صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 21 تا 30 از 48

نام تاپیک: داونلود کد: اعمال متداول با DataGrid در ASP.NET

  1. #21
    میشه بگید چرا بعضی وقتها پرو÷ه های شما یا دیگر سایتها رو وقتی تو vs میخوام اجرا کنم پیغام ختای زیر رو میده.
    visual studio .net can not creat application.the likeliest problem is that requeir commponentsare not installedon the local web server.Run visual studio .netsetup and add the web development component

  2. #22
    اگر بخواهیم این نوع پیغام دادن با java رو روی کنترلهای معمولی یعنی اینکه تو کنترل دیگه ای نباشه رو انجام داد باید چکار کرد؟

  3. #23
    جناب kochol، زمانی که قصد نوشتن کدهای HTML رو در ادیتور دارید، فعلا از کاراکتر T به جای علامت بزرگتر-کوچکتر استفاده کنید تا مشکل ادیتور برطرف بشه.
    شما گفتید که ID رو به خاصیت ToolTip کنترل Label نسبت دادید، اما در کدی که گذاشتید، این ID رو از خاصیت ToolTip کنترل CheckBox می خونید!

    کاربر PrinceDotNet، خطایی که گرفته میشه بدین دلیل هست که پروژه بنده در مسیری ایجاد شده که به منظور اجرای صحیح بر روی سیستم شما نیز باید در آن مسیر کپی شود.
    راه دیگه هم اینه که دو فایل webproj و sln پروژه رو در Notepad باز کنید و خطوطی که مربوط به مسیر ایجاد پروژه بر روی سیستم بنده هست رو با تنظیمات IIS خود Map کنید.
    به منظور سهولت کار، پروژه رو در Inetpub/wwwroot کپی و HomeDirectory را در IIS به همین مسیر تنظیم کنید.
    و اما...
    تفاوتی نمیکنه...
    به منظور الصاق یک تابع جاوا به یک کنترل، از دستوری شبیه به دستور زیر استفاده کنید:

    myControl.Attributes.Add("onclick","myFunction()")

    اولین آرگومان، نام روال و دومین آرگومان، نام تابع جاوا اسکریپت را مشخص می کند.
    موفق باشید.

  4. #24
    خیلی خیلی ممنون

  5. #25
    با سلام
    من کد ها رو اون طوری که گفتید تغییر دادم و می ذارم اینجا
    من این چند روزه همش داشتم باهش سروکله می زدم ولی نتونستم درستش کنم دیگه داره اشکم در می یاد لطفا مرا کمک کنید من که هر چی زور داشتم زدم

    Tasp:Repeater ID="rePro" Runat="server"T
    THeaderTemplateT
    TTABLE dir="ltr" id="Table1" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%" border="1" bordercolor="red"
    style="FONT-SIZE: 11pt; FONT-FAMILY: tahoma"T
    Ttr bgcolor="orange" align="center"T
    TtdTنوع محصولT/tdT
    TtdTنام محصولT/tdT
    TtdTاندازهT/tdT
    TtdTامتیازT/tdT
    TtdTتاریخ اضافه شدنT/tdT
    TtdTخریدT/tdT
    T/trT
    T/HeaderTemplateT
    TItemTemplateT
    Ttr bgcolor="WhiteSmoke" align="center"T
    TtdTT%# DataBinder.Eval(Container,"DataItem.type") %TT/tdT
    Ttd align="left"TT%# DataBinder.Eval(Container,"DataItem.name") %TT/tdT
    Ttd nowrapTT%# DataBinder.Eval(Container,"DataItem.size") %T
    KBT/tdT
    TtdTT%# DataBinder.Eval(Container,"DataItem.voteid") %TT/tdT
    TtdTT%# DataBinder.Eval(Container,"DataItem.datecreated") %TT/tdT
    Ttd bgcolor="Lavender"T
    Tasp:CheckBox ID="chkAdd" Runat="server" tooltip='T%# DataBinder.Eval(Container,"DataItem.proid") %T'T
    T/asp:CheckBoxTT/tdT
    T/trT
    T/ItemTemplateT
    T/asp:RepeaterT


    اینهم کد سمت سرور

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim chkRemove As WebControls.CheckBox
    Dim strIDs As String = ""
    Dim boolCheck As Boolean = False

    For Each d As RepeaterItem In rePro.Items
    chkRemove = CType(rePro.FindControl("chkAdd"), WebControls.CheckBox)
    If chkRemove.Checked Then
    boolCheck = True
    strIDs += chkRemove.ToolTip() & ","
    End If
    Next
    Response.Write(strIDs)
    End Sub
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  6. #26
    میشه در مورد sub روتین DataGrid1_ItemDataBound توضیح بدید.

    یعنی چه موقع اتفاق می افتد؟

  7. #27
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    26
    فونت های فارسی بعضی هاش تغییر کرده و یه سری کاراکتر نامفهوم شده!ولی بعضی هاش درسته!برای اینکه عنوان ستون های فرم رو فارسی ببینیم باید چی کار کنیم؟

  8. #28
    کاربر PrinceDotNet!
    روال ItemDataBound پس از ایجاد یک ردیف از DataGrid اتفاق می افتد و تفاوت آن با روال ItemCreated در این است که روال ItemDataBound شامل اطلاعات دیتابیس است اما روال ItemCreated شامل هیچ اطلاعاتی از داده های موجود در دیتابیس نیست.

    خانم زهرا قاسمی!
    احتمالا مشکل از ویندوز شماست!
    تمامی وب فرم ها به صورت Unicode ذخیره شده اند و بدون هیچ مشکلی در نمایش حروف فارسی عمل می کنند.

    موفق باشید.

  9. #29

    box.cheked

    اول خیلی تشکر میکنم ازتون به خاطر پرو÷ه .

    بعد می خواستم بپرسم که من از بعضی قسمتها استفاده کردم اما در قسمت SCRIPT از BOX.CHECKED خطا می گیره میگه تعریف نشده است به نظرتون چرا؟

  10. #30
    یه اشکال دیگه هم که داشتم این بود:
    strChildPiece = ((DataBoundLiteralControl) e.Item.Cells[2].Controls[0]).Text

    DataBoundLiteralControl برای چی استفاده شده موقع اجرا روی edit که می زنم ازش خطا می گیره.

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •