نمایش نتایج 1 تا 37 از 37

نام تاپیک: پایان مشکل تاریخ شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606

    پایان مشکل تاریخ شمسی

    با سلام
    مدتی هست که می بینم بحثهای زیادی در مورد تغییر تاریخ میلادی سه شمسی مطرح شده و راه حل های گوناگون.
    همه این راه ها یه مشکل دارند و اون اینکه اگه در پروژه قسمتهای مختلفی داشته باشید که از تاریخ استفاده می کنند شما برای تبدیل همه اونا باید کد بنویسید. و دیده شده که بعضی ها کنترلهایی هم واسه تاریخ نوشته و می فروشند. در صورتیکه با یه تغییر کوچک در Pcal.cs که آقای امید خندان زحمت اونو کشیدند و اضافه کردن چند خط کد ساده تمام تاریخ هاتون شمسی نمایش داده میشه و شما به شکل میلادی ذخیره خواهید کرد. از خوبی های این روش اینه که دیگه نیازی نیست تاریخ رو به شکل رشته ای ذخیره کنید . بلکه چون میلادی ذخیره میشه شما خیلی راحت می تونید با اونا کار کنید.
    من کد Pcal.cs رو ضمیمه می کنم که شما باید به پروژه مورد نظرتون اضافه کنید و همچنین چند خط کد زیر رو به InitializeComponent مربوط به Global.asax قرار دهید تا کل تاریخ های سیستم شما شمسی شوند و
    حتی کنترل Calender خود ‍C#‎.
    دیگه فکر کنم کسی در مورد تاریخ تاپیکی اینجا نذاره.(انشاالله):)
    کد یه برنامه نمونه هم ضمیه شده است.

    private void InitializeComponent()
    {
    System.Globalization.CultureInfo cf = new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR");
    cf.DateTimeFormat.Calendar =new System.Globalization.PersianCalendar();
    cf.DateTimeFormat.MonthNames = new string[]{
    "فروردین",
    "اردیبهشت",
    "خرداد",
    "تیر",
    "مرداد",
    "شهریور",
    "مهر",
    "آبان",
    "آذر",
    "دی",
    "بهمن" ,
    "اسفند",
    ""};
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = cf;
    this.components = new System.ComponentModel.Container();
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdavi : دوشنبه 14 شهریور 1384 در 14:39 عصر

  2. #2
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    دست گلتون درد نکنه ..

    ممنون .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    برای winapp این کد رو میشه استفاده کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    بله
    در winapp هم میشه . فقط با این تفاوت که کد مربوطه رو در Form1_Load فرم اصلی تون قرار بدید.
    دوم اینکه بر روی کنترلهاش در حالت اصلی تاثیری نداره و مثل وب نیست.

  5. #5
    آقای مهدوی واقعا جالب بود استفاده کردیم

  6. #6
    میشه برای vb هم بگذارید

  7. #7
    آقای مهدوی دستتون درد نکنه ، واقعا حرف نداره
    ولی من هر کاری کردم نتونستم تبدیل به vb.net کنم (با چند convertor تست کردم ولی نشد)
    نمیشه یه جوری در پروژه های Vb هم ازش استفاده کرد؟

  8. #8
    من تونستم در vb ازش استفاده کنم
    موقع نمایش اطلاعات مشکلی نداره ، ولی هنگام ذخیره اطلاعات همون شمسی رو ذخیره می کنه من به این صورت تاریخ رو در بانک ذخیره می کنم :

    Insert Into main (in_date) values (# " & textbox1.text & "#);"

    اگر میشه راهنمایی کنید.

  9. #9
    محروم شده آواتار rahele_sa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    246
    میشه بگید از این فایل PCal.cs چگونه استفاده کنم

  10. #10
    دیگه لازم نیست از اون فایل استفاده کنی چون توی کلاسهای دات نت 2 هستش

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    نقل قول نوشته شده توسط javad3151
    من تونستم در vb ازش استفاده کنم
    موقع نمایش اطلاعات مشکلی نداره ، ولی هنگام ذخیره اطلاعات همون شمسی رو ذخیره می کنه من به این صورت تاریخ رو در بانک ذخیره می کنم :

    Insert Into main (in_date) values (# " & textbox1.text & "#);"

    اگر میشه راهنمایی کنید.
    دوست عزیز شما باید قبل از ذخیره اونو به میلادی تبدیل کنید.
    با استفاده از کلاس PersianCalender :

     
    new DateTime(1385,4,12,new System.Globalization.PersianCalendar());


    که شما :
    1- کد رو به vb برای خودتون بنویسید.
    2- به جای اعداد 1385 و 4 و 12 از محتویات اون EditBox مقادیر سال و ماه و روز رو جدا کرده و به این شکل یه Datetime میلادی بدست بیارید.
    موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    نقل قول نوشته شده توسط sh
    دیگه لازم نیست از اون فایل استفاده کنی چون توی کلاسهای دات نت 2 هستش
    بله دوست عزیز آقا شهریار
    اما متاسفانه دات نت 2 مشکلش اینه که PersianCalender رو به عنوان calender برای
    DateTimeFormat.Calendar قبول نمیکنه.
    لذا هنوز من نتونستم از این روش تو دات نت 2 استفاده کنم
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : دوشنبه 12 تیر 1385 در 17:47 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    نقل قول نوشته شده توسط rahele_sa
    میشه بگید از این فایل PCal.cs چگونه استفاده کنم
    اونو به پروژه خودتون add کنید.
    به نمونه کد که اول پست گذاشتم هم نگاه کن.
    همچنین میتونی بعد از ساختن object از متدهاش هم استفاده کنی.

     
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    pc.GetYear(DateTime.Now);


    اینم یه نمونه استفاده از آن. که سال جاری رو به شمسی بر می گردونه .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mohsenna30ri
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    302
    من وقتی این یا امثال این کد ها رو تو اکسس و ماژول می برم فونت فارسی اون به علامت سوال تبدیل می شه چرا؟

  15. #15
    آیا می دانید چطور می شود تقویم فارسی را در دات نت 2 نمایش داد؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    این راه فقط ماله VS2003 است در همین صفحه برای asp.net2 چیزی است

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار saeid taheri
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    البرز - فردیس
    سن
    42
    پست
    200
    آیا ممکن نمونه vb.net را هم بذارید
    با تشکر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    آقا ما هم در دات نت 2 با هاش مشکل پیدا کردیم.....کسی می دونه تو دات نت 2 چه کار باید کرد ؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    دوستان کسی نمی تونه این مشکل رو تو دات نت 2 حل کنه ؟
    نمی دونم چرا
    CultureInfo("fa-IR"(
    تقویم PersianCalender رو Support نمی کنه !!!!!
    من یه چند ماهی هست که کد نویسی نکردم یکم تسلطم کم شده. تو دات نت 2 ما کلاس PersianCalender رو تو خود mscorelib داریم و دیگه به PCal.cs احتیاجی نیست ولی مشکل اینه که fa-IR این تقویم رو قبول نمی کنه !!!! کدهائی که می نویسم شبیه همون کدهای راه اندازی است که تو global.asax گذاشته می شه (و اول تاپیک یه اشاره بهش شده)

    Please Help Me !!!

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط manager مشاهده تاپیک
    آقا ما هم در دات نت 2 با هاش مشکل پیدا کردیم.....کسی می دونه تو دات نت 2 چه کار باید کرد ؟
    http://lytopia.com/Articles/Article.aspx?id=6

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    Exclamation

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک

    http://lytopia.com/Articles/Article.aspx?id=6
    ------------------------------------------------------->
    public DateTime DateInOtherCalendar( DateTime aDate , Calendar OtherCalender )
    {
    int Year = OtherCalender.GetYear(aDate);
    int Month = OtherCalender.GetMonth(aDate);
    int Day = OtherCalender.GetDayOfMonth(aDate);
    DateTime DateInOtherCalendar = new DateTime(Year, Month, Day);
    return DateInOtherCalendar;
    }

    ////// Example of converting Iranian (Shamsi) Calender Date to Gregorian Date

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //An Iranian Date : 19 Mehr 1359
    DateTime PersianDate = new DateTime( 1359, 7, 19, new PersianCalendar() );
    GregorianCalendar Gregorian = new GregorianCalendar( );

    Text = DateInOtherCalendar(PersianDate, Gregorian).ToString();
    }

    /////Example of converting from Gregorian date to Iranian (Shamsi) calender date

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    { //A Gregorain Date 25 January 2006
    DateTime GregorianDate = new DateTime( 2006, 1, 25, new GregorianCalendar() );
    PersianCalendar Persian = new PersianCalendar( );

    Text = DateInOtherCalendar(GregorianDate, Persian).ToString();
    }

    دوست عزیز مثل اینکه شما مشکل رو متوجه نشدید. من می خوام کنترل تقویم CalenderControl رو شمسی کنم ! و می خوام کل Treatام رو فارسی کنم. نمی خوام عمل تبدیل تاریخ ها رو انجام بدم .!!!!!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    بارها برای همه ما برنامه نویسان وب پیش آمده که در یک صفحه وب نیاز به گرفتن تاریخ از کاربر داریم، نبودن یک تقویم شمسی که بصورت Date Picker عمل نماید، این ایده را به من داد که باید خودم دست به کار شوم. بالاخره با بررسی Date Picker های موجود، تصمیم به تغییر آن و ایجاد این تقویم که میبینید گرفتم. این برنامه اولین سری از تقویم شمسی سمت کلاینت است که بطور 100% با جاوا اسکریپت نوشته شده و بصورت انتخاب تاریخ (Date Picker) کار میکند و اون رو میتونین در هرجایی از صفحه وب تون که نیاز به گرفتن ورودی تاریخ از کاربر دارین قرار بدین و تاریخ مورد نظر را از کاربر دریافت نمایید. استفاده از این تقویم که بصورت یه فایل جاوااسکریپت به برنامه شما اضافه میشود بسیار ساده میباشد و با زدن یک لینک یا هر طوری که خودتون تعریف میکنین، این تقویم ظاهر شده و کاربر شما میتونه بجای تایپ تاریخ در فرم، روز مورد نظر خودش رو از تقویم انتخاب کنه و بصورت خودکار در فیلد شما وارد نماید. این امکان چیز جدیدی نیست و تا بحال بصورتهای مختلفی مثل کامپوننت در دلفی، کنترل ActiveX برای برنامه های ویژوال بیسیک، تقویم استاتیک در PHP و حتی بصورت یک کامپوننت که در برنامه های ASP.net استفاده کنید وجود داشته است. ولی داشتن یه تقویم به این صورت با جاوا اسکریپت که از آن به راحتی در هر صفحه و برنامه ای حتی در یه صفحه استاتیک HTML بتوان استفاده کرد تا بحال وجود نداشته. بهرحال امیدوارم از داشتن این تقویم که بصورت رایگان در اختیار شما قرار میدهم، استفاده و لذت کامل را ببرید.

    متن بالا از سایت http://hoomb.dnsalias.com/index.php?page=about بود.
    برید برنامه رو بگیرید و لذت ببرید.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606

    تاریخ در asp.net 2.0

    مشکل تاریخ در asp.net 2.0 هم همچون 1.0 حل شد . یه نگاهی به این مقاله بندازید.
    http://www.sayan.ir/ViewArticle.aspx?ArticleID=281

  24. #24

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    با سلام و تشکر برای برنامه جاوا اسکریپت شما هیچ لینکی وج.د نداره ، من هم شدیدا در یک پروژه به آن نیاز دارم ، ممکنه لطف کرده و آن را برای من ایمیل کنید . با تشکر فراوان
    raham_panjehshahi@yahoo.com

  25. #25

    پایان مشکل تاریخ شمسی

    آقای مهدوی و اقعا دستتون درد نکنه!
    اگه بدونین من چند وقته دنبال این تبدیل تقویم بودم!!!!
    بازم ممنون!
    خیلی عالی بود

  26. #26

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    دوست عزیز سایت http://www.sayan.ir/ViewArticle.aspx?ArticleID=281 باز نمیشه، لطفا راهنمایی کنید چجوری در دات نت 2 از این کدها به درستی استفاده کنیم؟ چون الان من دانلود کردم ولی اررور میدن!

    ممنون

  27. #27

    Smile نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    سایت باز نمیشه لطفا آدرس دیگری اعلام کنید.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ictfac مشاهده تاپیک
    سایت باز نمیشه لطفا آدرس دیگری اعلام کنید.
    الان مدتیه که خیلی از سایتهای فارسی برای من باز نمیشن ، مثل : Blogfa ، Techno2000 ، Aviny.com و کلی سایت دیگه که الان حضور ذهن ندارم . نمیدونم جریان چیه !

  29. #29
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    9

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    سلام
    مي خوام كاري كنم كه با دادن يه تاريخ شمسي روزش تو هفته رو نشون بده
    لطفا راهنمايي ام كنيد.
    ممنون

  30. #30

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    مدتی هست که می بینم بحثهای زیادی در مورد تغییر تاریخ میلادی سه شمسی مطرح شده و راه حل های گوناگون.
    همه این راه ها یه مشکل دارند و اون اینکه ...

    سلام جناب مهدوي
    براي ما مبتديها ميشه يه بار توضيح بدين چطور ميشه يه كاري كرد كه ديگه مشكل تاريخ شمسي نداشته باشيم مخصوصا با برنامه نويسي توي ويژوال بيسيك. لظفا راهكارتون رو مرحله به مرحله و روشن توضيح بديد تا روش كار دستمون بياد.
    بسيار متشكرم


  31. #31

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    با سلام این موضوع در دات نت 4 صادق نیست
    همان طور که میدانید در دات نت 4 آن کلاس معروف نوشته شده توسط آقای خندان کار نمیکند و فقط تا ورژن 3.5 میتوانستیم از آن استفاده کنیم، اما ابن بار یک پکیج توسط مهندس کرامتی عرضه شده که این مشکل را حل میکند ولی فعلا فقط ایران هاست آن را پشتیبانی میکند.
    البته برای این که در دات نت 4 بصورت لوکال هم بخواهید از تقویم شمسی استفاده کنید حتما باید این پکیج را نصب کنید.
    جهت استفاده، کلاس مربوطه را به همراه پکیج مورد نظر جهت دانلود قرار دادم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    عجیبه
    هیچ نحوه ی استفاده ای چیزی نداره ؟این کلاس CalendarUtils.cs چیه و اون Package چیه؟

  33. #33

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    سلام به همگی
    میخوام مشکل تاریخ رو به صورت کلی حل کنم.
    شرکت ماکروسافت یک کتابخانه تبدیل تاریخ میلادی به شمسی درست کرده که در کتابخانه ای به نام Globalization قرار دارد این کتابخانه رو در قسمت بالای برنامه(تا حد مقدور در یک کلاس بنویسید تا هر وقت نیاز داشته باشید به ان دسترسی داشته باشید) using کنید به این صورت
    using System.Globalization;

    اگر در کلاس نوشته اید یک متد به کلاس اضافه کنید مثلا GetCurrentDate()

    public static string GetCurrentDate()
    }
    {

    حلا درون این متد باید یک نمونه از کلاس PersianCalendar که در کتابخانه Globalization وجود دارد بسازیم به این صورت
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    حالا می توانیم روز و ماه و سال بدست اوریم
    به این صورت
    int y = pc.GetYear(DateTime.Now);
    این کد سال جاری را به ما می دهد.
    int m = pc.GetMonth(DateTime.Now);
    این کد ماه رو به ما میدهد که اگر میخواهید ان را به حروف(فرودین، اردیبهشت و......) بنویسید ان را به صورت جدا گانه بدست اورید و در یک دستور کیس قرار دهید.
    int d = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    این دستور یک روز از ماه رو می گیرد که همان روز جاری میشود متدهای دیگری هم وجود دارد که خودتون با کمی دقت می توانیم از ان ها استفاده کنید
    من کد را به صورت یک کلاس نوشتم که در اختیارتون قرار می دهم
    فقط شما این کدها در یک کلاس قرار داده و namespace ان را به namespace پروژه خود تغییر دهید.

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Globalization;

    namespace SaleSystem.Classes
    {
    public class MyTools
    {
    /// <summary>
    /// برای بدست آوردن تاریخ شمسی جاری سیستم
    /// </summary>
    /// <returns>به صورت رشته و با اسلش</returns>
    public static string GetCurrentDate()
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    int y = pc.GetYear(DateTime.Now);
    int m = pc.GetMonth(DateTime.Now);
    int d = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);

    string s = "";
    s += y + "/";
    if (m < 10)
    s += "0";

    s += m + "/";

    if (d < 10)
    s += "0";

    s += d;

    return s;
    }
    }
    }

    نحوه فراخوانی این کد در برنامه :
    چون متد این کلاس از نوع static تعریف شده دیگه نیاز نیست از ان یه نمونه بسازیم و به این صورت عمل میکنیم.
    txtDate.Text = MyTools.GetCurrentDate();
    من ان را درون textbox قرار داده ام.و نتیجه به این صورت است :1389/07/02
    این کلاس رو میتوانیم در ASP.NET و C#‎‎ وvb.net استفاده کنید هیچ فرقی نمیکند با هیچ گونه تغییری
    امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم اگر مشکلی در برنامه نویسی مخصوصا در C#‎‎ داشتید حتما در یک تاپیک بنویسید بعد ادرس ان تاپیک رو برای من ایمیل کنید (esialex_4u@yahoo.com) خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.

  34. #34

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    سلام قربان

    آقا من می خوام تو دیتاباس ذخیره کنم. با این روش مهندس کرامتی.

    چی جوری این کار انجام میشه؟ فیلد dateTime در نظر گرفته بشه؟ چه کنیم

  35. #35

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    دوستان. من به این روش نیاز دارم. کد رو هم به global.ascx اضافه کردم . اما این خط خطا میده. کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟

    this.components = new System.ComponentModel.Container();

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    سلام به همه دوستان .

    این هم سورس یه کلاس که تاریخ فعلی سیستم رو به هم به صورت رشته و هم به صورت یه عدد هشت رقمی و البته به صورت شمسی به ما می دهد ....

    using System;
    using System.Data;
    using System.Configuration;
    using System.Web;

    using System.Globalization;


    public class PersianDate
    {
    static PersianCalendar pc=new PersianCalendar();
    static DateTime dt = DateTime.Now;

    static PersianCalendar pc_1 = new PersianCalendar();
    static DateTime dt_1 = DateTime.Now;

    public PersianDate()
    {

    }
    // -----------------------------------------------------
    public static string ShamsiDate()
    {
    string year, month, day;
    //return (pc.GetYear(dt) + "/" + pc.GetMonth(dt) + "/" + pc.GetDayOfMonth(dt));
    day = pc.GetDayOfMonth(dt).ToString(); ;
    if (pc.GetDayOfMonth(dt) < 10)
    {
    day = "0" + pc.GetDayOfMonth(dt).ToString();
    }
    month= pc.GetMonth(dt).ToString();
    if (pc.GetMonth(dt) < 10)
    {
    month = "0" + pc.GetMonth(dt).ToString();
    }
    year=pc.GetYear(dt).ToString();

    return (day+"/"+ month + "/" +year);
    }

    public static long NumericDate()
    {
    string strYear, strMonth, StrDay;

    int year=pc_1.GetYear(dt_1);
    int month=pc_1.GetMonth(dt_1);
    int day=pc_1.GetDayOfMonth(dt_1);

    strYear=year.ToString();

    if (month < 10)
    {
    strMonth = "0" + month.ToString();
    }
    else
    strMonth = month.ToString();

    if (day < 10)
    {
    StrDay = "0" + day.ToString();
    }
    else
    StrDay = day.ToString();

    string temp = strYear + strMonth + StrDay;
    long date = long.Parse(temp);


    return date;
    }

    public static int GetYear()
    {
    int year = pc_1.GetYear(dt_1);
    return year;
    }

    public static int GetMonth()
    {
    int month = pc_1.GetMonth(dt_1);
    return month;
    }

    public static int GetDay()
    {
    int day = pc_1.GetDayOfMonth(dt_1);
    return day;
    }
    }


    امیدوارم مفید باشه ...

  37. #37

    نقل قول: پایان مشکل تاریخ شمسی

    عزیزم بنده مشکلی با کلاس های کار با تاریخ شمسی ندارم. فقط میخواستم این روشی که دوستمون گفتن رو انجام بدم که اتوماتیک همه چیز به صورت شمسی نمایش داده بشه. حتی کنترل تقویم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •