exceptions است. اینجا مخصوص استثناها است. دکمه Add Port رو بزنید و در قسمت Name یه نام رو وارد کنید. (برای رد گم کنی یه اسم رد گم کنی مثل Microsoft Internet Explorer رو بزنید) بعد در قسمت Port Number شماره پورتی که می‌خواین باز بشه رو وارد کنید. نرم افزار ما با پورت دیفالت 6129 کار می‌کنه. البته شما هر پورتی رو باز کنید بعدا میشه تنظیم کرد که با چه پورتی وصل بشه یا اصلا اگر یه پورت باز شده دارید نمی‌خواد کارهای بالا رو بکنید. بعد از وارد کردن شماره پورت تمام پنجره‌هایی رو که باز کردید OK کنید. البته اگر بخواهید این پورت برای همه قابل استفاده نباشه در همان پنجره‌ای که شماره پورت رو وارد کردید می‌تونید بگین که این استثنا شامل چه کامپیوترهایی توی شبکه باشه. فقط کافی دکمه Change Scope رو بزنید و تنظیمات مربوطه رو وارد کنید.
    اگر کسی تا اینجا مشکلی داره بگه تا بعد چگونگی کار رو توضیح بدم. فقط کسی جلوتر از کلاس نره که به همون مشکلی که آقای nasr برخورد کرده، برخورد میکنه.
    فعلا...

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    mr. jafari
    به سوال شاگرداتم جواب بده !!!!!!!!!!!
    چجوری این دوتا کامپیوتری که رو سیستم مقابل می افته رو بردارم؟؟؟؟؟؟

    راستی همینطور که گفتی یه پورت روباز کردم ولی هرچی با این ip scan ها میگردم هیچ پورت بازی رو نشون نمیده
    آخرین ویرایش به وسیله danial82 : شنبه 26 شهریور 1384 در 15:02 عصر

  27. #27

    Arrow Remote Control

    با عرض سلام
    اولا اگر دیر کردم از همه پوزش می‌طلبم چون من این چند روز هم سرم شلوغ بود و هم دسترسی به اینترنت نداشتم.
    ثانیا آقا دانیال چشم جواب شما رو هم می‌دیم.
    ثالثا ادامه داستان.....
    بعد از بحث مربوط به فایروال می‌پردازیم به ادامه مطالب کلاس که بحث شیرین Remote Control بود. برای دیدن مانیتور و کنترل کامپیوتر طرف بر روی گزینه Remote Control کلیک کنید. سپس گزینه Mini Remote Control را انتخاب کنید. در پنجره Remote Connect که برای شما باز می‌شود یوزر و پسورد ادمین کامپیوتر طرف را وارد کنید. اگر کامپیوتر مورد نظر عضو دامین باشد در می‌توانید به جای یوزر و پسورد Local، یوزر و پسورد دامین رو وارد کنید. فقط اسم دامین رو هم باید در قسمت مربوطه بنویسید. عجله نکنید. دکمه Setting را فشار دهید تا پنجره‌ای جدید باز شود. در تب Remote Option که جلو شما باز است مهمترین قسمت شماره پورتی است که از طریق آن ارتباط برقرار می‌شود یعنی همان پورتی که از کامپیوتر طرف باز کردیم. بنابراین شماره آن پورت را در این قسمت وارد کنید. بقیه تنظیمات رو هم به دلخواه انجام دهید. بعد به تب install Options بروید. در قسمت اول این تب تنظیمات مربوط به سرویس خود نرم‌افزار است. کسانی که می‌خواهند رد پای کمتری از خود به جا بگذارند تیک Remove Service on disconnect رو بزنند و اما کسانی که رد پا برایشان مهم نیست ولی این احتمال رو می‌دند که سرعت کامپیوتر طرف کم بشه (قابل توجه آقای nasr) (که البته اصلا اینطوری نیست) تیک Stop Service on disconnect رو بزنند. و اما مهمترین تنظیم مربوط به قسمت پایین این تب است. جلو گزینه Copy Configuration File تیک بزنید و دکمه Edit رو فشار دهید. در تب General شماره پورتی که ارتباط برقرار می‌شود آورده شده است. (همان پورت قبلی). به تب Additional Settings بروید و تیک جلو عبارت Enable Sys Try Icon رو بردارید. (قابل توجه آقای نصر) سپس به تب Notify Dialog بروید و تیک جلو آن را بردارید. بقیه تنظیمات رو هم اگر خواستید یه نگاه بندازید. سپس تمام پنجره‌هایی که باز شده است را OK کنید تا به همان پنجره Remote connect برسید. دکمه Connect رو بزنید تا به کامپیوتر طرف وصل شوید.
    در پنجره DameWare mini Remote Control که مانیتور طرف برای شما نشان داده می‌شود یک سری تنظیمات رو می‌توانید انجام دهید. به Toolbar بالای آن اگر توجه کنید یک سری گزینه‌ها برای شما قابل انتخاب هستند که مهمترین آن‌ها گزینه View Only است (آیکن هفتم) در صورت فعال بودن آن شما فقط مانیتور طرف را می‌بینید و طرف ضربات کیبورد و حرکات موس شما را نمی‌بیند. البته لازم به ذکر است که این گزینه را بهتر است در همان قسمت که تیک جلو Enable Sys Try رو برداشتید جلو View Only تیک می‌زدید ولی اصلا نگران نباشید آن را عمدا نگفتم. در toolbar صفحه یه آیکن به شکل عینک است به نام Program Defult Properties که با زدن آن همان پنجره باز شده و شما می‌توانید تنظیمات خود را در آنجا انجام بدین.
    برای کسانی که جلو‌تر از کلاس رفتند و توی دردسر افتادند هم یه نکته بگم. بهترین راه برای اینکه برگردید به حالت قبل، این است که از همین پنجره‌ای که باز است دکمه Disconnect رو بزنید و از منوی File گزینه Remove Service رو انتخاب کنید و دوباره تنظیمات فوق رو انجام دهید.
    یه توضیح مهم دیگه هم اینکه اگر تصاویری که شما دریافت می‌کنید خیلی کند باشد یعنی حالت Slow motion داشته باشد نگران نباشید که سرعت کامپیوتر طرف پایین آمده بلکه این مربوط به تصاویر دریافتی شما است (به قول قدیم به گیرنده‌های خود دست نزنید، اشکال از فیلم است) البته سرعت تصاویر شما هم مربوط به اندازه، کیفیت و... است که در تنظیمات اتصال موجود بود ولی برای جلوگیری از زیاد شدن مبحث از آن صرفنظ کردم. هر کس علاقه دارد یه نگاه مختصر بیندازه، خیلی ساده است.
    و اما یه نکته دیگه: خیلی وقت‌ها پیش می‌آید که شما در همین لحظه خاص می‌خواین مانیتور طرف رو ببینید ولی هیچ پورتی از آن باز نیست و چون طرف هم پشت کامپیوتر خود نشسته، طبیعتا شما نمی‌توانید برین و پورت باز کنید. من برای حل این مشکل یه ابتکار دارم. که با اجازه دوستان در عید نیمه شعبان به عنوان عیدی به دوستان عزیز خواهم گفت. پیشاپیش هم تولد امام زمان (عج) را و هم هفته گرامیداشت دفاع مقدس رو به همه تبریک می‌گویم. منتظر سوالات شما هستم.

  28. #28

    Arrow

    یادم رفت جواب بدم:

    نقل قول نوشته شده توسط danial82
    mr. jafari
    راستی همینطور که گفتی یه پورت روباز کردم ولی هرچی با این ip scan ها میگردم هیچ پورت بازی رو نشون نمیده
    جواب: بیخیال اگر بازکردی، بازه. نرم افزار‌های IP Scan رو اگر محدوده پورت‌هایی که اسکن می‌کنند رو کوچک بدی جواب خوبی می‌دن در غیر این صورت ...

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    استاد دمت گرم ممنون

  30. #30

    Arrow RDP View

    با سلام
    یه مطلب کوچیک بگم و اون اینکه هنگامی که بر روی گزینه Remote Control کلیک می‌کنید دو انتخاب دارید یکی Mini Remote Control که مباحثش گفته شد و دیگری RDP View است. RDP View شبیه RDC یا Remote Desktop connection خود ویندوز است منتهی ضعیف‌تر. در اصل یک دریافت کننده ترمینال سرویس است. فقط تنها حسنی که دارد اینکه اگر به تنظیمات آن توجه کنید یه شماره پورت از شما می‌گیرد و از طریق پورتی که شما می‌گویید به کامپیوتر طرف وصل می‌شود. اما نکته جالب و متمایز کننده آن از RDC این است که اگر در کامپیوتر طرف تیک مربوط به Remote Desktop نخورده باشد این نرم افزار با دادن یک پیغام از شما می‌پرسد که آیا تمایل دارید که این گزینه را بر روی کامپیوتر طرف فعال کنید یا نه؟ حالا وقتی که این گزینه را به صورت ریموت فعال کرد می‌توانید با نرم افزار Remote Desktop Connection خود ویندوز هم به آن متصل شوید. البته من خیلی با این قسمتش کار نکردم. می‌دونم که با ویندوز سرور 2003 مشکلی نداره ولی XP رو نمی‌دونم.
    مشق شب:
    یه نفر این رو امتحان کنه (یعنی سعی کنه) و نتیجه رو به همه اعلام کنه. البته منظورم اینه که پورت Remote Desktop رو ببنده و با یه پورت دیگه وصل بشه.
    ضمنا اون عیدی هم که گفتم سر جاشه منتهی امکان داره یه روز اینور اونور بشه. من که خوئم خیلی حال کردم از این ابتکارم.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    من مشتاقانه منتظر عیدی شما هستم
    من user/pass ادمین یکی از کامپیوترهای شبکه رو دارم میتوانم روش user تعریف کنم و تقریبا هرکاری انجام بدم
    اما مشکل اینجاست که remote controller کار نمکنه و error میده علتش چیه؟ بخاطر firwall؟
    اگه بگی چجوری این firewall رو از کار انداخت خیلی خوب میشه بد دارن اذیت میکنن
    آخرین ویرایش به وسیله danial82 : یک شنبه 27 شهریور 1384 در 13:04 عصر

  32. #32
    اگه روش فایروال نصب باشه و پورت رو باز نکرده باشی قطعا به خاطر فایروال است وگرنه فکر می‌کنم مشکا از خودت باشه. یه بار دیگه مطالب رو بخون.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    یه سوال اگه روی یه سیستم firewall نباشه برنامه خودش پورت 6129 باز میکنه؟

  34. #34
    اگر روی سیستمی فایروال نباشه همه پورت‌ها بازه و دیگه باز کردن پورت معنی نداره.

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    منظورم firewall ویندوز بود

  36. #36
    فرقی نمی‌کنه چه فایروالی باشه.

  37. #37

    Arrow عیدی

    مژده ای دل که مسیحا نفسی می‌آید که ز انفاس خوشش بوی کسی می‌آید

    قبل از هر چیز فرارسیدن میلاد مسعود حضرت ولی عصر (عج) را خدمت تمامی دوستان عزیز تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. ان شاء الله که این عید بر شما مبارک و میمون باشد. و اما عیدی این روز فزخنده که قبلا قولش را داده بودم. اگر اجازه بدهید صورت مسأله را یکبار دیگر بگویم. فرض کنید شما پسورد ادمین یه کامپیوتری رو دارید و همین الان که طرف داره با کامپیوتر کار می‌کنه می‌خواین مانیتورش رو ببینید و اونو کنترل کنید یا اصلا شما در یه محلی کار می‌کنید که مجبورید تعداد زیادی کامپیوتر رو کنترل کنید؛ طبق مباحث مطرح شده شما باید یه پورتی رو از اون کامپیوتر یا کامپیوترها باز کنید و این مستلزم رفتن بر سر اون کامپیوتر(ها) یا Remote شدن به آن‌ها است که اونوقت همه عالم و آدم می‌فهمند شما یه بلایی سر اون کامپیوتر آوردید. پس راه معقولانه و ابتکار من اینه که شما راحت پشت کامپیوتر خودتان بنشینید و کارهای ذیل رو انجام بدین تا اون پورتی که شما می‌خواین باز بشه بدون اینکه اصلا خودش متوجه بشه. البته لازم به یادآوری است که این راه مخصوص باز کردن پورت فایروال ویندوز است ولی می‌توان این ابتکار رو با اندکی تغییر بر روی بقیه فایروال‌ها نیز پیاده کرد. بنابراین کارهای ذیل رو به ترتیب انجام بدین:
    1- به کامپیوتر طرف لاگین کنید. (نکته‌ای که در پست دوم همین تاپیک قبلا بیان شده)
    2- نرم افزار رو اجرا کنید و کامپیوتر طرف رو از داخل آن انتخاب کنید.
    3- گزینه Registry رو از پنل سمت چپ انتخاب کنید.
    4- به قسمت ذیل بروید:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\S haredAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfil e\GloballyOpenPorts\List
    5- در پنل سمت راست کلیک راست کنید و از منوی پایین افتادنی گزینه New و سپس String Value (REG-SZ) رو انتخاب کنید.
    6- اسم آنرا شماره و نوع پورتی که می‌خواهید باز کنید بگذارید. مثلا اگر می‌خواهید پورت 6129 رو باز کنید اسم آن را 6129:TCP می‌گذاریم.
    7- بر روی آن دو بار کلیک کنید و مقدار Value را به صورت شکل کلی زیر قرار دهید.
    Port Number:Port Type:Scope Type:Enabled:Port Name
    به عنوان مثال می‌نویسید 6129:TCP:*:Enabled:Microsoft Internet Explorer با دادن این مقدار دکمه OK را بزنید.
    8- به همین سادگی پورت دلخواه شما (6129) بر روی کامپیوتر طرف باز می‌شود و شما دیگه هر کاری دوست داشته باشین می‌تونین بکنید.
    امیدوارم که از این عیدی خوشتان آمده باشد. و اما
    مشق شب:
    مشق شب جلسه قبل که چشم نزنم همه انجام دادن. این طرح رو برای فایروال‌های دیگه پیاده سازی کنید یعنی آدرس ریجستری اون رو پیدا کنید و برای بقیه بزارین اینجا.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    آقا از رجیستری چجوری میشه McAfee رو از کار انداخت ؟
    یا چجوری میشه یه پورت رو باز کرد؟

  39. #39
    در مورد MCAfee که بحثش مربوط به این تاپیک نیست یه تاپیک جدید بزن تا جوابت رو بگیری. چون من خودم اصلا از McAfee متنفرم.
    و اما اینکه چجوری میشه یه پورت رو باز کرد اگه منظورت توی McAfee است که باید بگم نمی‌دونم و اگر منظورت توی ویندوز است باید بگم که آقا دانیال لیلی زن بود یا مرد!؟ من تو سه چهار تا پست قبلیم همش در مورد این بحث میکردم. لطفا یه بار دیگه مباحث رو مرور کن.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    mr . jafari
    من mcAfee رو از این جهت مطرح کردم چون روی تمام کامپیوترهای جایی که من کار میکنم این Firewall نصبه
    راه حلشم پیدا کردم اگر به توانی به کامپیوتر طرف لاگین کنی تو services سرویس McAfee Firewall رو disable تا MacAfee Firewall از کار بیوفته و بتوانی به پورت 6129 دسترسی پیدا کنی

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •