نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Form1_KeyDown

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198

    Form1_KeyDown

    سلام به همه دوستان
    در VB 6.0 یک رویداد به نام Form1_KeyDown داشتیم که هر کجای فرم کلیدی زده می شد آنرا صدا می زد . من هر کاری که کردم این رو روی فرم .Net پیدا نکردم کسی آیا با آن کار کرده ؟
    مرسی ممنون
    یا علی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243
    بگرد پیدا میکنی مگه میشه نداشته باشه!!!

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93

    Wink

    داره . خوبش رو هم داره

     Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown

    MsgBox(e.KeyCode)

    End Sub


    لطف کنید خاصیت KeyPreview فرم رو هم True کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198
    بله داره ولی بر روی فرم هیچ وقت صدا زده نمی شه چرا ؟

  5. #5
    فکر کنم اگه برای مثال فوکوس روی یک تکست باکس باشه
    این رویداد کار نمی کنه و شما باید Handler تکست باکس را هم اضافه کنید

    مطمئن نیستم

  6. #6
    سلام
    دوست عزیز برای اینکه رویداد KeyDown مربوط به فرم هنگامی که بر روی کنترل دیگری قرار دارید نیز اتفاق بیفتد باید خاصیت KeyPreview فرم را بر روی True تنظیم نمایید .
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    بنده هم که در زیر مثال بالا عرض کردم :

    لطف کنید خاصیت KeyPreview فرم رو هم True کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •